Şimdi Ara

Lise1KavgaCiddi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok bulaşma ağzını burnunu kırar eline verirler. akıllı adam kime bulaşacağını iyi bilir

Benden bahsediyor
  • Sende atarlanmasaydın en baştan atarlanıpta korkmak niye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedikleri gibi 12 lere anlat durumu emin ol içlerinden çıkar babacan birileri 3 e tek giriyolar dediğinde yardım ederler

edit:bende 4 sene lise okudum (düz lise) pek çok kavgaya şahit oldum fakat hiç bir kavgaya karısmadım kimsede sataşmadı sınıfta topu topu 7 erkek war hepsi adam gibi adamdı
  • bizim okulda bi tane lise3, lise1 e giden birine sataşacak var ya tokatlardım.
    hiç adam akıllı insan kalmamış dünyada
  • 63Staylayeah 6 kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyleri pek dert etme hayvan psikolojisi bu. İlerde sende çevre yaparsın bişey diyemezler takma fazla kafana. Hazır yaşında yetiyorken kız ortamlarına gir erkekleri boşver. İlerde pişman olma sonra. Tecrübe edilmiş şeyler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

Orijinalden alıntı: 63Staylayeah

öncelikle herkese merhaba bugün okuldayken arkadaşımla şakalaşıyordum ayağım kaydı sınıftaki bir çocuğun ayağına bastım birden bu yakama yapıştı bende onun yakasına yapıştım bütün sınıf baba saldırmaya kalktı bu çocuk onların arkdaşıymışta kime karışıyormuşum bağırış çağırış falan oldu öğretmenler ayırdı sonra tamam konu kapandı sandım ama olayda kendimi ezdirmedim gerekli cevapları verdim sonra çıkışta çıktım eve gidiyorum bi baktım arkamdan bunlar dalga geçiyo 3kişiker 2si bizim sınıftan biri lise3 benim boylarımdalar fakat ben kaçtım arkamdan şişko diye bağırıyolar ben biişey demedm kendimden utanıyorum keşke kaçmasaydım ama 3kişilerdi hadi bizim sınıftan olanları boşverde lise3den biri vardı afedersiniz ama salak gibi kaçtım yani arkama bakmadan eve doğru yürüdüm bi yerden sonra bıraktılar takip etmeyi sinirden başım çatlıyor yarın gine dalaşcaklar biliyorum korkak falan diyecekler iyardım edin ne yapmalıyım keşke kaçmasaydım ama iş işden geçti yazım hataları felan konuyu uzatım yazdım kusura bakmayın hala olayın etkisindeyim yardım edin lütfen.

ben olaydım günlerini gösterirdim l1

okadar kolay deyil işte dövdüm diyelim sonra uğraş onlarla sınıftakilerle.

• bence dayak yemeye mahkumsun
    "63staylayeah" ne lan?
  • Artık kafanı keserler gözünü mü oyarlar bilmem birde kavgalar büyük aşklarla başlar.Sen iyi biriysen zaten arkanda birileri duru kamera olmayan ten ayere girme birde biber gazı al artık onlar senden korksun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.