Şimdi Ara

lise 1 ve 18 yaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorunum var.sorunum şu ki ben 18 yaşındayım ve geçen sene liseden ayrıldım bu senede koy verdim ve gitmedim fakat şimdik kafama dank etti.martta yaşım 18 olcak ve liseye girmek için bir dahaki öğretim yılını beklemek zorundayım.sizce 18 yaşında lise 1'e gitmem uygun olur mu yoksa açık öğretime mi gideyim ?

• Biraz sorun yaşayabilirsin fakat fazla değil,ben ilköğretim üçe giderken 16 yaşında Engin vardı bizim sınıfta,abi demiyorduk

Fakat açıköğretim okuma bence git gör dersleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 1 Şubat 2008; 14:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Biraz sorun yaşayabilirsin fakat fazla değil,ben ilköğretim üçe giderken 16 yaşında Engin vardı bizim sınıfta,abi demiyorduk

Bence açıktan bitir. Hem bu arada çalışmak istersen açıktan okuduğunda çalışman için bir mani olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrem

Bence açıktan bitir. Hem bu arada çalışmak istersen açıktan okuduğunda çalışman için bir mani olmaz.

Alıntıları Göster
    bende 17 yaşıma girecem ve lise 1 deyim daha bu senede kalacam galiba böyle giderse derslerim

• quote:

Orijinalden alıntı: jrem

Alıntıları Göster
    sırf liseyi bitirmek için gidiceksen açık liseye git

yok ben üniversiteye gitmek istiyorum diyorsan normal liseye git
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınce_1903

sırf liseyi bitirmek için gidiceksen açık liseye git

yok ben üniversiteye gitmek istiyorum diyorsan normal liseye git

Alıntıları Göster
    üniversitede düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAnarcist

üniversitede düşünüyorum

Alıntıları Göster
    açıktan bitirip devamında dershaneye gidebilirsin öss için tabii yinede bir eksiklik olacaktır
  • quote:

üniversitede düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Liseye git !!

Bizim lise1 de herkes 18-19 du bi ben küçüktüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Liseye git !!

Alıntıları Göster
    22 yaşında liseyi bitirirsin
  • quote:

üniversitede düşünüyorum

Alıntıları Göster
    İlköğretimdeyken 2.sınıfta birisi gelmişti 12 yaşındaydı ve geçen sene bizimle beraber mezun oldu.

Şimdi senin soruna gelince zaten açık liseye yazılırsan 1-2 sene sonra zorunlu askerliğe gideceksin.Üniversite düşünüyorsan normal liseye git derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 1 Şubat 2008; 14:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

İlköğretimdeyken 2.sınıfta birisi gelmişti 12 yaşındaydı ve geçen sene bizimle beraber mezun oldu.

Şimdi senin soruna gelince zaten açık liseye yazılırsan 1-2 sene sonra zorunlu askerliğe gideceksin.Üniversite düşünüyorsan normal liseye git derim

Alıntıları Göster
    ben 18 yaşındayım üniversite 2. sınıftayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Liseye git !!

Alıntıları Göster
    Bence dışarıdan bitir. Okulda pek bir şey öğretmiyorlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ramboboy

walla açık lisede okursanda askerligini tecil ettirebiliyosun ben öyle biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: ramboboy

walla açık lisede okursanda askerligini tecil ettirebiliyosun ben öyle biliyorum

Alıntıları Göster
    lise3 teyim şu an sınıfımızda 21 yaşında insanlar var sorunda olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Biraz sorun yaşayabilirsin fakat fazla değil,ben ilköğretim üçe giderken 16 yaşında Engin vardı bizim sınıfta,abi demiyorduk

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

o nası oldu ya :D
    ben lise 2'deyken 16 bitecek. eylülde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

o nası oldu ya :D
    ben lise 2'deyken 16 bitecek. eylülde.

Alıntıları Göster
    aynı durumda olan kimse yok mu

• Bende lise sondayım.Yaşlarımız hemen hemen eşit.Bence git liseye.Açık öğretimde çalışamama durumuda olabilir derslere.
  • quote:

Alıntıları Göster
    aslında yaşını söylemesen pek de anlamazlar lise de oldugunu ben bazen yolda yürürken lise lerin önünden geçtigim oluyor yani adamın üstünde lise kıyafeti olmasa 20 -25 yaslarında sanacam pek dert etme sende bende lisede okudugum zamanlar 18 yasında olanlar falan baya coktu ama çokta takmıyorduk biz eğer illa kafana takarsan yaşını söyleme pek te anlamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 2 Şubat 2008; 12:42:57 >

• quote:

Alıntıları Göster
    17 yasindayim lise 1 deyim sorun olmuyor. ben git derim hem sinifin abisi olursun aptalca bir sey yaparlarsa ahh gencler ahhh die bagirirsin onlarda diyecek bi laf bulamazlar bol bol dalga gecersin

• quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

17 yasindayim lise 1 deyim sorun olmuyor. ben git derim hem sinifin abisi olursun aptalca bir sey yaparlarsa ahh gencler ahhh die bagirirsin onlarda diyecek bi laf bulamazlar bol bol dalga gecersin

Alıntıları Göster
    değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.cesaret geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.