Şimdi Ara

Lisede Alanlar Kalkmış ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Andromeda`

quote:

Orijinalden alıntı: stratejisever

Giren bize giriyor zaten 95 liler çok şanssız, sbs desen gene bize girdi alan kalkması desen gene bize girdi giren girdi bi' zenci girmedi o da olur yakında.

SBS 14 ünde biter. 2010-14=1996.

MONSTER KİLL

Zeki arkadaşım benim, 95'liler ve sonrasını etkiliyor bu. Daha doğrusu bu yıl 10'a geçenler ve daha küçükler.

• arkadaşlar forumda paylaşmasanız haberimiz bile olmayacaktı bu adamlar basın açıklaması yaptımı haberimiz olmasaydı güle oynaya okula gidip ne olup bittiğini anlayamayacaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince_Mert

arkadaşlar forumda paylaşmasanız haberimiz bile olmayacaktı bu adamlar basın açıklaması yaptımı haberimiz olmasaydı güle oynaya okula gidip ne olup bittiğini anlayamayacaktık.

yazık.
  • mebin g.tü de kalktı
  • Ben lise1 de sınıfta kaldım.Bu sene lise 2 ye geçtim.Ve bir oh çekmiştim dil bölümünde okuyacaktım 12 ders ingilizcemi görecektim ve sayısal dersleri görmeyecektim.Ulan ne güzel rahatlamıştım.E arkadaşlar ben şimdi bütün dersleri görürsem ve sınıfta kalmasaydım bunlar olmayacakı derdiyle yanacakken nasıl okuma isteğim kırılmasın ya.
  • Kuzen lise2'ye geçti.

Eşit ağırlık seçti.

Hangi dersleri görecek şimdi?

Fizik biyoloji falan demeyin valla keser beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 31 Temmuz 2010; 3:43:42 >
  • +Lisede Alanlar Kalkmış

-Sana mı?
  • ne ayak
  • Bişe anlamadım yahu ben eşit ağrlık seçmiştim şimdi sayısal dersleride görme ihtimalim varmı biri detaylı açıklasa tam süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: Deify

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Doğru. Alanlar kalktı verenler indi.

titreyerek güldüm

Gülerek titredim

Amuda kalkıp güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

başlık sakat

• şimdi anladığım kadarıyla olmak istediğin mesleğe göre ders seçiyon :s o kadar gidip yok yere sayısal kastık yav :@ oyuncak sanki eğitim değiştirip duruyolar soruyoruz noldu alanlar kalktı ee napcaz seçmeli ders tamamda o ne :D haber başlıkları gibi konuşup duruyo insanlar :D

birde 31 ağustostan itibaren seçmeli derslerinizi belirlemek için okulunuza gitmeniz gerekiyomuş öle deniyor
  • Oula uğradım müdür yar. okulun ilk haftası herşeyi anatacaklarmış.. seçmeli dersleri bize seçtireceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andromeda`

quote:

Giren bize giriyor zaten 95 liler çok şanssız, sbs desen gene bize girdi alan kalkması desen gene bize girdi giren girdi bi' zenci girmedi o da olur yakında.

SBS 14 ünde biter. 2010-14=1996.

MONSTER KİLL

FAIL
  • quote:

Ya umarım veliler itiraz eder de bu karar iptal olur alın işte İmam Hatiplerle bir farkımız kalmadı adamlar temeli attı eğitim sisteminin içine ettiler valla. Ben lise 10 a geçtim, 6. sınıftan beri dershaneye giiyorum 2 kere üst üste sbsye girdim ben bu gerizekâlı sistem için mi çalıştım? Ben anadolu lisesini kazandıysam benim imam hatiplerden farkım olmalı, fark filan bırakmadı eşşoğlu eşşekler.

Lise kaç sene oldu 12 13 falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

yav mesela ben fızık kımya gormek ıstemıyorum secmıcem mı onları :D

Sanmam,adı seçmeli ders olur sana seçtirtmezler.

doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Doğru. Alanlar kalktı verenler indi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.