Şimdi Ara

lise 1 ve 18 yaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lise 1 de bizim sınıfta 18 yaşında ark vardı hiç bi sorun olmamıştı herkesle iyi geçiniodu
  • Okumanın Yaşı olmaz Devam et durma Sınıftaki insanlar sorun etmez hoşlarına bile gidebilir herkez arkadaş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: ramboboy

İlköğretimdeyken 2.sınıfta birisi gelmişti 12 yaşındaydı ve geçen sene bizimle beraber mezun oldu.

Şimdi senin soruna gelince zaten açık liseye yazılırsan 1-2 sene sonra zorunlu askerliğe gideceksin.Üniversite düşünüyorsan normal liseye git derim

walla açık lisede okursanda askerligini tecil ettirebiliyosun ben öyle biliyorum

Sadece mesleki açık lise de tecil edilebiliyor

Açıköğretim Lisesi öğrencileri için, askerlik tecili yapılıyor mu?

Açıköğretim Lisesi Genel Lise Programında yüz yüze eğitim uygulaması olmaması ve öğrencilerin her yerde, her zaman eğitimlerini sürdürebilmeleri nedeni ile, askerlik tecili yapılmamaktadır. Ancak Mesleki Açıköğretim Programındaki öğrenciler yüz yüze eğitim gördüklerini belgelendirmeleri şartı ile askerlik tecili için başvurabilirler.
    Kaynak:http://egitek.meb.gov.tr/aok/aol/merak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 2 Şubat 2008; 13:36:52 >

• 17 yaşında Lise 2 öğrencisiyim. Normal aslında

Üni. istiyorsan normal liseye git bence..

quote:

LeFransız

17 yasindayim lise 1 deyim sorun olmuyor. ben git derim hem sinifin abisi olursun aptalca bir sey yaparlarsa ahh gencler ahhh die bagirirsin onlarda diyecek bi laf bulamazlar bol bol dalga gecersin

bence böyle birşey yapma lise1de böyle bir çocuk vardı bizim snıfta o bizden 1-2 yaş büyüktü ama kendini daha büyük gösterirdi yukardaki arkadaşın dediği gibi ahh gençler ahh olayına bence hiç girme zaten çocuk bi ara sınıfın abisiyim havasına girdi sonra havasını bi indirdik çocuk o sene kimseyle arkadaşlık kuramadı kendi egoları yüzünden sınıfta hiç arkadaşı yoktu nerdeyse... neyse eğer üni istiyorsan açıktan çok zor eğer biraz zekibiriysen açık liseden sonra 2 yıllık bi okula girebilirsin

• okuldaki bütün kızlardan büyüksün yani. 7-8 dönem farklı kız göreceksin daha ne istiyosun
  • yok öyle bi sorunum kimseyle problemim olsun istemem
  • peki bu dönem herhangi bi liseye bağış yapsam 2.dönem için kayıt ederlermi beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: AAnarcist

peki bu dönem herhangi bi liseye bağış yapsam 2.dönem için kayıt ederlermi beni

bu sorduğun soru da ciddi isen bence okuma sevdasından vazgeç
  • Lise 3'e gidiyorum 1991 liyim Eylül ayı şu an 16 yaşındayım eylül gelince 17 olucam
    18 yaşında lise 1
  • Selamlar.

Gebze ataturk lisesi LİSe 2 öğrencisiyim.

17 mart 1989 dogumluyum yani 19 ysındayım ve 18 yasında liseye basladım.

Kesinlikle liseye gitmelisin ordaki cogu cocukdan avantajlı oluyorsun ozellikle zeka bakımından onlardan 1 adım ondesin ogretmenlerinle alakalı cok olumlu sonuclar alırsın mukemmel birseydir biraz buyukken okula gitmek alt yapın saglamsa korkma git cok rahat anlıyacaksın derslerin ne kadr kolay oldugunun farkına varıcaksın seviliceksin seviceksin bazen nefret de edersin nefret edeninde olur ama okumak super ozellikle 18 yasında lise 1 okumak dahada guzel.

HİÇ AMA HİÇ PİŞMAN OLMAZSIN!
  • Okulumuz yatılı olduğu için doğudan çok öğrenci geliyo.Mesela geçen sene 22 yaşındaki birisi 9.sınıfa başlamıştı hiç abartmıyorum.İlk 1 2 gün farklı geliyo ama sonra kimse yadırgamıyo git lisene sonra pişman olma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Biraz sorun yaşayabilirsin fakat fazla değil,ben ilköğretim üçe giderken 16 yaşında Engin vardı bizim sınıfta,abi demiyorduk

Fakat açıköğretim okuma bence git gör dersleri

Engin kanka naber ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Watari

Lise 3'e gidiyorum 1991 liyim Eylül ayı şu an 16 yaşındayım eylül gelince 17 olucam
    18 yaşında lise 1

91 mart
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.