Olmuyor yurumuyor. 4 yillik liseden kiz arkadasim ikimizde ayri unilere gidince 3 ayda degisti. Havalandi. 3 ay sonra ayrilmak istedigini aciklayinca uzuntuden yikildim. Cok sukurki izmirin ve dokuzeylulun sayesinde cabuk atlattim. 4 yil sonra ilk defa aradi. Cok sasirmistim. Agliyordu. Senin gibisi olmadi kimse diye. Bulustuk koklastik. Yeniden birleselim dedi. Olmaz dedim ve kabul etmedim. O kulu bitirdi ben askere gittim. 1 2 yil daha gorusemesik. Sonra evlenmis. Cok zengin bi adamla. Birde cocugu olmus. Adam 35 yasinda ve ozel bir okulun sabibiymis. 1 yil sonra adam senden sıkıldim. Eski gunlerime donmek istiyorum demis. (hergun bir hafunla gezer tozarmis)ve bosanmislar. Nafaka vermemek icin tehtit etmis kizi. Kiz simdi ankarada ayri bi eve cikti. Aldigi banka kredisi ile yeni ev dizdi. Bir kucuk cocugu var. Aldigi 1500 ogretmen magasinin 400 zu servise.800 milyonu bankakredisine gidiyormus. Ailesinden yardim almasa perisan halde. Ya iste boyle bu isler.
aynı yıl farklı şehirlerde üniversite kazandık. ayrılsammı diye çok düşündüm ama ayrılamadım. çok az görüşebiliyoruz ama ilişkimiz devam ediyor. önemli olan güvenebilmektir...
Biz de 20 Ocak 2011'de başladık.
Şuan Lise 2'yiz. [Buraya kadar okuyup da olmaz bu iş diyenlerden onlarcasıyla konuştum] 2 yıldır arkadaştık. Geçen yıl aynı sınıftaydık ama birbirimize karşı bir şey hissetmiyo gibiydik. Bu yıl ikimiz de Yabancı Dil seçtik. İlk dönem de fazla bir yakınlığımız olmamasına rağmen ilk dönemin sonunda birlikte olma kararı aldık. O gün bugündür çıkıyoruz.
İkimiz de İngilizce öğretmenliği düşünüyoruz. Çoğu şeyde görüşlerimiz aynı. İnanılmaz ortak noktamız var. 4 ayı geçti ve hala yanındayken heyecanlanıyorum, konuşmaktan sıkılmıyorum ve hala haftasonları 2 günlük ayrılık çok geliyor. Beni sevdiğine ve saf-temiz biri olduğuna dair şüphem yok.
Allah ayırmasın inş ama biz ne kadar ciddiyiz dersek etrafımızdakiler "Bunun üniversitesi var. Siz daha liseyi bitiremezsiniz. -özellikle bana- Önüne daha ne Ayşeler çıkacak" diyenler oldu. İlk başlarda "Siz 2 hafta/ay çıkamazsınız" diyenler vardı,şimdi 4 ayı geçti.
Bu tür lise ilişkilerine pek devam eder gözüyle bakmayan biri olarak bu kıza gerçekten güveniyorum ve bağlandım diyebilirim. Olmaz diyenlere de "En önemli, canlı şahidim abim benim" diyorum. Abim ve yengem lise1de tanışmışlar. Tabi defalarca ayrılıp birleşmişler. Ve şuan 2,5 yıllık evliler. 2 aylık bebekleri var
İnş. ben de öyle olurum. Konuyu takip ediyorum heyecanla
Napçan ?
quote:
Orijinalden alıntı: RTÇ
Biz de 20 Ocak 2011'de başladık.
Şuan Lise 2'yiz. [Buraya kadar okuyup da olmaz bu iş diyenlerden onlarcasıyla konuştum] 2 yıldır arkadaştık. Geçen yıl aynı sınıftaydık ama birbirimize karşı bir şey hissetmiyo gibiydik. Bu yıl ikimiz de Yabancı Dil seçtik. İlk dönem de fazla bir yakınlığımız olmamasına rağmen ilk dönemin sonunda birlikte olma kararı aldık. O gün bugündür çıkıyoruz.
İkimiz de İngilizce öğretmenliği düşünüyoruz. Çoğu şeyde görüşlerimiz aynı. İnanılmaz ortak noktamız var. 4 ayı geçti ve hala yanındayken heyecanlanıyorum, konuşmaktan sıkılmıyorum ve hala haftasonları 2 günlük ayrılık çok geliyor. Beni sevdiğine ve saf-temiz biri olduğuna dair şüphem yok.
Allah ayırmasın inş ama biz ne kadar ciddiyiz dersek etrafımızdakiler "Bunun üniversitesi var. Siz daha liseyi bitiremezsiniz. -özellikle bana- Önüne daha ne Ayşeler çıkacak" diyenler oldu. İlk başlarda "Siz 2 hafta/ay çıkamazsınız" diyenler vardı,şimdi 4 ayı geçti.
Bu tür lise ilişkilerine pek devam eder gözüyle bakmayan biri olarak bu kıza gerçekten güveniyorum ve bağlandım diyebilirim. Olmaz diyenlere de "En önemli, canlı şahidim abim benim" diyorum. Abim ve yengem lise1de tanışmışlar. Tabi defalarca ayrılıp birleşmişler. Ve şuan 2,5 yıllık evliler. 2 aylık bebekleri var
İnş. ben de öyle olurum. Konuyu takip ediyorum heyecanla
Recep sen misin lan ?
Mahmut ben
quote:
Orijinalden alıntı: LonelyHunter
quote:
Orijinalden alıntı: Spoon!
quote:
Orijinalden alıntı: LonelyHunter
Ünideyim elime kız eli değmedi şu ana kadar
Mühendislikse tabi değmez
evet ayrıldım gerenk yok
Yok mühendislik değil felsefe okuyorum hatta 35-40 kişilik sınıfta ben dahil 5-6 erkek var gerisi kız okulun genelinde de kız var baya ama tipsiz bir kişilik olduğumdan dolayı sevgili falan kısmet olmadı bugüne kadar.
yapma hocam ya kızlar tipe %30 bakar.. herşey tipte değil bilesin..
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
aynı lisedeydik. o manisada ben bursada. çok sık görüşüyoruz. manisada arkadaşlarım var. ayda bir kere ben gidiyorum 1 hafta 10 gün kalıyorum. 1 hafta snra o geliyor. 1 haftaya yakın burda kalıyor. sadece sınav dönemlerinde 3-4 hafta görüşemiyoruz. ailelerimiz falanda biliyor. bakalım şimdilik hala bi problem yok
Bende Manisa dayım panpa. Adres versene
takip
up
up
Aramızda 800 km var ve biz hala çok mutluyuz. Ayrılanlar falan niye ayrılır anlamıyorum bence gayet iyi devam edebiliyor
Direkt olarak ayrıldım. Bi bırakın bakalım yabancı bir şehire bir başına gitsin neler yapabilir nasıl değişebilir. Kendim için de aynısı geçerli idi. Birbirimize engel olmaya gerek yok. Üniversitede de sevgililerim oldu, onları da okul bittiğinde otogar da bıraktım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme