Şimdi Ara

Lise1KavgaCiddi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba bugün okuldayken arkadaşımla şakalaşıyordum ayağım kaydı sınıftaki bir çocuğun ayağına bastım birden bu yakama yapıştı bende onun yakasına yapıştım bütün sınıf baba saldırmaya kalktı bu çocuk onların arkdaşıymışta kime karışıyormuşum bağırış çağırış falan oldu öğretmenler ayırdı sonra tamam konu kapandı sandım ama olayda kendimi ezdirmedim gerekli cevapları verdim sonra çıkışta çıktım eve gidiyorum bi baktım arkamdan bunlar dalga geçiyo 3kişiker 2si bizim sınıftan biri lise3 benim boylarımdalar fakat ben kaçtım arkamdan şişko diye bağırıyolar ben biişey demedm kendimden utanıyorum keşke kaçmasaydım ama 3kişilerdi hadi bizim sınıftan olanları boşverde lise3den biri vardı afedersiniz ama salak gibi kaçtım yani arkama bakmadan eve doğru yürüdüm bi yerden sonra bıraktılar takip etmeyi sinirden başım çatlıyor yarın gine dalaşcaklar biliyorum korkak falan diyecekler iyardım edin ne yapmalıyım keşke kaçmasaydım ama iş işden geçti yazım hataları felan konuyu uzatım yazdım kusura bakmayın hala olayın etkisindeyim yardım edin lütfen.

• lise1kavgaciddi.avi
  • çok bulaşma ağzını burnunu kırar eline verirler. akıllı adam kime bulaşacağını iyi bilir
  • İyiki yönetimi kavga konusunda hassas bir lisedeyimde o kadar tuhaf adam bulunmuyor
  • asla pes etme1,2 yi izle.
  • up
  • kavga edersen yere düştüğün gibi yüzünü koru , uzun uzun yadım ama nyse sildim babana ,öğretmenlerine söyle olmadı çak kafayı olacakları düşünme en azından rahatlarsın .ama sonradan olcakları düşünürsen kafa değil yumruk dahi atamzsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12lere bir danis konuyu yardim ederler,git siniflarina 12lerin abiler bir sey danisacaktim bir aorun vardi da de en boktan okulda olsan bile en az 3-4 kisi cikar yardim edecek git onlara soyle.

Lise 3 ve 4e abi de(cogu izin bermiyor demeye) lise ikiyle arkadas ol yeter gerisi gelir kavga illaki olacak.
    Ben nasil ortaokulda kucuklerimi koruyorsam veya kavga oldu mu tatliya bagliyorsam burada da ayni taktik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up
  • Emanet yoksa elemanda ve sataşırsa ağız burun bırakma.

Gitmeden Fayt cılap izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam ark bul 3 tane yapış ne diyelim
  • Hocam aynısı benimde başıma geldi.8.sınıfın son günü eve gidiyordum.Lisedeki benimle uğraşan çocuklarla karşılaştım baya bir küfür ettiler sonra kovalamaya başladılar direk eve attım kendimi.2 yıldır uğraşıyorlardı zaden takmadım kafama pek şimdi taşındık ve hepsinden kurtuldum
  • Seni Döverim Ama Dayak Yemekten korkuyorum deseydin cocuklara :D:D
    http://www.youtube.com/watch?v=C7pxktvR4y0
  • Hangi şehir? Hangi okul?
  • yahu nasıl okullar bunar böyle. lan bizde lise okuduk 4 sene, bir tek kavga görmedim. ama mesela arkadaşımın gittiği kırsal kesimdeki bi lise vardı (düz lise, meslek lisesi, süper lise aynı bahçede idi) orda hergün kavga çıkıyomuş. liseler arası farka bak.
  • Bi bitmediniz |a|
  • ya bugün gine gıcıklık yaptılar artık sabrım taşıyor birine bak güm ağız burun girip sercem yere o olacak sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 63Staylayeah

öncelikle herkese merhaba bugün okuldayken arkadaşımla şakalaşıyordum ayağım kaydı sınıftaki bir çocuğun ayağına bastım birden bu yakama yapıştı bende onun yakasına yapıştım bütün sınıf baba saldırmaya kalktı bu çocuk onların arkdaşıymışta kime karışıyormuşum bağırış çağırış falan oldu öğretmenler ayırdı sonra tamam konu kapandı sandım ama olayda kendimi ezdirmedim gerekli cevapları verdim sonra çıkışta çıktım eve gidiyorum bi baktım arkamdan bunlar dalga geçiyo 3kişiker 2si bizim sınıftan biri lise3 benim boylarımdalar fakat ben kaçtım arkamdan şişko diye bağırıyolar ben biişey demedm kendimden utanıyorum keşke kaçmasaydım ama 3kişilerdi hadi bizim sınıftan olanları boşverde lise3den biri vardı afedersiniz ama salak gibi kaçtım yani arkama bakmadan eve doğru yürüdüm bi yerden sonra bıraktılar takip etmeyi sinirden başım çatlıyor yarın gine dalaşcaklar biliyorum korkak falan diyecekler iyardım edin ne yapmalıyım keşke kaçmasaydım ama iş işden geçti yazım hataları felan konuyu uzatım yazdım kusura bakmayın hala olayın etkisindeyim yardım edin lütfen.

ben olaydım günlerini gösterirdim l1

• quote:

Orijinalden alıntı: 63Staylayeah

ya bugün gine gıcıklık yaptılar artık sabrım taşıyor birine bak güm ağız burun girip sercem yere o olacak sonunda.

Git 12 lere soyle bakalim durumlar ondan sonra nasil degisiyor

• Ne boş şeylerden kavga çıkarmaya çalışıyorlar ya, kanka çocuk yanlışlıkla ayağıma bastı çıkışta indirdik diye bir muhabbet geçiyordur şimdi aralarında neyse ki bana daha denk gelmedi böyle bir tip.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.