ünversite lablarında da osiloskop ve sinyal jeneratörü bulunur bölüm başkanından rica edip kullanabilirsin |
Lise Bitirme Tezi İçin Yardım (Elektronik) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
öncelikle kolay gelsin.
Senin istediğin hassasiyette/kalitede ekipmanları ancak üniversitelerdeki elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinde veya myo'larda bulabilirsin.
Bunun için bulunduğun ildeki bir üni'ye gidip ilgili bölümün başkanı, başkan yardımcısıyla konuşman yerinde olacaktır. İşini çözeceklerinin bir garantisi yok elbette ama takım elbiseni giyip, mülakat yöntemlerine biraz göz gezdirip gitmeni tavsiye ederim.
Firmalarda laboratuvar imkanları çok kısıtlı. Lab imkanı olan firmalar da stajer almada bile bir sürü engel çıkarabiliyorlar. Ha adam gibi bir firma çıkar "ben destek olurum" derse alnından öpmek lazım o firmanın patronunu, mühendisini...
-
IB programı olup da osiloskopu olmayan okul. Hangi okul bu? Vakıf okulu ise yönetimi bilgilendir. -
-
Ardiuno ile belli bir seviyeyi kadar ölçüm yapılıyordu osiloskop olarak, aliexpressde mini osiloskoplar var tek kanallı bir onlara göz at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IB diploması bir halta yaramadı, sadece Bilkent'te hazırlığı atlatıyordu, onu da ben unutup sınava girip kendim geçtim.
3 sene çektiğim saçmalıklara gıdım değmedi, umarım uğraştığına deger bir sekilde..
Üniversitelerin sayfalarında tez yazma kuralları olur onlara bak derim -
Başarılar dilerim 😊öne çıkarttım
gerçekten deney yapmana gerek var mı proje için yoksa spice programları ile gerekli verileri detaylı bir şekilde elde edebilirsin.
-
Osiloskop yapıyorsun ve küçük bir sapma yüzünden kabul görmüyor? Ne günlere kaldık.. Sonra bu millet neden meslek derslerinde başarılı olamıyor.. Neden olsun ki olmasına izin verilmiyor işte.
Yapmış olduğun skop un şeması ve görüntüsünü paylaşma şansın var mı?
-
Şehrindeki devlet üniversitesinin ilgili hocasına mail at yardımcı olurlar üniversiteler eğitime kapalı ama teknik personel araş görler ve memurlar hatta y lisans ve doktora öğrencileri üniversiteye mecburen gidip geliyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0M42Osiloskop yapıyorsun ve küçük bir sapma yüzünden kabul görmüyor? Ne günlere kaldık.. Sonra bu millet neden meslek derslerinde başarılı olamıyor.. Neden olsun ki olmasına izin verilmiyor işte.
Yapmış olduğun skop un şeması ve görüntüsünü paylaşma şansın var mı?
Haydi iyi niyetli düşünelim. Hata miktarı çok yüksek olsun ve öğrencinin işi hakkıyla öğrenmesi isteniyor olsun.
E kardeşim lise öğrencisi bu, bi zahmet çocuğa yardım etseniz, yol yordam gösterseniz... Yani bi elektrik müh. bölümüne telefon açmak ya da atlayıp gitmek çok da zor olmasa gerek.
Neyse bu da bir tecrübe olsun. Ne diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X