Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

lisede okula hiç arabayla gittiniz mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b3rkhan

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-DEPRESAN

quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-DEPRESAN

yaw şimdi aralıkta araba alıcam gitmiyeyim mi

Ne yaparsan yap, banane. Benim gözümde kırosun.

senin gözünden banane

Asıl senin arabandan bize ne.

• Peki liseye arabayla giden arkadaşlar ehliyet vs işi nasıl oluyor
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Peki liseye arabayla giden arkadaşlar ehliyet vs işi nasıl oluyor

Ehliyet yok ki
  • gittim ama hem gec kalmıştım hemde yanımda babam vardı o yuzden hic bi b.ka yaramadı
    bu yıl kesin gidecem kendim kararkıyım zaten 11 yaşından beri kullanıyorum bir parça tecrube oluştu
    birde bizde bi 2000 model passat var bide renault 9 hangisiyle gitsem acaba ona karar veremiyorum
    r9 çok seri ama durdurmak biraz zor passatta tam tersi çok yavaş kalıo ama zınk die duruo birde karizma tabi
    siz ne dersiniz bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Peki liseye arabayla giden arkadaşlar ehliyet vs işi nasıl oluyor

Korkudan dağdan taştan gittim valla.Sokak aralarından falan.Elemanda ehliyet var geliyo ana caddeden açıyo müziğini.Ben korkudan müzik de açamadım,kemeri bağladım kitlendim yolaŞimdi ehliyeti aldık allaha şükür,korkumuz yok
  • Şu an ehliyet yok ama annem babam yanımdalarken ev yakınlarında verirler arabayı.1.5 sene sonra ehliyeti oluyorum ama okula hayatta arabayla gitmem çünkü yürüme 3 dakika:)Lazım olursa ev önünden alır giderim.Zaten son sene ehliyet olacak 1 yıl hazırlık okuduğum için 19'da mezun olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Chevrolet offroad jeep ile gitmiştim

lisede okula hiç arabayla gittiniz mi ?

Okul Alplerdemi ?

değil ama orjinal resmi nereden bulayım şimdi googledan buldum bunuda

• Okula değil ama Ferrari ile dersaneye gitmişliğim var.
  • Çok gittim havası oluyor ama hava için gitmedim.İhtiyacım için gittim,zaten arabayı aldığım zaman herkes binmek istiyor pek akıl karı değil.
  • Ya şimdi okulun kapısından içeri girdin, erkeklerin %80 i ulan bilmemneye bak okula sırf hava atmak için arabayla geliyo vs. vs. birsürü dedikodu. Kantinde laf koymalar. Bunların olacağını tahmin ettiğim için gitmeyi düşünmüyorum 2010 da alıyorum ehliyeti ama. Gitsemde uzağa bi yere park ederim kimse görmesin diye. Kimsenin Vıdı vıdı sını çekemem açıkcası

Edit: Ban açıldıktan sonraki ilk mesajım 4 gün tatil verdilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yacan3. -- 1 Ekim 2009; 17:18:16 >
  • Kim kime laf koyabilir arkadaşlar arabası olan gider yani kimse de birşey diyemez.

Diyenlerde ezikliklerinden dolayı laf söylüyordur.

Ben arkadaşımın arabasıyla (Ferrari Modena) dersaneye gittim arkadaş bıraktı yani, insanlar çekemiyor resmen zengin falan diye kafa bulmaya çalışıyorlar arkadaşımla nasıl bir çekememezlikse artık.
  • ben gidiyodum, 2007 yılında lise son sınıf okuyordum 17 yaşındaydım, yeni kasa opel vectrayla gidiyordum. abimindi araba veriyodu istediğim zamanlar ne hava atıyordum varya kız arkadaşımı alıyordum bide her sabah evinden. okulun önüne park ederdim

geçen yıl çalındı o araba şimdi üniversiteye arabamla gidiyorum ama hiç hava atasım yok.. gelip geçici bişey o lise zamanı insan hep arabayla gitmek ister, şimdi ki aklım olsa hayatta gitmem lise evime 1km uzaktaydı çocukluk işte..
  • Ben gittim. İçindeki bi halt değilse F430 olsa neye yarar...
  • lisede de yıl sonu şenliklerine hava indirmede tanıdık abi vardı paraşutle atardı.. kızların pek ilgisini çekmezdi ama polislerin ilgisini çekiyordu

ne gunlerdi beaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmosT

Seneye ehliyet alınca bende gidicem Zaten araba değiştirmeyi planlıyoruz honda civic mugen

Bu kişinin ehliyeti yok, otobanda hız yapıyor modifiyeli şahin ile.. Yetkililere duyurulur. Hergün okulun önüne gelip ankaralı namık açıp son ses, insanları taciz ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yacan3

Ya şimdi okulun kapısından içeri girdin, erkeklerin %80 i ulan bilmemneye bak okula sırf hava atmak için arabayla geliyo vs. vs. birsürü dedikodu. Kantinde laf koymalar.

eğer okulda arkadaş çevren varsa & aran iyiyse sevilen biriysen bu dediklerini çok az kişi söyler.bazıları ise makara yapabilir.kendmden biliyorum mercedsle gittm de gittigm tek gün polise yakalanmıştım
  • bnm ehliyetede daha çok 3 sene var xD
    ama okula arabyla gitmişliğim var ama okulda kız yok xd kötü hava şartlarında felan arabayla gidiyorum yanım ada kankamı alıyorum saten ilçe küçük bir yer birde knkanın babası garnizon komutanı bişey diyen olmazdı arabada Clio 1.5 Diesel xD 2004
    ama seneye yenisini çeker herhalde peder ehliyetide aldıkmı ohhh xD

hayalimdeki araba bu ilerde böle bir araba yapmayı planlıyorum
    bunların havası başka;
     lisede okula hiç arabayla gittiniz mi ?

• Görgüsüzlükten başka birşey değil arkadaşlar yapmayın yahu. Ayrıca ben hiçbir kimsenin size karşı iyi birşeyler düşünebileceğini sanmıyorum. Hani okula otomobille gidilmez diye birşey yok ama bu tabiri caizse 'hava atmak' için yapılmış birşeyse hiç hoş değil. Yürümeyi her zaman tercih etmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Görgüsüzlükten başka birşey değil arkadaşlar yapmayın yahu. Ayrıca ben hiçbir kimsenin size karşı iyi birşeyler düşünebileceğini sanmıyorum. Hani okula otomobille gidilmez diye birşey yok ama bu tabiri caizse 'hava atmak' için yapılmış birşeyse hiç hoş değil. Yürümeyi her zaman tercih etmişimdir.

Katılıyorum. Ben okula veya dersane tipi yerlere giderken insanlar hava atma anlamında anlar diye utanıp başka yere koyuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.