Şimdi Ara

lisedeki sevgilinizle üniversitede devam mi ettinız yoksa ayrıldınız mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviturk
    quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ayrıldık. Aynı şehirde farklı üniversitelerdeydik. Kesinlikle yürümedi. Kızlar üniversite ortamında çok değişiyor çünkü üst sınıflardan olsun aynı dönemden olsun abaza herif çok oluyor ve sürekli kızlara yazıyorlar. Bunların popolar tavan oluyor. Seni pek önemsemiyor. Benim de bu şekilde bitti. Asla liseden üniversiteye ilişki götürmeyin. Çok acı çekersiniz benim gibi okulu bırakırsınız.

Çok şükür bizde öyle durumda değiliz. Ama dediğine harfiyen katılıyorum. Ama biz suan çok iyiyiz onun bütün oku arkadaşları daha 1. haftadan beni tanıdı. Bide çevrem geniştir çok şükür. Bu arada Ben egedeyim sevgilim yaşarda 2.yılımızada az kaldı

allah ayırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Ünideyim elime kız eli değmedi şu ana kadar

Mühendislikse tabi değmez

evet ayrıldım gerenk yok

Yok mühendislik değil felsefe okuyorum hatta 35-40 kişilik sınıfta ben dahil 5-6 erkek var gerisi kız okulun genelinde de kız var baya ama tipsiz bir kişilik olduğumdan dolayı sevgili falan kısmet olmadı bugüne kadar.

neyseki moralini bozmayıp okumana devam ediyorsun
    bence bu çok daha önemli
    + tipsizlik diye bişey yoktur
    görecelidir

• up
  • Ben lisedeyim sevgilim var ama şunu biliyorum üniversiteye gidince bu kız beni bırakıcak veya ben ondan ayrılıcam birşeyler olucağını adım gibi biliyorum ,KIz Değişicek tamamen ben buna hazırlıklıyım seviyorum evet ama yürüyemez yani olamaz gerçek bunlar zorda olsa alışıyor insan..
  • aynı lisedeydik. o manisada ben bursada.
    çok sık görüşüyoruz. manisada arkadaşlarım var. ayda bir kere ben gidiyorum 1 hafta 10 gün kalıyorum. 1 hafta snra o geliyor. 1 haftaya yakın burda kalıyor. sadece sınav dönemlerinde 3-4 hafta görüşemiyoruz.
    ailelerimiz falanda biliyor. bakalım şimdilik hala bi problem yok
  • ayrıldık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Mühendislikse tabi değmez

evet ayrıldım gerenk yok

Yok mühendislik değil felsefe okuyorum hatta 35-40 kişilik sınıfta ben dahil 5-6 erkek var gerisi kız okulun genelinde de kız var baya ama tipsiz bir kişilik olduğumdan dolayı sevgili falan kısmet olmadı bugüne kadar.

Fıstık gibi kızları götüren adamlar çok mu tipli hocam ?
    Hatta bir çoğu tipsiz.Tek sahip oldukları öz güven .

• Yürümezse yürümesin. Beni elinde oynatmaya çalışan (...ki öyle sanıyor saf ) bir kız, benden ayrılsa pek koymaz. Ayrıldım, ama hala konuşuyorum, belki ileride tekrar beraber olurum.
  • Lisedeki kız arkadaşım şuanda 4 yıllık eşim. Çokta mutluyum. Karakterli bir kız üni'de değil dünyanın öbür ucunda da değişmez. Karaktersiz dengesiz kişilik bozukluğu olan YADA KİŞİLİĞİ OTURMAMIŞ insanla zaten devam etmeyin beyler ayrılın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

bzim burda vardı öyle bi eleman...kız ünivi kazandı..bu kazanamadı ..mal gibi kaldı ortada...almıyorlar da kampüse öğrenci değil..ahahah...burdan bi koydu ona ...kızda açılıp saçıldı gözü döndü falan bundan ayrıldı..ordan da bi koydu mu....yani bu işler böyle .d

quote:

Benim suandaki sevgilim belirtiğinz gibi lisede basladık suan ikimzde aynı şehir farklı üniversitelerde mutluyuz. (maşallah deyin )

Maşallah, gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

quote:

nick ve mesaj cok uyumlu

2010 konusuymuş. Diyorum bende ne zaman attım böyle bir mesaj
  • quote:

