Şimdi Ara

lisanssız kullanımdan dolayı mail aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık normal yollar ile satamayınca insanlar denemek için kurduklarında yakalayıp zorla satmaya çalışıyorlar..
  • Teşekkürler hocam. Ya zaten gereksiz bir program. Google translate iş görüyor. Deneme amaçlı bir kurulum. Programı görmek için.
  • Arkadaşlar merhaba 2 gün önce bende böyle bir mail aldım. ne yapmak gerekir acaba dikkate almamalı mı ?

Mail gelenler ne yaptı acaba bir geri dönüş var mı ?

Teşekkürler.
  • Cevap yok mu arkadaşlar
  • rahat ol birşey olmaz yukarıda yazmıştım benim de başıma benzer şey geldi ve hiçbirşey olmadı.
  • sagokafkefkasva

Çok teşekkürler cevap için.
  • Banada aynı mail bugün gel bende cevap olarak Hello I know software theft is a serious crime but I dont know who install it. This computer is go to service and coming a few week ago and I only try your program. And receive this mail. And this is first warning of me. And now uninstall. I dont think use it. If I use again send me new warning mail or start the legal procedure. But thank u so much for warn me. I use everytime legal licence using. Thank u and regards
    yazdım ha ha 2005 yılında konuyu ilk başlatan arkadaş eğer şuan hapiste değilse ve programıda satın almadıysa bizi tehditle tufaya düşürmeye çalışan gerizekalı bir firmadır bu o zaman. Ama merak ediyorum mail adreslerime nasıl ulaştılar bunlar???
  • google'da aratırsanız bu firmanın bu numarayı herkese yaptığını görebilirsiniz. bu aşağıda verdiğim adresten de bu firma hakkında daha önce yapılan şikayetleri görebilirsiniz.
    http://www.complaintsboard.com/complaints/acetoolsbiz-c306277.html
    bulduğu mail adreslerine aynı maili atıp kendi programını tehditle satmaya çalışan bir firma, aslında bu firmanın yaptığı suç, o yüzden ciddiye almanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 10 Şubat 2012; 17:42:16 >
  • arkadaşlar bana da geldi cevap attım son şansın dava etcez diyolar gerçekten bir sıkıntı yapabilirler mi?
  • Hikaye, ev kullanıcılarıyla ilgilenmez onlar.
  • bana da öyle geliyo da tehditle para koparmaya çalışıyolar heralde adını sanını bilmediğim siteye kredi kartımı kullandırcam sonra o da ne olcak belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet35h

bana da öyle geliyo da tehditle para koparmaya çalışıyolar heralde adını sanını bilmediğim siteye kredi kartımı kullandırcam sonra o da ne olcak belli değil

sakın kimseye para verme. dolandırıcı bunlar. geçen farklı birşey gördüm sitede. bir müzik grubunun albümünü indiren bir sürü kişiye postayla kağıt göndermişlerdi. ip numarasını gösterip, ya para verirsin ya da dava açarız diyorlardı. bir sürü kişi de korkmuştu, sonra onların da dolandırıcı olduğu ortaya çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet35h

bana da öyle geliyo da tehditle para koparmaya çalışıyolar heralde adını sanını bilmediğim siteye kredi kartımı kullandırcam sonra o da ne olcak belli değil

sakın kimseye para verme. dolandırıcı bunlar. geçen farklı birşey gördüm sitede. bir müzik grubunun albümünü indiren bir sürü kişiye postayla kağıt göndermişlerdi. ip numarasını gösterip, ya para verirsin ya da dava açarız diyorlardı. bir sürü kişi de korkmuştu, sonra onların da dolandırıcı olduğu ortaya çıktı.

öncelikle teşekkürler ben de araştırdım pek takılcak birşeymiş gibi durmuyo zaten doğru düzgün bi siteleri bile yok garanti para tuzağı bu da

• salla gitsin a.q. yeni kurbanlar arıyorlar dolandırıcılığın internet versiyonu bunlar
  • Arkadaşlar merhaba, bu mailin aynısı bugün bana da geldi. Hemen geri cevap gönderdim. Programı sildiğimi, bir daha kullanmayacağımı söyledim. Gerçekten bu maili ciddiye almalı mıyım? Farklı forum sitelerinde farklı yorumlar var. Bu maili alanlar sonrasında neler yaşadılar? Çok acil cevap verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artvur

Arkadaşlar merhaba, bu mailin aynısı bugün bana da geldi. Hemen geri cevap gönderdim. Programı sildiğimi, bir daha kullanmayacağımı söyledim. Gerçekten bu maili ciddiye almalı mıyım? Farklı forum sitelerinde farklı yorumlar var. Bu maili alanlar sonrasında neler yaşadılar? Çok acil cevap verebilir misiniz?

makinene format at o programın tüm izlerini sil ve şunu bil adamların elinde mahkeme kararı olmadan evine giripde özel eşyalarını kurcalayamazlar hatda kapıdan içeri adım bile atamazlar haneye tecavüze girer bu olay bürolara microsoft lisans kontrolü yaparken yanımızdaki avukata gelmişleridi adam sopayla kovaladı :) mahkeme emrini çıkartın gelin diye :) sen önemini al sonuçta için rahat olur
  • dolandırıcılık virüsü olabilir.
  • Programı sildim ama C den de kaldırdım ama format atamam çok fazla şey var şu anda bilgisayarda. Sistem geri yükleme yapsam programı yüklediğim günden önceki bir güne geri yükletsem çözülür mü? Gerçi gelen mailde ip adresi tespit edilmiştir gibilerinden bişey yazıyordu ama. :(
  • ne kadar okumaktan acizsiniz ya
    40 tane msj gelmiş bişe olmaz diye oyun diye
    adam okumadan bakmadan her gelen aynı seyi yapıyo
    "bişe olurmu?"
    e biraz okuda gör
  • Mesajları okudum ama içlerinde çok eski tarihli olanlar da var. Ayrıca bazı mesajlarda bişey olmaz diye yazıyor, bazı mesajlarda sıkıntı yaratabilir diye yazıyor. Bu yüzden de ikilemde kaldım :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.