Şimdi Ara

LİSE KPSS MATEMATİK PROBLEMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ekim ayında kpss sınavına gireceğim. Bilindiği üzere matematik sorularının bir kısmını problemler konusu oluşturmakta.Problemler konusunu bir türlü çözemiyorum.Önerisi olan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla08 -- 24 Ocak 2016; 17:17:54 >

• ÖABT Matematiğinde problem olarak nitelendirdiğin kısım neresi hocam?
    Örneğin; diferansiyel, olasılık, seriler, vs.
  • Konu anlatımı olarak hangi yayın kullanıyorsunuz öabt lise mat için?
  • Yanlış anladınız bildiğimiz alan sınavına girmiyor arkadaş.memurluk sınavı galiba. Mat1'deki problemleri kastediyor sanırım.

Bu arada bende ilk mat okuyorum bir whatsapp grubu mu kursak matematik oabt için.Hazirandam sonra aktif oluruz orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 8 Şubat 2016; 13:03:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Yanlış anladınız bildiğimiz alan sınavına girmiyor arkadaş.memurluk sınavı galiba. Mat1'deki problemleri kastediyor sanırım.

Bu arada bende ilk mat okuyorum bir whatsapp grubu mu kursak matematik oabt için.Hazirandam sonra aktif oluruz orada

bende lise mat. benim çok tanıdığım yok gibi ama kurulursa iyi olur sayı varsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Yanlış anladınız bildiğimiz alan sınavına girmiyor arkadaş.memurluk sınavı galiba. Mat1'deki problemleri kastediyor sanırım.

bende lise mat. benim çok tanıdığım yok gibi ama kurulursa iyi olur sayı varsa :)

Şimdilik dursun hazirana doğru gündeme getiririm bu bölümde.Yavaştan artar diye tahmin ediyorum
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi memurluk sınavına hazırlanıyorum. Yargının kaynaklarını kullanıyorum genelde.Ama bir türlü çalışacak azmi kendimde bulamıyorum. Haftada 3 gün staj 2 gün okul var.Stajdan çok yorgun geliyorum.Sınav Ekim ayında.Benim durumumda olan arkadaşlar ne yapıyor? Nasıl çalışıyorlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.