Şimdi Ara

LİSE ORTAMINIZ NASILDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: APOTHEON

quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Doğuda okuduğum için her 20 kişinin 18i saf teröristti sigara içen ergenlerin olduğu derslerin ağır ve bunaltıcı olduğu öğretmenlerin yalaka öğrencilerin notlarını 100 verdiği aşırı saçma sınav sistemi olan kızların yarısının malum işi yaptıkları saçma sapan bir ortam 4 seneniz tamamen çöpe gider

Valla bu ad soyadla iyi sag cikmissin ordan.

Adım soyadım bu değil ama soy adım bariz bir şekilde bağırıyor vatanımı milletimi sevdiğim için bunların arasında nasıl dayandım bilmiyorum çoğu günlerde kavga ederdim ama beni sinirlendiren şey teröristlerin hocanın önünde Atatürke sövdüğü zaman sadece tepki verenin ben olmamdı 1 hocamız hariç tüm hocalarda destek çıkıyordu küfür edenlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2003lüyüm benim daha var agaagagagaggaagaggaagag
  • lisede kızlar teklif ediyo kardeş, lys'ye selam pompaya devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meslek lisesi. anlatmaya gerek yok ortamı bilen bilir

LİSE ORTAMINIZ NASILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 2 Ağustos 2015; 13:06:57 >
  • Kızların egoları yüksek oluyor genelde.

Bana öyle biri vurdu mesela

• sakın ilk seneden salıp düşük ortalama getirme sonrasında toparlanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Kızların egoları yüksek oluyor genelde.

Bana öyle biri vurdu mesela

kız mı , o da nedir?
  • açıktan oku 4 sene gittim bana birşey katmadı bide beni lysde geriye attı

• Çok sanşlıyım mı desem, şansız mısım desem bilemedim.

Sanırım şansızım keşke kız olmasaydı sınıfımda diyorum.

• Lise değil asıl ortam.unv de de , iyi çalış güzel bir şehir güzel bir.unv git

• Abi neden bilmiyorum bu 2000 den sonrası bana acaip itici geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AyfonuOlan2000li

quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

sınıfın çalışkanı ol bayağı güzel oluyor denendi
    ciddiyim çalışkan ol bütün ortam sende

Umarım inşallah günlük 1 saat çalışma yeterli olacak mıdır çok çalışınca sıkılıyorumda

haftada yarım saat kafi

• Nick konu uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Çok sanşlıyım mı desem, şansız mısım desem bilemedim.

Sanırım şansızım keşke kız olmasaydı sınıfımda diyorum.

hocam bence sınıfında kız olması şanssızlık. ben anadoluydum bizim diğer sınıf teknikti. onlarda 3 tane kız vardı ve bebeler çok şikayetçiydi. arkadaşlıkları hep bozuluyordu kızlar yüzünden. ama bizim sınıf full erkek olunca herkes birbirine karşı netti, akşama kadar tepiniyorduk
  • İlk günlerde birbirini tanıyanlar olucaktır onlar bir grup olur.Gidip en arka sıraya sakın oturma arka sıradaki çocuk diye anılırsın 4 yıl boyunca bizim bir arkadaşa olmuştu.Gözüne kestirdiğin bir kişiye kendini tanıtıp arkadaş ol sakın çekinme.Sonrası zamanla oluyor.Lise ortamı gerçekten çok iyidir.Çıkar ilişkisi yok herkes dalga meraklısı.Topluca internet cafeye kaçmalar toplu kopya girişimleri.Gerçekten çok güzeldir.Bir 4 sene daha olsa okurum galiba.Soruların olursa cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

İlk günlerde birbirini tanıyanlar olucaktır onlar bir grup olur.Gidip en arka sıraya sakın oturma arka sıradaki çocuk diye anılırsın 4 yıl boyunca bizim bir arkadaşa olmuştu.Gözüne kestirdiğin bir kişiye kendini tanıtıp arkadaş ol sakın çekinme.Sonrası zamanla oluyor.Lise ortamı gerçekten çok iyidir.Çıkar ilişkisi yok herkes dalga meraklısı.Topluca internet cafeye kaçmalar toplu kopya girişimleri.Gerçekten çok güzeldir.Bir 4 sene daha olsa okurum galiba.Soruların olursa cevaplayabilirim

Merhaba ben hasan elimi uzatırım o zaman veya sırama oturur yanıma oturacak elemanı mı bekleyeyim:) umarım güzel kızlar olur istanbul bahçelievler kazanırsam güzeller vardır yav:S

• Sınıfa ortamına göre değişir bu.Asıl tavsiyem bunları çok düşünmemen.Ne kadar plan yapsan hiçbiri tutmayacak.Gir sınıfa doğaçlama tanış fırsatlar olur tanışırsın.Liseye gidip de ortam kuramamış adam çok nadir.Takma kafaya rahat ol.

• ortam güzel

• lise hayatını doya doya yaşa lise dönemi bir başkaydı..özellikle ilk sene yeni kiişiler yeni sevgililer yeni heyecanlar güzel işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper__38

lise hayatını doya doya yaşa lise dönemi bir başkaydı..özellikle ilk sene yeni kiişiler yeni sevgililer yeni heyecanlar güzel işte

İnşallah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.