Şimdi Ara

Lisede saç uzatma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarımı 3-4 aydır uzatıyorum , dün falan müdürle görüştüm ama bişey demedi , adam bugün geldi kestirceksin falan dedi , yönetmelikte ne deniyor yada kuralları okulmu koyuyor çözemedim , millet türbanla falan geliyor buna karşı değilim ama yönetmelikte türba saç falan kalktı ve onlar türbanla geliyorsa bende saçla giderim diyorum , olayı bilen biri anlatabilir mi bana.

Benim bildiğim şöyle.

*Kızlar okulda türban takamaz , erkek saç uzatamaz falan filan.*

Diye bir ibare vardı yönetmelikte bunu kaldırdılar ve bunu yasaklayıp yasaklamama hakkını okula verdiler , bizim okulda türbana izin verildiği için bu ibareyi uygulamıyorlar , aynı ibare içinde benim saç uzatmama karışamayacaklarını söylüyor , bende saç uzatabilirim bu durumda o zaman sanırım , yani bana ceza verirlerse kendimi savunabilecek bişeyim var mıdır?

• türban serbestse benim saçımda serbest olmalı de müdüre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede kadın erkek eşitliği var ve kızlar saçını uzatabiliyorsa sen de uzatabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

türban serbestse benim saçımda serbest olmalı de müdüre

Dostum olay benim değil kardeşim yazdı , ben müdürüyle konuşmaya gidicem birisi iyice açıklayınca ki müdüre karşı savunabileyim öyle çocukça bişey söylenemez sanırım müdüre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

quote:

Dostum olay benim değil kardeşim yazdı , ben müdürüyle konuşmaya gidicem birisi iyice açıklayınca ki müdüre karşı savunabileyim öyle çocukça bişey söylenemez sanırım müdüre.

kanun olarak saç ve türban serbest ama müdürler kendi bildiğini okuyor.Ayrıca makyaj dar pantolon yasak kızlar saçlarını arkadan bağlamalı dağınık saç serbest değil ama bunların hiç birine kızlar uymuyor onlara pozitif ayırımcılık var.Bunları vs söyle.Müdüre insanca söylersen eminim takmaz biraz sert ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 18 Şubat 2015; 14:18:00 >

• Lisede saç uzatma

• Sert yap biraz lise 3 teyim, son samuray daki abimizden biraz daha uzun saçlarım var hiç sorun olmadı şimdiye kadar. Baktin ısrar ediyor açın yönetmeliği gösterin keseyim de, yada hakkınız olduğunu düşünüyorsanız hakkımda yasal işlem yapın de. En kestirme yol "siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?" Dur ama seni taniyorsa yukarılarda torpilin olmadığını biliyorsa bu olan batar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    12 yıl önce açıldı
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Saç uzatma işi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesin kardeşindir zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

quote:

kanun olarak saç ve türban serbest ama müdürler kendi bildiğini okuyor.Ayrıca makyaj dar pantolon yasak kızlar saçlarını arkadan bağlamalı dağınık saç serbest değil ama bunların hiç birine kızlar uymuyor onlara pozitif ayırımcılık var.Bunları vs söyle.Müdüre insanca söylersen eminim takmaz biraz sert ol.

Sağolasın dostum , okuldaki öğrencilerin nasıl gittiği ve neyin yasak olduğu halde yaptıklarını öğrenip ona göre biraz sert olabilirim.

• Eddie Van Halen kullanıcısına yanıt
    kafana göre takıl hiç bi bokta olmaz.
    millet uzaya çıkıyo biz hala bu konulardayız hocam de :D
    türban konusuda tabi etkiliyor. bencede saçına karışamazlar. bende lisede çok sıkıntı çekiyodum. ama çok gereksiz şeylermiş zaman geçtikçe anlarsın
  • Öğretmenlerin bazıları takmaz bazıları laf söyler. Müdürleri de 2'ye ayırabiliriz. Kel olanlar ve saçı olanlar . Genelde saçı olmayan müdürler daha çok baskı uyguluyor bu konuda zaten öğretmenlerin karışacağını pek sanmıyorum müdür-m.yardımcıları söylüyordur onlara. Benim saçım okul başladığından beri uzuyor kaç aylıksa işte, ilk dönem pek laf söyleyen yoktu okulda müdür yoktu bu dönem müdür atandı 1 2 öğretmen direk kes demedi ama ima etti işte o saçlar daha ne kadar uzayacak gibi. Beni okula almadıklarını bile bilirim saç yüzünden. Ben pes etmedim kestirmedim hala kestirmiyorum 9.50 gün devamsızlığım var risk bu olsa gerek. Bence karışamazlar askerde değiliz sonuçta eğitim görülen bir yer ve saçlarım benim eğitim almamı engelleyecek birşey değil önce tuvaletlere 2 nöbetçi hoca koysunlar da sigara problemine çözüm bulsunlar ondan sonra saçlara laf etsinler. Hala anlayamıyorum saçımdan sanane arkadaş batıyor mu sana bu saçlar? (Not: Her sabah saçlarımı yıkar öyle giderim okula, temizlik konusunda da bir problemim yok okuldaki kızlar benim kadar yıkamıyordur saçlarını)

• Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bakımlı ve temiz olmak şartıyla öğrencilerin saçlarını uzatabileceğini söyledi.

Pek çok sitede bu aciklama var bulabilirsiniz. Müdüre bunu söylemen yeterli bence

• M. yardımcıları kıl bir tipse istediğin kadar dil dök yine yıldırırlar. Senden başka uzatan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.