Benim suandaki sevgilim belirtiğinz gibi lisede basladık suan ikimzde aynı şehir farklı üniversitelerde mutluyuz. (maşallah deyin )

@Fαirytαle özelikle sen kardeşim

Beyler ayrıldık 3i ay önce görün bakın ünide lişki devam etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 28 Mayıs 2011; 2:44:21 >

• Aynı sınıftaydık lisede.Daha sonra farklı şehirlerde yaşadık 1 yıl.Sonra aynı şehirde farklı üniversiteler kazandık.Ve mutluyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ayrıldık. Aynı şehirde farklı üniversitelerdeydik. Kesinlikle yürümedi. Kızlar üniversite ortamında çok değişiyor çünkü üst sınıflardan olsun aynı dönemden olsun abaza herif çok oluyor ve sürekli kızlara yazıyorlar. Bunların popolar tavan oluyor. Seni pek önemsemiyor. Benim de bu şekilde bitti. Asla liseden üniversiteye ilişki götürmeyin. Çok acı çekersiniz benim gibi okulu bırakırsınız.

Uzun süre önce yazdığım yazıyı gördüm afalladım. Meğersem konu eskiymiş. Ayrılmıştık. 1 yıl sonra tekrar görüşmeye başladık ama tamamen arkadaş olarak. Böylesi kesinlikle daha iyi.
  • Lisede aynı sınıftaydık. Üniversite'ye ikimiz de farklı ülkelere gittik. Bakın şehir bile değil, ülke diyorum.

3-4 ayda bir görüşme şansımız oluyordu sadece. Tabii ki bir sene bile dayanamadan bitti.

Şimdi Dubai'de.
  • Lise 1 de başladı benim ilişkim. Şuan üniversite 4.sınıfa geçmem gerekiyor ama alttan gidiyorum (3 ten maalesef ). 1 yıl da hazırlık vardı işte..

Kaç yıldır birlikte olduğumuzun hesabını siz yapın..Gerçi bu aralar aramız biraz limoni..Ama devam ediyor yani.

Ben Kıbrısta DAÜ'de Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. O da Antalya'da Matematik bölümü okuyor ( Son senesi ).

Uzun bir ilişki sabır ve gönül işi.
  • Ben mezundum sonra üni kazandım benim üni. yi kazandığım yıl oda lise son du üni.ye hazırlanıyordu işte sonra benim üni. başladı kocaelideydi ilk 1 ayda ayrıldık o ayrılmak istedi.Bende üni.yi bırakmak zorunda kalmıştım çeşitli sebeplerden şuanda yine hazırlanıyorum ve 1 yıldır devam eden bi birlikteliğim var 2 mizde hazırlanıyoruz ama çok korkuyorum valla kızın başına üşüşçek kesin abazanlar üni.de ben hep teftişe giderim anlasınlar sevgilisi olduğunu dayak istemesinler
  • Bu yaz ellerim falan kopmazsa devam edecek gibi gorunuyor
  • Olmuyor yurumuyor. 4 yillik liseden kiz arkadasim ikimizde ayri unilere gidince 3 ayda degisti. Havalandi. 3 ay sonra ayrilmak istedigini aciklayinca uzuntuden yikildim. Cok sukurki izmirin ve dokuzeylulun sayesinde cabuk atlattim. 4 yil sonra ilk defa aradi. Cok sasirmistim. Agliyordu. Senin gibisi olmadi kimse diye. Bulustuk koklastik. Yeniden birleselim dedi. Olmaz dedim ve kabul etmedim. O kulu bitirdi ben askere gittim. 1 2 yil daha gorusemesik. Sonra evlenmis. Cok zengin bi adamla. Birde cocugu olmus. Adam 35 yasinda ve ozel bir okulun sabibiymis. 1 yil sonra adam senden sıkıldim. Eski gunlerime donmek istiyorum demis. (hergun bir hafunla gezer tozarmis)ve bosanmislar. Nafaka vermemek icin tehtit etmis kizi.
    Kiz simdi ankarada ayri bi eve cikti. Aldigi banka kredisi ile yeni ev dizdi. Bir kucuk cocugu var. Aldigi 1500 ogretmen magasinin 400 zu servise.800 milyonu bankakredisine gidiyormus. Ailesinden yardim almasa perisan halde. Ya iste boyle bu isler.

• hayat tecrübeleriniz bize yardımcı oluyor. Up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.