Şimdi Ara

LİSE ÖĞRENCİSİ İÇİN İNGİLİZCE KURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bir lise 1. sınıf öğrencisiyim ama ingilizcem berbat sayılır. Bunun için her şeye 0 dan başlayacağım bir kursa gitmek istiyorum. WSE gibi kurslar pek küçük yaşlara hitap etmediği için AKD ve English Time gibi kurslara bakıyorum. Lise 1. sınıf öğrencisi için ideal bir kurs tavsiyesi olan varmı ? Ve tavsiye ettiğiniz kurs varsa genel fiyatları yazabilirmisiniz ? Konumum İstanbul / Beyoğlu civarlarında.

• Dostum Just English'in Şişli şubesine gidiyorum beyoğlunda oturuyorsan biliyorsundur Cevahiri geçtikten sonra mecidiyeköye giderken Lcwaikiki binasının 4.katında tavsiye edermiyim ona pek emin değilim çünki;rahatsız olduğum şeyler var birincisi ödeme gününün ertesi günü hemen telefon edip rahatsız ediyorlar ikincisi hocalar öğrencilerden daha çok makara yapmaya eğilimli ders kaynayabiliyor bazen gerçi bu birçok kursta böyledir ama bilmiyorum. Fiyatlarını söyleyeyim 3 kur aldım elementary,pre indermediate,indermediate 15 ay senet yaptılar 3000 liraya denk geldi her ay 200 tl ödüyorum.Sana tavsiyem elementary'e boşu boşuna para verme gitmeden youtube'den konu anlatımları yapan öğretmenler var onları izle vehttps://www.duolingo.com dan
    alıştırma yap.bu videolardan büyük kısmını izlersen bence elementary görmene hiç gerek kalmaz tercih senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 10 Ekim 2015; 16:11:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.