Şimdi Ara

Lisans Mezunu, Sınavsız AÖF Kayıt ve Askerlik Tecil Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mayıs 2014'de Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Konaklama İşletmeciliğinden Mezun oldum.
    İş yerim benden Askerlik durum belgemi istedi ancak bugün Askerlik şubeme gittiğimde veremeyeceklerini diplomam ile gelmem gerektiğini söylediler. Şahsen 29 yaşıma kadar askerliğimi yapmayı düşünmüyorum.
    Sorularım şunlar,

1-)Daha önce sınava hazırlanırken yoklama kağıdı gelmiş ve dersaneden belge alarak tecil ettirmiştim. Daha sonrasında üniversite kazandım ve okul tecil işlemlerine devam etti. Şimdi de mezun oldum. Aöf'ye kayıt yaptırmak istiyorum. Tecil hakkım dolmuş mudur ?
    2-)Eğer dolmadıysa sınavsız AÖF'ye nasıl kayıt yaptırabilirim ?(Sanırım Eylül ayında başlıyormuş)
    3-)AÖF'ye kayıt yaptırırsam tekrar tecil edilir mi ?
    4-)AÖF'den hangi bölümleri tercih edebiliyorum ? (Mezun olduğum bölüm sebebi ile)
    5-)Yoksa tecil işlemleri için tekrar YGS'ye girip yeni bir Üniversiteye mi başlamam gerekir ?

Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytugArgun -- 3 Temmuz 2014; 20:02:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.