Şimdi Ara

lipton bodum bardak arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. hatırlayan var mı bilmiyorum ama yıllar önce liptonun çayın yanında hediye ettiği bardağı arıyorum. konya'da afra'dan almıştım şu an makromarket olan afra. ama ev arkadaşım sağolsun o kadar bardak içinden kırmak için benimkini seçmiş.

satıldığı yeri bilen varsa yardımcı olursanız çok aşırı sevinirim. bir çaykolik olarak çaydan soğumaya başladım. bardağa nasıl alıştıysam artık.

• 30 liraya bırakırım kargo senden
  • Hocam evde bir yerlerde olması lazım. Bulabilirsem eğer seve seve yollarım.
  • vay başıma gelenler. @Hawaii çok diyosun be kardeşim. kutusunda mı peki. biraz indirim yapamaz mısın.

@Suzumiya Haruhi kardeşim benim ya bulup yollayabilirsen çok mutlu olurum. ama zahmet olmayacaksa.
  • bulasik makinasindan cikarir yollarim 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hawaii nerden yolluycaksın peki? çok istiyosun ama.
  • 50 lira veriyim kargo parası da benden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 liraya bırak be kardeşim kargoya da karışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i34anbul

vay başıma gelenler. @Hawaii çok diyosun be kardeşim. kutusunda mı peki. biraz indirim yapamaz mısın.

@Suzumiya Haruhi kardeşim benim ya bulup yollayabilirsen çok mutlu olurum. ama zahmet olmayacaksa.

Diğer evde olduğu için ancak birkaç hafta sonra haberdar edebilirim.

• Bende şu yeni çıkan lipton bardağını çok beğendim ama satılan bir yer bulamadım bir tane çayın yanında hediye iken alabildim o da şansa bak ki yanımda para yokken denk geldi

• utandırdın beni ya acelem yok hocam ama zahmet olmasın sana istediğin zaman bakabilirsin. düşünmen bile yeter. şimdiden teşekkürler kardeşim.
  • http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/22725307-32774-lipton-defne-koz-cay-bardagi hocam şu bardak mı? defne koz bardak adı. migrosta satılıyor bildiğim kadarıyla. @metinsemer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i34anbul -- 30 Mart 2015; 5:17:42 >
  • quote:

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/22725307-32774-lipton-defne-koz-cay-bardagi hocam şu bardak mı? defne koz bardak adı. migrosta satılıyor bildiğim kadarıyla. @metinsemer

Evet bardağın adı bu ama mobil olduğum için göremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/22725307-32774-lipton-defne-koz-cay-bardagi hocam şu bardak mı? defne koz bardak adı. migrosta satılıyor bildiğim kadarıyla. @metinsemer

burdan görebiliyor musun?

yükledim fotoyu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

burdan görebiliyor musun?

yükledim fotoyu.

Gördüm hocam bardak bu evet denk gelirse 8 10 tane stoklayacağım

• paşabahçede tıpa tıp aynısı var.
  • dekorasyonankara kullanıcısına yanıt
    hocam istanbuldaki paşabahçelerde de var mıdır? dün birkaç mağaza dolaştım bulamadım.
  • istanbulu bilemiyorum ama ankara paşabahçede tam bunun aynısını gördüm. hatta bundan daha güzel bodumlar da var. gittiğinizde bununla birlikte rengarenk güzel seçenekler de göreceksiniz.
  • 20 lira .

• hocam tutma yeri elinizi acıtmıyor mu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.