Şimdi Ara

Lisede karşılıksız para almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen konudan sapmadan karşılıksız olarak nasıl para alırım?
    Devlet,bakanlık,proje,kampanya,şirket,belediye, kaymakamlık,iş adamı, yardımsever,vb.
    Para,burs,destek veren var mı?
    Şimdi diyeceksiniz 2 yıl daha sabret öyle alırsın diye ama yok bu iki yıl için lazım.
    Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler iyi günler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Karşılıksız babanızdan alabilirsiniz gibi duruyor üniye başladığınızda burs işlerini kovalarsınız şuan en fazla ya hayırsever biri denk gelecek yada en yakın sosyal yardımlaşma vecdayanışma vakfına müracat edip okuyorum ama param yok ailemin durumu yok diye belirtirseniz durumunuza bakacak yardımcı olmaya çalışacaktır. Belediyelerde yardım oluyor başvuru yapman yada ailenin başvuru yapması lazım tanıdığım var belediyeden 2 çocuğu okuyor aylık 120 tl yardım alıyor

• ercanwins kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Son dediniz için tam olarak nereye başvurulur?

• Hangisi için sölediniz anlamadım açıkça yazayım 1.babanız 2.hayır sever 3. Sosyal yardımlaşma 4.belediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 18 Nisan 2020; 19:56:42 >
    3 ve 4

• Hangi ildesiniz bilmiyorum bulunduğunuz ilde sosyal yardımlaşma vardır googleden bakınız belediye içinde belediyenin yardım programları var ihtiyaç sahiplerine belediyeye uğramanız gerekmekte yada şuan virüs münasebetiyle her iki kuruma e devletten talepte bulunabilirsin

Tamam teşekkürler ben o zaman belediyeye ve sosyal yardımlaşma ya gidiyorum yasak bitince.
    İyi günler.

• Birde açık kapı diye biryer var kaymakamlıkmı valilikmi tam bilmiyorum orayada başvura bilirsiniz internet üzerinden

• Birde açık kapı diye biryer var kaymakamlıkmı valilikmi tam bilmiyorum orayada başvura bilirsiniz internet üzerinden

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    E devlet üzerindende başvuru alıyorlar bilginize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.