Arkadaşlar kullandığım bilgisayarı yaklaşık 2 yıl önce 2. el olarak aldım.Aldığımda bu casper marka bilgisayarda yüklü olan windows lisanlıydı.Alırken windows cdsini istedik ama olmadığını yada kayıp olduğunu söylediler.Tabi bu 2 yıl zarfında lisanlı bu windowsun üzerine tekrar format atrak lisansız windows yükledim.Gecenlerde günceleme yaparken,tabi yanlışlıkla özeli değilde hızlıyı seçince lisansız olduğunu ve yasal uyarıları bana hatırlattı . Windows da hata verdi.Sonra sistem geri yükleyerek durumu eski hale getirdim. Demek istemem şu ki (arkasında lisans etiketi var):Benim windowsum lisanslıydı,eskisi gibi bu etketi kullanarak lisanlı hale getirebilirmiyim.Yada bu yeni yüklediğim lisansız windowsa rağmen kurtarırmı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
kururken kasanda yazan şifreyle windows kurarsan olur heralde
microsoft müşteri hizmetleri 444 67 87 numarası. Microsofttan yardım istersen sorunun çok daha kolay çözülür. Müşterilere oldukça alakalı ve yardım için elinden geleni yapıyolar.
Microsoftu arayip elindeki CDnin hasar gördügünü ya da kayboldugunu söylersen yenisini gönderiyorlar. En azindan Avrupada böyle,. Farkli bir uygulama olacagini sanmiyorum. Senden Product Key ve barkodun altinda yazan XXXXX-XXX-XXX-XXX seklindeki numarayi isterler.
Arkadaşlar ço sağolun.Çok yardımcı oldunuz.Hemen bu dediklerinizi deneyeceğim.İnşallah yeni bir kurulum cdsi gelir şöyle lisanslısından:D
bu orjinallik belgesinin yedeği yokmudur benim pcdeki sökülmüş başka nasıl öğrenebilirm
Eğer format atmadıysan Everest programıyla işletim sistemi kısmında sağ tarafta ürün anahtarında yazıyor.Orada görebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme