Şimdi Ara

Lise terkim polislik için ne gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar 1999 doğumluyum en büyük hayalim polis olmak ANCAK lise terkim 2sene liseye gittim heni müfredata göre 2şansımız olduğundan bidaha gidemedim toplam 3senem boşuna gidiyor polis olabilmek için hangi yolları izlemem lazım bilgilendirirseniz sevinirim.

• Acik lise > polis meslek yuksek okulu > polissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki temel liseye de alırlar tam bilmiyorum

• Polis olup ne yapacaksın? Bakma türk milletinin Polis aşkına unut onları. Oldukça tehlikeli, tatil yok pazar bayram demeden çalışma, düşük maaş, fazla mesai, yorucu.

Sen bilirsin ama istediğin iş ise bul bir yolunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Belki temel liseye de alırlar tam bilmiyorum

açık liseyi 8senede felan bitiremezsin diyorlar ben 2dönem liseye gittim HEPSİNDE devamsızlıktan kaldım temel lise derken ondan kastın nedir acaba?
  • Cleoder C kullanıcısına yanıt
    Dershaneden liseye donusen, ucretli okullar. Ygs-lys agirlikli ders isleniyor. Adam akilli okursan polis akademisi ordan da komiser de olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Dershaneden liseye donusen, ucretli okullar. Ygs-lys agirlikli ders isleniyor. Adam akilli okursan polis akademisi ordan da komiser de olabilirsin.

yanlış anlamıyorsam dershaneden liseye dönüşen paralı okullarda okuyabiliyorum 2sene lisede kalmama rağmen doğrumudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cleoder C kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi bir tanesine gidip gorusun. En iyi bilgiyi onlae verecektir. Yanlisim olabilir tam bilmiyorum.

• tamamdır gidip bi okullara danışacağım bilgi için çok teşekürler yardımın için
  • Aslında bütün vasıflara sahipsin. Bilgisizlik vb. şeyler var sende.Başvur alırlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.