Şimdi Ara

Lisede Şarkı Söylemek için Uygun Şarkı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lise 3 öğrencisiyim ve müzik öğretmenim İngilizce şarkı ezberle gel bahar gösterisinde söyleyeceksin dedi. Fakat 1 haftadır aklıma yatan hiçbir şarkı yok. Sizden yardım almak istedim. David Guetta'ya baktım çok fazla "dupdısdupdıs" var onu söyleyemem Öğrenci ve öğretmenlerin önünde söyleyeceğim. Milleti sıkmayacak ama söylerken de yine fazla hızdan milleti güldürmeyecek türde bir şey arıyorum. Yani dinleyince herkes vay be tepkisi vermeli, tabii mümkün müdür bilmem.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

Edit : Yazım yanlışları vardı. Tam düzeltebildim mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escarpion -- 29 Mart 2011; 17:15:50 >

• sesin

tenör-bariton ise wax and wire diyorum.ezberlemeside çok kolay
  • oyun havası takıl hacı
  • Zombie'yi söyle :)
  • Wax and Wire benim çok ince kalıyor. Benim de çok kalın değildir sesim ama bu fazla ince. Loch Iomond'dan bahsediyorsak. Ama teşekkür ederim.

Zombie çok klasik. Güzeldir ama onu genelde kızlar cıyaklaya cıyaklaya söylüyor. Sakız oldu o şarkı.
  • Blind Guardian - The Bard's Song
  • Dj Pantelis - Onazi (Remix)
  • Supertramp - Don't Leave Me Now sözleri kısa ve duygu yüklü bi şarkı. :)
  • Depeche Mode : Stripped
  • Nothing else matters
  • The Cranberries - Zombie
  • Grup falan yok sen tek başına çıkıp şarkı mı söliceksin? Moonwalk falan da yap bari
  • roy orbison-pretty woman
    chuck berry-johnny b. goode(ama elvis yorumunu daha çok beğenirim,ikisinden de dinle istediğin gibi söyle)

bu iki şarkı klasik bir grupla söylenebilir(bateri gitar vs.) ama yanına 3 tane kadın vokali ve bir piyanist alırsan ray charles'tan hit the road jack patlat derim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal Technique -- 29 Mart 2011; 20:50:46 >
  • britney spears-womanizer
    inna-hot
  • korn-f*ck that
  • Green Day - Holiday Biliyorum çok klasik ama herkes sever

• 2pac-hit em up söylemelisin bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.