Şimdi Ara

Lisenin İlk Günü Ne Yapılır? (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 6 Haziran 2010; 21:37:22 >
  • ilk 1 hafta gitme gizemli olursun.1hafta sonra git sonra de ilk hafta okulamı gidilir falan biraz havan olur
  • çekingen bir yapın varsa da ilk gün biraz aktif olmaya çalış ilk izlenim önemlidir sen zaten rahat davrandıkça millet laf atacaktır sana cool olma sakın
  • öğrenci ne arar la okulda??
  • Cool takıl.Önce kızlarla arkadaş ol işin kolay olur en arkaya geç otur fln.
  • İlk gününü hatırlamıyacaksın bile kasma o kadar
  • Kardeşim ben bu sene geçtim liseye şuan bitiriyorum ilk sınıfı.Şansıma gittiğim okulda 1 tanıdığım bile yoktu tektim yani.Arkadaş olanlar ortamı kurdular.Ben tek oturuyordum.Onlar geldi yanıma falan tanıştık.Ha hep onlar gelicek diye bişey yok sende git tanış yemezler seni emin ol.Yavaş yavaş tanışıyorsun.Kızlarla tanışmak için acele etme zamanla oluyor onlar Her ne kadar okulumda mutlu olmasamda takılıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace

Kardeşim ben bu sene geçtim liseye şuan bitiriyorum ilk sınıfı.Şansıma gittiğim okulda 1 tanıdığım bile yoktu tektim yani.Arkadaş olanlar ortamı kurdular.Ben tek oturuyordum.Onlar geldi yanıma falan tanıştık.Ha hep onlar gelicek diye bişey yok sende git tanış yemezler seni emin ol.Yavaş yavaş tanışıyorsun.Kızlarla tanışmak için acele etme zamanla oluyor onlar Her ne kadar okulumda mutlu olmasamda takılıyoruz

Vayyy be ne güzel anlatmışın inşallah benimde öyle olur yazı için sağol.

• Bu yaz yine lisenin ilk günü konularından gınağı gelecek , daha okul kapanmadan başladı
  • En arkayı kapmalısın kesinlikle.En arka cam kenarı idealdir.Önce hocalar gelir kendini tanıtır.Sonra hangi okuldan geldiğini anneni babanı kardeşini sorarlar.Tenefüste seni çömlemeye gelenler olucaktır muhtemelen.Sınıfta gördüğün hiç kimse de kendisi gibi davranmaz %90.Hepsi sonra değişiyor.Fazla kasma kendini.İlk hafta geçtikten sonra unutulur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tupalka

quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

quote:

Orijinalden alıntı: Tupalka

quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

ilk günden once süper olca düşünülür ve ilk gün sınıftaki çirkin + işi gücü sms atan kzları görünce hayal kırıklıgına urarsın

Hayallerimi yıktın.

tabi herzaman boyle olmaz ama düz lise , meslek lisesi veya bazı anadolu liselerinden pek umutlanma.

Turizm?

hocam bak okadarını bilmiyorum fakat sana tavsiyem sakın ama sakın umutlanma .
    iyide neden diceksin çünkü kızların %50 si kaşar kalanlar ya çirkin yada sana göre olmaz bikere bunu gec sınıftaki erkeklerden eger tanıdıgın yoksa ve hayla counter strike icin cafede toplanan tiplerse onları da geçicen bunları yaşamış biri olarak anlatıyorum

onun için bak derslere çalış pişman olursun suan benim oldum gibi bütünlemeye kalma sonra üniversiteye at kendını kurtul bu kadar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNİnVisOlrm -- 6 Haziran 2010; 21:46:39 >

• Üst sınıflar gelir. Naber la çöm derler. 1 lira atsana kardeş derler. Ezilir kalırsın. Atar yaparsan kazırlar seni. Tuvalette sigara içerler kolay kolay işeyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORKKK

Üst sınıflar gelir. Naber la çöm derler. 1 lira atsana kardeş derler. Ezilir kalırsın. Atar yaparsan kazırlar seni. Tuvalette sigara içerler kolay kolay işeyemezsin.

