Şimdi Ara

Lisede mi okumak yoksa üniversitede okumak mı daha güzel? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

quote:

üni gibisi var mı ya.
    kendi şehrimdeyim. 2. öğretimim, devam zorunlulugum yok. ne yemek ne bulaşık ne çamaşır ne ütü derdim var.
    haftanın 2-3 günü evde kalıyorum zaten. geri kalan günler arkadaşlardayım. canım okula gitmek istemesse gitmiyorum.
    hayat üniversitede

üni kazanmak için çokmu çalıştın merak ediyorum.Bende okumayı düşünüyorumda şuan 11.sınıfım ama hiç birşey bilmiyorum ders hakkında

Anadolu lisesi mezunuyum. liseyi 5 senede bitirdim. altyapım vardı ama lisede üzerine hiçbirşey koymadım. son sene az biraz çalıştım o kadar. bilenler vardır belki. lise sonda yani geçen sene kayıt stüdyosu açtık. Bütün gün dükkanda takılıyorduk arkadaşlarla. O halde kazandım ben. Biraz gayret eden benden kat kat iyi yerler kazanır

lisede hiç ders çalıştınmı

• kesinlikle lise
  • quote:

quote:

quote:

quote:

üni gibisi var mı ya.
    kendi şehrimdeyim. 2. öğretimim, devam zorunlulugum yok. ne yemek ne bulaşık ne çamaşır ne ütü derdim var.
    haftanın 2-3 günü evde kalıyorum zaten. geri kalan günler arkadaşlardayım. canım okula gitmek istemesse gitmiyorum.
    hayat üniversitede

üni kazanmak için çokmu çalıştın merak ediyorum.Bende okumayı düşünüyorumda şuan 11.sınıfım ama hiç birşey bilmiyorum ders hakkında

Anadolu lisesi mezunuyum. liseyi 5 senede bitirdim. altyapım vardı ama lisede üzerine hiçbirşey koymadım. son sene az biraz çalıştım o kadar. bilenler vardır belki. lise sonda yani geçen sene kayıt stüdyosu açtık. Bütün gün dükkanda takılıyorduk arkadaşlarla. O halde kazandım ben. Biraz gayret eden benden kat kat iyi yerler kazanır

lisede hiç ders çalıştınmı

ne dersi. kitap defterlerim bile sıranın altındaydı hep, eve falan götürmezdim

• Lisedeki ortamı üniversitede bulman çok zor çünkü aynı liseye giden insanların düşünce yapıları aynı semtlere yakın oturduklarından -ne alaka derseniz aynı toplum içindeler çünkü benzer yönler çok olur- birbirlerine yakındır daha kolay ortam yapılır. Ve ortam oluştu mu mükemmeldir. Ama üniversitede senin gibi düşünen birilerini bulman oldukça zor olabilir. Gerçi bu okuduğun bölümle ve seninle de alakalı da olabilir. Kimisi için lise kötüdür üni güzeldir kimisi için de tam tersi. Lisedeki ortamı mumla arıyordum üniversitedeyken şahsen. Gerçi şimdi ortam olayı yönünden baktık, eğitim kalitesi olarak bakacak olursak bu yine okuduğun lise ve üniversite(deki bölüm) ile yakından alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Mart 2011; 0:19:20 >
  • bu universitede hocalarin seni tanimama sorunu sadece devlet ve kotu ozel universitelerdemi var, bize tanitima gelen ozel universitelerde hic boyle sorun yok dendi
  • ünide okuduğun bölüme göre değişir , bana göre lise

• özetleyecek olursak; hayat olarak üniversite, sınavlar olaraksa lise iyidir.
  • insanın en güzel yılları lise dönemine denk geliyor
    (dikkat lise demedim güzelliği o yaşlardan geliyor.yirmili yaşlarda hala liseli gibi yaşamak kimse istemez heralde)

nedeni de liseden öncesi biraz çocukluğun olması-ünide sorumlulukların ufak ufak artmasıdır.(yani büyük olmakta çocuk olmakta pek iyi değil)
    lisede her ne kadar kurallar-aile baskısı-para sıkıntısı olsada en rahat yıllardır.
    hatta bu sorunlar olmasaydı neler olurdu neler
  • Üniversitede okuduğun okul çok önemli bu konuda.
  • üniversitesine ve lisesine göre değişir...
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.