Şimdi Ara

Lisedeykenki halimi özlüyorum :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisedeyken çok mutluydum, kendime bir şeyleri stres yapmazdım. Daha küçük olduğumuz için kız arkadaştı vs. idi pek takmazdım. Sonrasında çok dikkatliydim (bu özelliğim en özlediğim belki de).

Şimdilerde ise, en ufak bir şeyi stres haline getiriyorum. Herşeyin altında bir şey arıyorum. Dikkatin d'si kalmadı. Her şeyi unutuyorum (mementodaki gibi kağıt yazıcam yakında ). Bir şey alıcam unutuyorum, birine mesaj atıcam 10 dk sonra, unutuyorum. Tenefüste bir yere gidicem unutuyorum. Hiç bir şey dikkatimi çekmiyor eskisi gibi. Sonrasında kız arkadaş olarak daha kimseye ilgi duymamıştım (yanlış anlaşılmasın-yatak odası kavramı değil). Ama sınıfta çok elektrik aldığım birisi var ilk görüşte, isimlerimizi biliyoruz ama daha hiç konuşma fırsatım olmadı. Bu kıza başkası teklif eder de kabul eder diye 3.5 atıyorum. Çok stresliyim arkadaşlar.

Unutkanlık ve dikkat konusuna tekrar gelirsek, cevaplanan mesajlarım gibi güzel bir şey olmasa bu konuyu unuturdum cevaplara bakmayı. Ama rahatlıkla yazabilirsiniz okurum, çünkü orası var. Dikkat konusunda ise sınıfta derste mal mal tahtaya bakıyorum. Başka bir tabir bulamadım, kendime hakaretten ban yemem umarım.

Sizden ilk isteğim böyle bir stresi atmak için ne yapmalı.?
    İkinci isteğim dikkat dağınıklığına ne iyi gelir.? (ya da doktora mı gitmeliyim)
    Üçüncü isteğim kızla tanıştıktan sonra ne yapmalı.? Sınıf biraz kalabalık (170 civarı). Acele etmedim gidip muhabbet kurmak için. Acele etsemiydim dememek istiyorum ilerde.

Okuyanlara teşekkür ederim, cevap yazanlara çok çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManceD -- 9 Ocak 2011; 0:06:59 >

• Dikkat dağınıklığı için bizlerin söyleyeceği boş dostum, doktora görünsen iyi olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

Dikkat dağınıklığı için bizlerin söyleyeceği boş dostum, doktora görünsen iyi olabilir..

Hangi doktora gitmek uygun olur ki?
  • Küçükken sahip olduğun özellikleri kaybetmek gerçekten çok koyuyor insana. Acaba kullanmadıkça köreliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

Küçükken sahip olduğun özellikleri kaybetmek gerçekten çok koyuyor insana. Acaba kullanmadıkça köreliyor mu?

Bilmem ki. Acaba zorlu ÖSS döneminden sonra mı böyle oldu ki? (ÖSS'de iyi puan yapıyordum, o güne kadar dersleri pek takmadığım için sanırım o sene çok taktım.) Aşırı stresten olsa gerek. Belki daha etkisinden çıkamamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManceD

quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

Dikkat dağınıklığı için bizlerin söyleyeceği boş dostum, doktora görünsen iyi olabilir..

Hangi doktora gitmek uygun olur ki?

psikiyatrist.
  • kendindeki sorunların farkına varmışsın....

çözüm sende o zaman...

neye odaklanman gerektiğini biliyorsun..

genç yaşta unutkanlık çok tuhaf.. unutkanlıktan kurtulmak için yaptığın şeyleri sesli tekrar edebilirsin..

örnek: ütünün fişini çektin unutmak istemiyorsun.. evede şöyle bağırıyorsun ''' ÜTÜNÜN FİŞİNİ ÇEKTİM ''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski forumu özlüyorum
    11 ay önce açıldı
    k
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende özlüyorum mesela ben lisede hiç ders çalışmazdım bugun 150 sayfayı hatim indirdim universiteyide kazanması kolay bitirmesi ne zormuş arkadaş
  • Anladık liseli değilsin
  • Valla arkadaşım nerede oturduğunu bilmiyorum ama şu bir gerçek gün günü aratıyor. Bide büyük şehir insanı çabuk tüketiyor. Ben ızmirde oturuyorum sendeki sorunlar bende de var.Neredeyse bazen adımı unutacağım diye korkuyorum.Bir fırsat bulup 4 günlüğüne köyüme kaçtım (nevşehir) aman Allahım 2 günde zıpçık gibi oldum. Tekrar ızmire geldim ve aynı problemler nüksetmeye başladı
  • Valla arkadaşım nerede oturduğunu bilmiyorum ama şu bir gerçek gün günü aratıyor. Bide büyük şehir insanı çabuk tüketiyor. Ben ızmirde oturuyorum sendeki sorunlar bende de var.Neredeyse bazen adımı unutacağım diye korkuyorum.Bir fırsat bulup 4 günlüğüne köyüme kaçtım (nevşehir) aman Allahım 2 günde zıpçık gibi oldum. Tekrar ızmire geldim ve aynı problemler nüksetmeye başladı
  • Arkadaşlar aşık olduğum için olabilir mi bu olay?
    Kız konusu olsun diye eklemedim o bölümü. Arkadaşım bir şey soruyordu. Yine mal mal bakmışım suratına. Aşık mısın olum sen demişti.
    Bunla alakası var mıdır?
  • Bende de kontrol etme hastalığı var. Gece yatarken televizyon açarım mesela, saatini kurarım arkamı dönerim aradan 30 saniye geçer, "lan ben bunun saatini ayarlamışmıydım" diye kafama takılır tekrar bakarım kumandadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bende de kontrol etme hastalığı var. Gece yatarken televizyon açarım mesela, saatini kurarım arkamı dönerim aradan 30 saniye geçer, "lan ben bunun saatini ayarlamışmıydım" diye kafama takılır tekrar bakarım kumandadan.

aynen bende telefonun alarmını kuruyorum sonra yatıyorum.kalkıp 2-3 kere baktığım oluyo kurmuşmuyum diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.