Şimdi Ara

[LİSANS ANAHTARLARI] WİNDOWS | MAC | ADOBE | OFFİCE | VPN | ANTIVIRUS | CAPCUT | ENVATO | CHATGPT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
49
Favori
32.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Kondisyon #Sıfır
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PM paylaşmak yasak ama 35 yaşında bir kullanıcı olarak bu adamdan GÜNAH BİLE satın almam.

Yarı yolda kalmak garanti.

Aşağılayıcı bir tarzı var. Uzak durun.

• @FısFısss Tekrardan merhaba,

Sizin aksinize 1 yıldır değil, 11 yıla aşkın süredir bu forumdayım. Şimdiye kadar yüzlerce forum kullanıcısıyla alışverişimiz oldu ve iki tarafta gayet memnun kaldı referanslarımı kontrol edebilirsiniz.

O kadar forum kullanıcısının aksine sizin kadar aşağılayıcı ve yukardan bakan bir üslupla konuşanına hiç denk gelmedim. Ne yazılanı okuyorsunuz, ne de azarlamadan geri kalıyorsunuz. Size sadece cevap vermeme rağmen böyle şeyler yazmanız cidden insanı üzüyor.

Keşke PM'i paylaşsam da kimin aşağıladığını tarafsız bir şekilde tüm forum kullanıcıları görse. Benimle daha önce hiçbir muhabbetiniz ve alışverişiniz olmamasına rağmen '' Bundan alışveriş yapmayın, yarı yolda kalmak garanti'' gibi söylemleriniz art niyet hissettiriyor.

Hayat böyle ufak tefek şeyleri kafaya takmak için çok kısa. Size hayatınızda başarılar dilerim, hayırlı forumlar.

• Mesajım bu konuda da bulunsun cevabınızı bekliyorum.

Hocam duolingo for schools özelliğiyle sınırsız can ile kullanıyordum. Ancak duolingo sınırsız canı kapatmış school için olanda. Şuanda sizin bu sağladığınız plus özelliği duolingo for schools ile aynı mıydı. Sizden hizmet alsak sınırsız can geri gelir mi? Ve bunun kullanım süresi ne kadar olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemilture kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

PM üzerinden bilgilendirme sağlandı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edumail

✅ Edumail (İsme Özel) - 80 TL

s.a kapanma riski mevcut mu?

tüm edu avantajlarından yararlanabiliyor mu?

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam, PM üzerinden bilgilendirme yapıldı.

• windows 11 pro oem için bilgi alabilirmiyim özelden .sonrasında lisansta sorun çıkma ihtimali vb konularda

• erkineralp E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

PM üzerinden tarafınıza dönüş sağlanmıştır.

• windows 11 pro oem aldım anında teslim etti arkadaş. Etkinleştirmede de bir sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanın 😊

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.