Şimdi Ara

Freelance İş Önerisi Olan Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar başından yapılabilecek ek gelir kaynağı. normal işim var o yüzden pc başından yapabilirim.

• Freelance nedir türkçe yazsan ölürmüsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan bir arkadaşımız zamanında paylaşmıştı ama belki işinize yarar. (Lazeran)

Bari konuda bir tane ciddi mesaj bulunsun diye cevaplayayım.

1- İngilizce öğren

2- Gir buraya websitesi tasarımı öğren.
    freeCodeCamp
    Learn to code with free online courses, programming projects, and interview preparation for developer jobs.
    https://www.freecodecamp.org

3- Gir buraya millete iş yap
    Upwork
    Upwork | Hire Freelancers. Make things happen.
    https://www.upwork.com

Üniversite okumana falan da gerek yok. Para kazanman için tek ihtiyacın 1500tl'lik bir bilgisayar ve disiplinli çalışkan bir insan olmak. Böyle işlerle 3000-4000 dolar kazanan tanıdıklarım var.

Avantajları:

1- Üniversite okumaya gerek olmaması. Lise önerilir.

2- Harcanan zaman ve kazandığın paraya bakarsan çok verimli.

3- Türkiyede olup yurt dışındaymış gibi maaş alabilirsin.

4- İstediğin saatlerde çalış yeterki zamanından önce işini bitir.

5- Ümüğünü kurutmak isteyen patron ve asalak iş arkadaşları yok.

6- CV'in okuduğun üniversite değil daha önce yaptığın işler.

Dezavantajları:

1- Bazı mesleklerde olduğu gibi yan gelip yatarsan para kazanamazsın.

2- Kendini iyi pazarlamazsan ve kendi değerini iyi bilmezsen sana iş verecek birini bulamayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 21 Şubat 2019; 13:49:1 >

• izayoi kullanıcısına yanıt
    link kırık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beware.

link kırık.
    Düzenledim

• Amazon fba,dropshipping veya yazilim dili fln biliyorsan freelancer.com a bakabilirsin yapilacak is cok ama belirli yeteneklere sahip olmaniz lazim👍

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyStank

Amazon fba,dropshipping veya yazilim dili fln biliyorsan freelancer.com a bakabilirsin yapilacak is cok ama belirli yeteneklere sahip olmaniz lazim👍
    Yapıyor musun dropshipping?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Yapıyor musun dropshipping?

Alıntıları Göster
    Gecen yaz 3 ay boyunca yaptim reklamlarin masraflari cok gelmeye baslayinca kapattim siteyi ama bu surecte her turlu yolu denedim diyebilirim reklam icin, en son bu isi en dusuk masrafli bir sekilde instagram uzerinden yurutebilecegimi farkettim 0 dan bir instagram hesabi acip sattigim urunlere yonelim global takipci kitleleri kazanmaya calistim kisa bir donem boyle devam ettim ama instagramda buyumek kolay bir sey degil , daha sonra yazilim bilgimi kullnarak instagramda organik takipci kasma programk gelistirdim ,10 a yakin filtreye sahip bot ve gercek hesaplari ayirt edebiliyor daha sonra dropshippingi biraktim programi pazarlliyorum suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 21 Şubat 2019; 14:5:1 >

• Ya tasarımcı ya yazılımcı olacaksın iyi para kazanmak için. Youtube veya udemy üzerinden eğitim alıp iyice geliştirin kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyStank

Gecen yaz 3 ay boyunca yaptim reklamlarin masraflari cok gelmeye baslayinca kapattim siteyi ama bu surecte her turlu yolu denedim diyebilirim reklam icin, en son bu isi en dusuk masrafli bir sekilde instagram uzerinden yurutebilecegimi farkettim 0 dan bir instagram hesabi acip sattigim urunlere yonelim global takipci kitleleri kazanmaya calistim kisa bir donem boyle devam ettim ama instagramda buyumek kolay bir sey degil , daha sonra yazilim bilgimi kullnarak instagramda organik takipci kasma programk gelistirdim ,10 a yakin filtreye sahip bot ve gercek hesaplari ayirt edebiliyor daha sonra dropshippingi biraktim programi pazarlliyorum suan

Alıntıları Göster
    İyiymiş

bende dev geçmişi olmadığı için pek mümkün değil o tarz işler.

dropshipping bana büyük bir balon gibi geliyor ya, yani kaldıraçlı gibi lanse edilmesi insanların daha kolay kazanacağını sanmalarına yol açıyor bence yoksa ticaret işte yani tek iyi yanı stok yok

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.