Şimdi Ara

Lise 4 sınıfda kalmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bak bende 12yım kız arkadaşım bir saglık kurumu tarzda bır yerde staj yapıyor arada bana rapor yazdırıyor kı geçmişe dönük bile dedim bunu nasıl yapıyorlar geçmıse aıt dedı her gun bırkaç kısılık bos gırıs yapıyorlar böyle lazım olunca kullanıyorlar bır dene ıstersen bunları.
  • 10.5la bırakıyolar mı :O bizim okulun gözünü seviyim 12ye kadar faaliyet gösterip geçiriyolar hangi sınıfta olursan ol geçmiş olsun kardeş bende kalmasam bile seneye tekrar hazırlanıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzcan41

quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Hocam tamam devamsızlık yaptınız ama neden 10.5 gün yaptınız. İşi ciddiye almalıydınız bence. 10. sınıftan beri yok günüm 8'yi geçmedi.

9.5 sınırda götürüyodum günü birlik rapor vs 11 nisan kaçmış gözümden yani baya banda süpriz oldu kesnlikle hatam var ihmalkarlığım var ama bedeli çok ağır oldu..

34.5 günüde kullanmadıysan annengil adına bir izin kağıdı yaz çak imzayı ver
  • oquzcan41 kullanıcısına yanıt
    git okuldan izin belgesi al -elle de yazılabiliyor- annene imzalat götür okula onlar değiştirir internete girip arkadaşımda da aynısı oldu 10,5tan 9,5'a döndü sonra. ayrıca sınıfta bırakacaklarını sanmıyorum ygsden istediğin sonucu aldığına göre kıytırık bir okulda değilsin, yani okul bu çocuğu bırakalım da görsün gününü demez sen götür belgeni raporludan saysınlar işte bozma moralini de öyle şey mi olur ya
  • Beyler işler öyle yürümüyor bizim okulda aile gidip atıyor ki konuyu okumamışsınız bikere..Herneyse araya adam sok vs düşürmediler ama ayın 11 ine kadar bi vukuat yapmazsam silmeyi kabul etti müdür
  • Kardeşim geçmiş olsun ben her bu sene de dahil 5 seneyi tam sınır + raporu da sınırda kullannmış insanım ki bu sene de 46 gün devamsızlık yaptım tam kalıyordum ki müdür yardımcısı son anda torpil geçti, demek ki sizin okul biraz katı ama sen gene de şansını dene 1 gün siliversinler ayıp
  • Şu konuları gördüğümde liseden kurtuldugum için şükrediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.