Şimdi Ara

Lise bölüm seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yeniyim, konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Şimdi ben lise 1 öğrencisiyim. 3 seçeneğim var : Eşit ağırlık, Sayısal, Dil. Hangisini seçmeliyim? Not: Matematiğim berbat, Edebiyattan 32 alarak sonuncu oldum. Dil yeteneğim var. 3 sınavda da sınıf 1. si oldum. Dil'e gidersem kayıbım/kazancım ne olacak? Dil bölümünde hangi dersler var hangileri yok? Yardımcı olursanız sevinirim .

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubuz11

up

Gel seri yazışalım,MSN gel,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydexer

quote:

up

MSN kullanmıyorum
  • bölümler kalktı artık ders seçimi var ama nasıl olacak bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

bölümler kalktı artık ders seçimi var ama nasıl olacak bilmiyorum

Bizde hala bölüm olayı var sanırsam. Hocalarımız öyle diyor.
  • Lan ne ara 3 tane dil sınavı oldunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Fakülte/bölüm birincisi olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Lan ne ara 3 tane dil sınavı oldunuz?

1 tane tüm 9. sınıflara quiz 82
    1 tane bizim sınıf için quiz 100
    1 tane de normal sınav 93
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bydexer

quote:

up

MSN kullanmıyorum

Arkadaş yardımcı olayım diyor sende bir zahmet bir mail adesai alıver o kadar zor birşey değil.

• quote:

quote:

şuan sadece 12.sınıflarda bolum var diye biliyorum, bize ders seçeceksiniz dediler ama ders seçmedik ve sayısalcılar gibi tüm dersleri görüyoruz. (bu arada 11.sınıftayım)
  • quote:

quote:

quote:

şuan sadece 12.sınıflarda bolum var diye biliyorum, bize ders seçeceksiniz dediler ama ders seçmedik ve sayısalcılar gibi tüm dersleri görüyoruz. (bu arada 11.sınıftayım)

Ben sadece İngilizce- Almanca' dan anlıyorum. Eğer öyle ise ne olacak benim halim ?

• dil sınıfında yatarsın. 10 kişi civarında olur genelde sınıflar. paso kızlar olur. tercümanlık, uluslararası ilişkiler falan okursun üniversitede. kendini geliştirirsen iyi para var.

sözel sınıfında hukukçu olursun başka garanti bir meslek var mı bilemiyorum.

matematik-fen sınıfında ise geri kalan her mesleği seçebilirsin. kendini geliştirmezsen en iyi üniversiteden de mezun olsan istediğin paralarla iş bulamayabilirsin. (doktorluğu bunun dışında tutuyorum, mezun olan biri zaten kendini geliştirmiştir, parodi gibi bişey yani )
  • Sayısal seç. Diğer bölümlerden girdiğinde bile daha avantajlı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

dil sınıfında yatarsın. 10 kişi civarında olur genelde sınıflar. paso kızlar olur. tercümanlık, uluslararası ilişkiler falan okursun üniversitede. kendini geliştirirsen iyi para var.

sözel sınıfında hukukçu olursun başka garanti bir meslek var mı bilemiyorum.

matematik-fen sınıfında ise geri kalan her mesleği seçebilirsin. kendini geliştirmezsen en iyi üniversiteden de mezun olsan istediğin paralarla iş bulamayabilirsin. (doktorluğu bunun dışında tutuyorum, mezun olan biri zaten kendini geliştirmiştir, parodi gibi bişey yani )

Bizim sınıf 30 kişi 25 kişi sayısal seçmek istiyor. Nasıl olacak bu? Kaç tane sayısal sınıf oluyor? Zor bir bölüm değil mi sayısal herkes seçecem diyor. Ders çalışmıyan isteksiz biriyim

• İleride hangi mesleği seçeceksen ona göre bölüm seç.Gerçi bölüm yok ders seçeceksin ama mantık aynı gene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.