Şimdi Ara

Lisanlı Windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım bilgisayarı yaklaşık 2 yıl önce 2. el olarak aldım.Aldığımda bu casper marka bilgisayarda yüklü olan windows lisanlıydı.Alırken windows cdsini istedik ama olmadığını yada kayıp olduğunu söylediler.Tabi bu 2 yıl zarfında lisanlı bu windowsun üzerine tekrar format atrak lisansız windows yükledim.Gecenlerde günceleme yaparken,tabi yanlışlıkla özeli değilde hızlıyı seçince lisansız olduğunu ve yasal uyarıları bana hatırlattı . Windows da hata verdi.Sonra sistem geri yükleyerek durumu eski hale getirdim.
    Demek istemem şu ki (arkasında lisans etiketi var):Benim windowsum lisanslıydı,eskisi gibi bu etketi kullanarak lisanlı hale getirebilirmiyim.Yada bu yeni yüklediğim lisansız windowsa rağmen kurtarırmı.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• kururken kasanda yazan şifreyle windows kurarsan olur heralde
  • microsoft müşteri hizmetleri 444 67 87 numarası. Microsofttan yardım istersen sorunun çok daha kolay çözülür. Müşterilere oldukça alakalı ve yardım için elinden geleni yapıyolar.
  • Microsoftu arayip elindeki CDnin hasar gördügünü ya da kayboldugunu söylersen yenisini gönderiyorlar. En azindan Avrupada böyle,. Farkli bir uygulama olacagini sanmiyorum. Senden Product Key ve barkodun altinda yazan XXXXX-XXX-XXX-XXX seklindeki numarayi isterler.
  • Arkadaşlar ço sağolun.Çok yardımcı oldunuz.Hemen bu dediklerinizi deneyeceğim.İnşallah yeni bir kurulum cdsi gelir şöyle lisanslısından:D
  • bu orjinallik belgesinin yedeği yokmudur benim pcdeki sökülmüş başka nasıl öğrenebilirm
  • Eğer format atmadıysan Everest programıyla işletim sistemi kısmında sağ tarafta ürün anahtarında yazıyor.Orada görebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.