windowsun egemenliği devam ettiği sürece programcıların seçimi asp ve vb olmalıdır. Sebebi açık microsoftun satış anlayışı. Hem iyi bir pazarlamaya sahipler Hemde ürettikeri yazılımlar oldukça iyi. Php daha iyi bir dil olabilir ama ergonomi açısından bakarsak microsoftun asp ve vb si php ve c den çok daha iyidir. En azından bana if asda=adsa then response.write "o ne be" kodu if (asdas=asd) {echo "o n be";} den daha hoş ve anlaşılır geliyor. öte yandan visual studio da gayet başarılı eğer varsa bir alternatifi lütfen paylaşın.
liseler de ağ bölümü açılmış bence burayı tavsiye et derim okulun bittikten sonra da cisco network uzmanlığı gibi kusra gidip çok rahat iş bulabilirsin bende bilgisayar bölümü mezunuyum şimdi öğretmenlik okuyorum ama düşünmüyorum öğretmenliği...
S.a Ardaşlar Bende Lise OLarak WeP tasarım Okumak İçin Hangi Bölüme Gitmeliyim
Kaç Puan İstiyor
Ve Düz Lisemi Ana Dolumu Okumalıyız Yoksa 2 SiDe OLurmu
AcİİLLLLL
Ben 11.sınıf Bilişim Bölümü web tasarım okuyorum çok zor eğer okulunuzda ağ veya bakım bölümü varsa onları yazın..
quote:
Orijinalden alıntı: xsoundxx16
S.a Ardaşlar Bende Lise OLarak WeP tasarım Okumak İçin Hangi Bölüme Gitmeliyim
Kaç Puan İstiyor
Ve Düz Lisemi Ana Dolumu Okumalıyız Yoksa 2 SiDe OLurmu
AcİİLLLLL
sen okuma bence
Web Tasarım Artık Herkez Yapıyor ancak BU Yolda Çok İyi Öğrenmek İstiyorsan Biraz hatta Çok Fazla Araştırman lazım yada kurslara gitmen daha iyi olur okuldaki bilgiyle hiç bir yere varamazsın :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme