Şimdi Ara

lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung bir cihazım var. Bir süre önce bu cihaza kendi içindeki win8 ile format attım. Fakat ne çare ki bir türlü aktivasyon yapamadım. Mikrosoftu aradım, onlara telefonla aktivasyon numaralarını ilettim ve bana dediler ki, sizin ürününüze yüklenen windows8 bireysel bir lisansa sahip değil kurumsal bir lisansa sahip.

şimdi samsung yetkilileri ile görüştüm bana diyorlar ki git servise bireysel win 8 yüklet. Bende diyorum ki arkadaşlar bu cihazı bana satarken lisans ücretini de alıyorlar zaten, beni neden mağdur ediyorlar? acaba tüketici hakem heyetine başvursam mı. Daha önce böyle bir olay başına gelen var mı.?

Teknik servise de güvenemiyorum. Bana bir akıl verir misiniz?

• Şimdi etiketteki windows 8 serialı girdikten sonra ne diyor ne hatası alıyorsun ben butun lisans işlevini biliyorum ss atabiliyorsan ss at ama lisans bilgilerini paylaşma birde kaç defa etkinleştirme yaptın ? Ayrıca doğru surumunu attıgına emin misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duffster -- 11 Haziran 2014; 12:07:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duffster kullanıcısına yanıt
    Kardeş cevap yazdığın için teşekkür ederim. windows 8 serial girecek bir yer gormedim ben öncelikle. Bilgisayarı açınca resimdeki gibi aktive edin seçeneği çıkıyor. aktif et butonuna tıklayınca bir şey değişmiyor. normalde oraya tıklayınca kendi kendine aktive oluyormuş ama bende olmuyor. 5. Resimdeki gibi telefonla aktive et seçeneğini çalıştırıyorum orda da son resimde görüldüğü gibi rakamları yazdırıyorum mikrosoftun görevlisine, bana dediği şu; bu lisans kurumsal bir windows diyor. servise gidin size bireysel bir win8 kursun.

Bu tabletteki windows 8 rt single language versiyonu, xe500T 1c samsung tablet. Formatı tabletin içindeki windowsdan attım. Hata olduğunu sanmıyorum. Bu daha ilk formatım. Bu tip bir olay başına gelen yokmuş araştırdığım kadarıyla.
     lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!! lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!! lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!! lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!! lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!! lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!! lisanslı windows 8'im lisanssızmış!!!

• 1. Sen Microsoftu arayıp Müşteri temsilcisenmi verdin bu etkinleştirme numarasını ? birde otomatik etkinleştirmeyi deneseydin? yani şöyle müşteri temsilcisine bağlanmadan numarayı veriyorsan sistem sana otomatik olarak o boşluklara giricegin Kodları veriyor sende giriyorsun sistem ondan sonra otomatik olarak aktive oluyor yani buradan demek istediğim şey Müşteri Tem. bağlanma telefondaki robot kişiyle etkinleştir.sen o sayıları o robota yazdığın zaman sana otomatik olarak kod vericek o boş kutucuklara o kodu giriceksin ve o kodu kaybetmiceksin zaten aktive et dediğin zaman o beyaz sayfada bazen etmiyor bendede aynı sorun vardı sen önce telefonun sana verdiği o boş kutucuklar için kodu aldınmı onu söyle sen bana ? almadıysa bir al dene.
  • Duffster kullanıcısına yanıt
    Bu etkinleştirme numarasını müşteri temsilcisine vermiştim. operatore vermedim. Birde operatörü deneyim bakalım ne olacak.
  • bozatli80 B kullanıcısına yanıt
    operatöre ver bunu operatör sana kodu muhtemelen vericektir
  • Bugun mikrosoft ile windows arası telefon trafiği yaşadım ama elime bir anahtar geçmedi. Gİrdiğim numaralar hatalı dedi operator, müşteri temsilciside aynı şeyi söyledi. Aktive olmuyor anlayacağın.
  • Çözüm kmspico

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.