Bildirim
Liseliyim çalışacak yer arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evde çalış, bişey almazsan kovarlar burgerdan. yeterince iyi çalışırsan 3000 bin lirayla başlarsın mezun olunca üniversiteden. -
up -
up -
En fazla asgari ücret alırsın. Burger ve McDonald's gibi yerlerde ise it gibi çalışırım diyorsan gir. Miden kaldırmaz. Onun yerine simit tezgahı kirala veyatta pazarda çorap satabilirsin. Kendi işin olur tecrübe edersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 2000 ligim yorumum bulunsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
up up
bu arada internetten mc donalds'a ve burger king'e başvurdum -
up babam up -
eğer bilgisayar bilgin varsa veya internet ile ilgili bilgin varsa, internetten para kazanibilirsin yok ben daha soyut arıyorum diyorsan mc donals burger king olur.
üni 1'e gidiyorum java ve ruby üzerinde çalışıyorum ve para kazanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aranel Isilrá
eğer bilgisayar bilgin varsa veya internet ile ilgili bilgin varsa, internetten para kazanibilirsin yok ben daha soyut arıyorum diyorsan mc donals burger king olur.
üni 1'e gidiyorum java ve ruby üzerinde çalışıyorum ve para kazanıyorum.
java üzerinden nasıl para kazanıyorsunuz uygulama vs mi yapıyorsunuz ?
Eğitimi nasıl aldınız bir aralar bende merak saldı ama düzgün eğitim veren bi site bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Mozzarella
quote:
Orijinalden alıntı: Aranel Isilrá
üni 1'e gidiyorum java ve ruby üzerinde çalışıyorum ve para kazanıyorum.
java üzerinden nasıl para kazanıyorsunuz uygulama vs mi yapıyorsunuz ?
Eğitimi nasıl aldınız bir aralar bende merak saldı ama düzgün eğitim veren bi site bulamadım
çok acayip bir şey eğitim almadım. okuduğum bölümlede akalası yok sanki kendimi bildim bileli java biliyorum gibi geliyor ne zaman öğrendiğimi hatırlamıyorum.
ugulama yapmıyorum uygulama yapmaya yardımcı oluyorum arkadaş ortamım var. 3-4 kişiyiz 2'si C biliyor diğeri pascal biliyor. birbirimize yardım ede ede geliştirdik.
İngilizcem olduğu için kaynaklı sitelerden baya bir yardım aldım ve yabancı java kitaplarım var. en çok yararı kitaplardan aldım.
Örnek gerekirse ; Biri bir uygulama yapıcak diyelim ki müzik programı olsun, diyor ki müzik programının şu kısmını geliştirmem lazım, biz onun geliştirmesine yardım ediyoruz ve fiyatıda anlaşma olarak alıyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X