Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

lisede okula hiç arabayla gittiniz mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye ehliyet alınca bende gidicem Zaten araba değiştirmeyi planlıyoruz honda civic mugen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcan

Ben 2,3 kere gittim audi tt s-line beyaz, land rover sport ile mayıstada mercedes clk200 ümle gidicem artık hep

bakışları anlatsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-DEPRESAN

havası ne manyak olur ama

quote:

sevdiğin kızın yanından geçicen böylee hafif müzik ne havan olur ama

Kıroluktan başka hiçbir şey değil. Ben kızın yerinde olsam gıcık olurdum, tiksinirdim.
  • yaw şimdi aralıkta araba alıcam gitmiyeyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

bizim okulda herkez arabayla geliyor mübarek okulun dışı öğrenci otoparkı yaptılar yani od erece herkezde opel astra vw golfler hemde yeni kasa valla zengin okul napcan

Nick hırkızı
  • quote:

yaw şimdi aralıkta araba alıcam gitmiyeyim mi

Ne yaparsan yap, banane. Benim gözümde kırosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

lisede okula hiç arabayla gittiniz mi ?

Okula bununla girsen

Bu yaşta böyle araban varken okula niçin gidiyorsun ? derler adama.

okula bu arabayla gidersin ama okulda duramazsın.

• Chevrolet offroad jeep ile gitmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

quote:

senin gözünden banane

• Müzik'e ne gerek var efendi efendi gel arabanı park et kilitle gir sınıfına bu daha cool havaysa bu hava işte ne o arabayı bağırtıp müzik açmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 1 Ekim 2009; 15:58:00 >
  • Çöp kamyonuyla gittiğim gün süperdi
  • hayret dayımın m3üyle gittim diyen olmamış en fazla range rover sport
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Chevrolet offroad jeep ile gitmiştim

Okul Alplerdemi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrcan

Ben 2,3 kere gittim audi tt s-line beyaz, land rover sport ile mayıstada mercedes clk200 ümle gidicem artık hep

bakışları anlatsana

insan baya bi havalanıyor ben ikisindede okulun bahçesine girdim kalabalığın içine girip kapıcan hızlıca çıkıp gitmiştim okulun çıkış yolu düzlük inlemişti tt

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

quote:

senin gözünden banane

Asıl senin arabandan bize ne.

• Ben Pazartesi günü gittim.Peder Şehir dışına gitti otobüsle hemen aldım arabayı okulun önüne çektim indim aşağı çantamı aldım kapıları kilitledim girdim okulaVe derste elimde sallıyormuşum anahtarı fark etmedenHoca sordu neyin anahtarı filan diye ben de arabanın hocam dedimArabanın markasını sordu XXX dedim Kapının önündeki mavi olan mı dedi evet dedim görmüş arabayıNeyse çıkışta bindim arabaya şöyle bi okulun önünden geçtim hocalar filan gördü Müdür yardımcısına yakalandık durdurdu in aşağı filan dedi indim 1-2 tokatladı yaKepaze olduk velini arıyacam filan dedi şimdi git dedi Bindim arabaya bir gidişim var ama bir görecenizSüper sardı allahtan polis filan yakalamadı Müdür yardımcısı da söylememişOlum bi daha görürsem oyarım seni dedi Peki tamam hocam dedim Ulan Müd.Yardımcısı durdurmasaydı süper olcaktı ama Durdurdu

Not:CiddiyimArabanın markasına XXX dedim hava atıyorsun diyenler olabilir bu yüzden sakladım ama araba bizim buralarda ender rastlanan bir araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 1 Ekim 2009; 16:38:18 >

• Durmasaydın keşke benide durdurmaya çok çalışıyordu ara gaz yapıyordum tt ile kaçıyordu hemen Babamı arıyordu ben verdim arabayı sen karışamazsın diyordu müdüre
  • O milletin bakışları arasından geçmek süper oluyor ama o duygu süper bir şeyAh bide tip olsa tamam ama tip yok arkadaş ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.