Şimdi Ara

Lisenin İlk Günü Müdüre Tarihi AYAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
4.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıfta kalırsan hiçbir şekilde itiraz edemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Bugun bunu hak eden 2. kişi oldun,tebrik ederim

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/20624.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Zweistein

quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

NE VAR YANLIŞ YAZDIYSAM!

atarLi ßéßéqh shaqhiN 0L phaNpha.

SeN KİMSİN OLM!

bu akşamda beleşe güldük

• Nick'i bir yerden çıkarıcam ama ?

Aynstan 2. Karısının torunu musun yoksa
  • Hikayenin devamı anlatılmamış sanırım, hani askere gidenler derler ya "vurdum kapıya girdim binbaşının yanına" diye, tören sonu müdürün odası da gerek görülmemiş :)
  • quote:

UZUN VERSİYON

Şimdi ben biraz okula geç kaldım. E doğal istanbul tirafiyi. Neyse hacı tam demir kapının önüne geldim baktım bunlar İstiklal Marşı'nı okuyorlar. Neyse dedimi geç kaldık ama dersi kaçırmadık dedim. İçeri adımımı attım ve anında durduruldum. Bekçi dedi geç sen şöyle kenara dedi. N'luyor lan dedim tabi ilk. Neyse hacı geçtik kenara. Bunlar marşı bitirdiler başladı müdür konuşmaya.

İşte okul başarısı artıyor, okul böyle disiplinli şöyle disiplinli. Bütün 9'ların da velileri gelmiş tabi müdür yalakalık yapıyor. Bir velisiz 9 benim. Ben de demiştim pedere gel diye de o da dedene git dedi. Dedem de bir chivas alırsan ancak gelirim dedi. yuh dede öğrenci adamız dedim. defol dedi o da. neyse konumuz bu değil.

müdür disiplinden felan bahsetti sonra saçlar kısalacak dedi. sonra marşa geç kalanlara kızdı. kim kaldı diye bir döndü bizim oraya baktı. ulan sağıma bakıyorum soluma bakıyorum adam yok. az önce 7 kişiydik. meğer onlar aradan sıvışmış. bir ben kalmışım. neyse bu hacıbaba çağırdı beni kürsüye başladı vay efendim disiplin vs. ben de sinirleniyorum zaten.

sonra dedi "bu arkadaşınız gibi olmayın. saçlar uzamş, gömlek dışarıda sakallar duruyor. maymuna dönmüş dedi" okul da bir başladı gülmeye. neyse ben de dayanamadım ve atıldım hemen. "aramızdaki farkı kapatmışım işte hocam" dedim. okul bir yarıldı bir yarıldı. müdür başını öne eğip odasına kaçtı. akşama eve gittiğimde okuldan 40 kız facebookta arkadaşlık isteği yollamış.

ÖZET

Herkes sıradayken müdürle kürsüdeyken:

Müdür: Saçlara bak, maymuna dönmüşsün.
    Ben: aramızdaki farkı kapatmışım o zaman.

Lan oğlum kusura bakma ama o ne öyle sünnet çocuğu gibi veya evden aceleyle çıkmış gibi..Güzel durduğunu mu sanıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 20 Eylül 2011; 0:21:27 >

• Blokladığım ilk kişi olmayı başardın forumdaki , tebrikler.
  • 2 . sayfaya geldim ama konuda ne yazmış okumadım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Fazla madalyası olan var mı, bende kalmamış, arkadaşa takdim edelim.

Aranan müdür bulundu.
  • en azından sonunda kendimi müdürn odasında gözü mor bi şekilde buldum deseydin belki inandırıcı olurdu cool story anaokullu
  • Müdür şöyle dese ne diyecektin ; '' Bende babanla olan farkı kapatmaya çalışıyorum '' çok güzel olurdu orda.
  • hep öyledir, içinde ukde olarak kalmış şey yapılmış gibi yazılır...
  • ilk günden adını bilmiyen insanlar seni eklemiş.

Müdür ağlayarak odasına gitmiş.

Güzel masal.
  • Dediğin gibi ayar verdiysen şimdi 2-3 faken olmuştur heralde
  • Henüz liseli hikayelerini okumadım ama sende ışık görüyorum evlat.
  • ilk gün kimse seni tanımıyor 40 kız eklemiş
    maymun diye mi aratmışlar face de
  • Okulda giriş kapısının önünde isim-sınıf listeleri vardı. oradan öğrenmişlerdir.

E pes doğrusu. Hikayede eksik nokta aramaya çalışıyorsunuz. Biraz gülün eğlenin diye yazdım bunu. Hala açık arayanlar mı mantık hatası var yazanlar mı dersiniz. 10 metre öteden anlaşılıyor uydurma olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif Adam -- 20 Eylül 2011; 14:31:06 >
  • Cool story dude
  • quote:

UZUN VERSİYON

Şimdi ben biraz okula geç kaldım. E doğal istanbul tirafiyi. Neyse hacı tam demir kapının önüne geldim baktım bunlar İstiklal Marşı'nı okuyorlar. Neyse dedimi geç kaldık ama dersi kaçırmadık dedim. İçeri adımımı attım ve anında durduruldum. Bekçi dedi geç sen şöyle kenara dedi. N'luyor lan dedim tabi ilk. Neyse hacı geçtik kenara. Bunlar marşı bitirdiler başladı müdür konuşmaya.

İşte okul başarısı artıyor, okul böyle disiplinli şöyle disiplinli. Bütün 9'ların da velileri gelmiş tabi müdür yalakalık yapıyor. Bir velisiz 9 benim. Ben de demiştim pedere gel diye de o da dedene git dedi. Dedem de bir chivas alırsan ancak gelirim dedi. yuh dede öğrenci adamız dedim. defol dedi o da. neyse konumuz bu değil.

müdür disiplinden felan bahsetti sonra saçlar kısalacak dedi. sonra marşa geç kalanlara kızdı. kim kaldı diye bir döndü bizim oraya baktı. ulan sağıma bakıyorum soluma bakıyorum adam yok. az önce 7 kişiydik. meğer onlar aradan sıvışmış. bir ben kalmışım. neyse bu hacıbaba çağırdı beni kürsüye başladı vay efendim disiplin vs. ben de sinirleniyorum zaten.

sonra dedi "bu arkadaşınız gibi olmayın. saçlar uzamş, gömlek dışarıda sakallar duruyor. maymuna dönmüş dedi" okul da bir başladı gülmeye. neyse ben de dayanamadım ve atıldım hemen. "aramızdaki farkı kapatmışım işte hocam" dedim. okul bir yarıldı bir yarıldı. müdür başını öne eğip odasına kaçtı. akşama eve gittiğimde okuldan 40 kız facebookta arkadaşlık isteği yollamış.

ÖZET

Herkes sıradayken müdürle kürsüdeyken:

Müdür: Saçlara bak, maymuna dönmüşsün.
    Ben: aramızdaki farkı kapatmışım o zaman.

Ya hadi yol al

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.