Şimdi Ara

Lise Kayıt :( Umutsuzum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseye Kaydolcam İkametgah Tutmadığı İçin Orda Oturan Tanıdıkla Anlaştık BEn Şehir Dışından Gelmişim ve Oraya YErleşmişim Oda BEnim Annemin Abisi...

lise kayıt için ne istiyolar fotoğraf vb.. ? açıklarmısınız ?

• ikametgahla ne alakası varki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

ikametgahla ne alakası varki?

en yakın liseye kayıt yaptırmak gerekiyo artık saçma sapan kurallar kouyuolar
  • düz liseye gideceksen evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1234

düz liseye gideceksen evet

eyipteki o adam işi olmadı bizde amca oğlunu aradık ( Karabük milletvekili ) o aradı orayı hallettik biyerde üst insan olması çok iyi oluyo ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes249

quote:

Orijinalden alıntı: empire1234

düz liseye gideceksen evet

eyipteki o adam işi olmadı bizde amca oğlunu aradık ( Karabük milletvekili ) o aradı orayı hallettik biyerde üst insan olması çok iyi oluyo ya :)

Anladık amcaoğlun Milletvekili .
  • 2 vesikalık fotoğraf , diploma , kimlik gerekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru-düzgün bir diploma notun olsaydı bu sıkıntılara katlanmak zorunda kalmayacaktın; hatta okul müdürü ayaklarına kapanıp sana yalvaracaktı: " Ne olur okulumuza kayıt yaptırarak bizleri onurlandır!" Ama bunların hiçbiri olmayıp sen dandik bir liseye kaydolmak için araya adam koymayı tercih ettin. Nasıl başlarsan öyle gidersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Doğru-düzgün bir diploma notun olsaydı bu sıkıntılara katlanmak zorunda kalmayacaktın; hatta okul müdürü ayaklarına kapanıp sana yalvaracaktı: " Ne olur okulumuza kayıt yaptırarak bizleri onurlandır!" Ama bunların hiçbiri olmayıp sen dandik bir liseye kaydolmak için araya adam koymayı tercih ettin. Nasıl başlarsan öyle gidersin...

Ağır olmuş.
    Ama tamamı doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicconic

quote:

Doğru-düzgün bir diploma notun olsaydı bu sıkıntılara katlanmak zorunda kalmayacaktın; hatta okul müdürü ayaklarına kapanıp sana yalvaracaktı: " Ne olur okulumuza kayıt yaptırarak bizleri onurlandır!" Ama bunların hiçbiri olmayıp sen dandik bir liseye kaydolmak için araya adam koymayı tercih ettin. Nasıl başlarsan öyle gidersin...

Ağır olmuş.
    Ama tamamı doğru.

+1
  • quote:

+ 3,14159265358979323846264 Hayat eglence degil.Ben arkadasin yerinde olsam bilgisayari kendi istegimle acmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

+ 3,14159265358979323846264 Hayat eglence degil.Ben arkadasin yerinde olsam bilgisayari kendi istegimle acmazdim

Mobilden + 3,14159265358979323846264 yazmadın değil mi tek tek ? Kopyaladın yani dimi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.