Şimdi Ara

Lisede mi okumak yoksa üniversitede okumak mı daha güzel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eveet arkadaşlar başlıktada dediğim gib lisede okumak mı güzel di yoksa üniversitede mi? aradaki farklar neler acaba?

• kesinlikle lise
  • lisenin yeri ayrıdır ama üni daha iyi bence
  • cavia; niçin lise
    ophiafagus;niçin üni
  • üni gibisi var mı ya.
    kendi şehrimdeyim. 2. öğretimim, devam zorunlulugum yok. ne yemek ne bulaşık ne çamaşır ne ütü derdim var.
    haftanın 2-3 günü evde kalıyorum zaten. geri kalan günler arkadaşlardayım. canım okula gitmek istemesse gitmiyorum.
    hayat üniversitede

ha bu arada lise falan kimsenin aklına gelmiyor okul bitince. 3-4 ayda bi toplu buluşmalar yapıyoruz. Sınıfın yarısı anca geliyor. Seneye çeyreği gelicek belkide.Devamlı görüştüğüm liseden arkadaşlarımda var tabi. Yani okul bitince herkes kendi dalgasına bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 23 Mart 2011; 23:27:42 >
  • baya güzelmiş. uludağdasın zaten orasıda ayrı bir güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

üni gibisi var mı ya.
    kendi şehrimdeyim. 2. öğretimim, devam zorunlulugum yok. ne yemek ne bulaşık ne çamaşır ne ütü derdim var.
    haftanın 2-3 günü evde kalıyorum zaten. geri kalan günler arkadaşlardayım. canım okula gitmek istemesse gitmiyorum.
    hayat üniversitede

Aynen Bende uludağ ekonometri hocam.
    Bu arada lisede sınıf ortamı daha sıcak olduğu için espriler vs daha sık oluyor kolay geçiyor dersler vs. ünide işler biraz daha ciddi.Yani benim tek aradığım o esprili ortam.Ha ünidede olmuyo mu oluyor fakat lise gibi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

üni gibisi var mı ya.
    hayat üniversitede

üni kazanmak için çokmu çalıştın merak ediyorum.Bende okumayı düşünüyorumda şuan 11.sınıfım ama hiç birşey bilmiyorum ders hakkında
  • Lise de her türlü hayvanlığı yapmak serbest. Ünide biraz daha ciddi olmak gerekiyor. Ben liseyi özledim
  • Lise :

Burdaki arkadaş ortamı başka yerde zor bulunur.
    Hayat derdi azdır.
    Yatarak dersleri geçebilirsin.
    Dersane ve okul birlikte olduğu için yorucudur.
    Hocaları seni tanır, samimi bir ortam oluşur.

Üniversite :

Özgürsündür.Sonuna kadar hem de.
    Çalışmak zorundasındır.Çalışmayan üniversiteyi bitiremez.
    Devam konusunda kimi hocalar sıkıntı yapsa da genel itibariyle rahattır.Haftada yarım gün(sadece yarım gün ) okula gittiğim dönem olmuştur.
    Gelecek kaygısı sarar.İşsizlik korkusuyla tutuşursun.

Aklıma geldikçe devamı gelecek..(Umarım)
  • Lise sonum kime sorsam üniv. daha güzel diyorlar ama liseninde tadı çok başkaydı.Boş geçirdiğim günlere bi üzülüyorum.Lisedekiler hayatınızı yaşayın sizden kebabı yok benden demesi inanın lise biterken çok arayacaksınız bu günlerinizi.
  • üniversiteyi yeni bitirmiş ve askerliği yapıp hemen çalışmaya başlamıs biri olarak söyluyorum üniversitede okumak çok daha guzel ve universite özel ünide okumuyosan eger uzatabildiğin kadar uzat dert yok tasa yok çünkü
  • Lisedeki arkadaş ortamı daha iyidir bizim sınıf 105 kişi vay arkadaş ulan hepsiyle 4 senede anca tanışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

quote:

üni gibisi var mı ya.
    hayat üniversitede

üni kazanmak için çokmu çalıştın merak ediyorum.Bende okumayı düşünüyorumda şuan 11.sınıfım ama hiç birşey bilmiyorum ders hakkında

Anadolu lisesi mezunuyum. liseyi 5 senede bitirdim. altyapım vardı ama lisede üzerine hiçbirşey koymadım. son sene az biraz çalıştım o kadar. bilenler vardır belki. lise sonda yani geçen sene kayıt stüdyosu açtık. Bütün gün dükkanda takılıyorduk arkadaşlarla. O halde kazandım ben. Biraz gayret eden benden kat kat iyi yerler kazanır

• Lisedeyken hoca derdi ki lise arkadaşlıkları başkadır ama üniversite arkadaşlıkları bambaşkadır gerçekten de öyleymiş.Hem lisedeyken özgür değilsin saç 2 milim uzadı kes sakalın çıktı kes gömleğini içeri sok kravatını çek.Tamam bazı kurallar olmalı ama aşırı abartıyolar liselerde.Üniversiteye istersen donla git kimse karışmaz.Millette bi sakal var sanırsın cübbeli ahmet
  • BreakBeaT

okula tipo ile mi gidiyorsun..
  • Üniversiteden yeni mezun oldum. Ama kesinlikle lise diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

BreakBeaT

ben dahil 5 kişi doldurabilirsem arabaya evet tipoyla gidiyorum
  • quote:

quote:

BreakBeaT

Nerde oturuyorsun hocam kaç kilometre çekiyor evden üniversite?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

quote:

BreakBeaT

Nerde oturuyorsun hocam kaç kilometre çekiyor evden üniversite?

yaklaşık 30 civarı.
    çok yakıyor meret

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.