Sakın para verme , sende para olduğunu anlarsa çömerler , onlar istemeden sen onlardan para iste
  • ilk zamanlarda kzlara asılan abazalardanolma. sonra adın ameleyeçıkıyo. ilk gün ne en arkaya ptur ne en öne. en öne oturursan inek ,en arkaya oturursan ya çok çekingen ya da avarel izlenimi bırakırsın.
  • Sınıfa girilir, herkezle selamlaşılır, boş bi sıra bul işte etraftakilerle tokalaş, selam beyler adım xyz. tmmdır.
  • Ben de seneye başlıyorum liseye. Belki boy 1.80 olur o zamana kadar. Şu an 1,77-1,78 arası. Her zaman yaptığım gibi girerim sınıfa, manalı bir bakış atarım hani biraz küçümsercesine sonra otururum orta sıralarda bir yere, hemen gözüme kestirdiğim bir adamla muhabbete dalarım. Ama ilk önce izlerim bu adam apaçi mi diye. Sonra konuşmasına adabına bakarım, herkesin kişiliğini anladıktan sonra muhabbet ederim. İlk önce memleket ama. Nereli olduğunu öğrenmem lazım. Kıroysa pek işim olmaz. Efendi biri olacak ama tam kafa dengim, diğer çocuklar gibi basit şeylere kafa yoran tipte olmayacak. Kısaca adam olacak. Mümkünse bilgisayardan anlayan biri olsun. Ara sıra o konuda konuşuruz. İğrenç olmasın. Saçma saçma şeylere gülmesin. Mümkünse apaçi gördüğünde uzaklaşan biri olsun. Yani o işlerle hiç uğraşmasın. Boyu benim kadar olsun. (Benim için önemli. Sonuçta yanımda 2. sınıf çocuğu gibi kalmasını istemem.) Modern olmalı, düzenli olmalı ve yüzünde iğrenilecek kadar sivilce olmamalı. Benim yüzümde yok. Yani ona baktığımda sivilcesinden iğrenmemeliyim. Cool olacak. Her söze atlayan biri olmayacak. Yan yana aynı sırada oturmak istemem fazla. Tek otururum. Böyle her şeye darılan karı kişilikli biri olmayacak. Kibar olacak ve davranışlardan bir şeyler çıkarmaya çalışmayacak. Gerektiğinde özür dilemeyi bilecek. Yani yakın bir arkadaş olacaksam elime çarptığında bile veya yanlışlıkla yazı yazarken bana sürtündüğünde bile özür dileyecek. Şahsen ben ondan özür dilerim. Bilgisayar konusunda da kafam uyuşmalı. Mümkünse buralarda takılmalı. Aşırı küfür etmemeli. İyi laf sokmalı. Hani inceden. Yanımıza bir apaçi gelir laf atar, kavga çıkarmadan inceden bir laf sokmalı ve biz aramızda eğlenmeliyiz. Herkes anlamamalı. Bunu daha çok seviyorum. Sıra duygusu olmalı. Yani her şeyi hep o yapmamalı. Arkadaşlığımızın başıymış gibi olmamalı. Bir şeyi yaparken falan sormalı "sen de ister misin?" diye. Çok dedikoducu olmamalı. Sıkıcı konularla ilgilenmemeli. Kızlarla ilgilenmeli ama hep onların yanında olmamalı. Şimdi diyeceksiniz sanki adamla evleneceksin diye ama 40 tane dandik arkadaşın olacağına 1 tane 2 tane adam gibi kafa dengin arkadaşın olsun ömür boyu onunla dost kalırsın. Hani seni basit şeyler uğruna satmamalı. Arkadaşlığı küçük heveslerden alçak görmemeli. Yani ben her şeyi ile benim düşüncemde adam isterim. İlla ki hepsi olacak değil ama bu saydıklarımdan en azından saygı, sevgi, kibarlık olmalı. Onunla konuştuğunda bile zevk almalısın. Atıyorum ileride sevgilisi oldu. Beni bunun için satmamalı. Gerektiğinde dertleşilecek biri olmalı. Herkes ister bunları. Orta okulda böyle adamlar olmuyor. Lisede en azından kişiliği yerine oturmuş adamlar bulunabiliyor.

• Oraya Birşeyler Öğrenmek ve Sınıfı Geçmek İçin Gidiyorsun Unutma... 1 Sene Sonra O Toplumdan Olmuycan Asıl Hocalara Samimi Ol ve Devamsızlık Yapma
  • İlk lise yıllarımı hatırladım, en güzel 1. sınıftı
    2.3 derken g*te dersler girdi.. Sayısaldım birde..

Uni falan uğraşıyorum şimdi. Tavsiyem, lisenin tadını çıkarın oğlum.. Dersleri boşlamadan tabi.
  • Arkadaş çevren bir şekilde oluşur ama bu dediğimi unutma; sakın ama sakın hocalarla polemiğe girme, eğer sana takarlarsa 44 te bile bırakırlar, son sınıfa geldiğinde bile seni hep kötü biri olarak tanıdıkları için sana sözlü notu falan vermezler yani hocalarla aran iyi olsun, birazda çabayla not problemin olmadan rahatça okuyup bitirirsin okulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: ORKKK

Üst sınıflar gelir. Naber la çöm derler. 1 lira atsana kardeş derler. Ezilir kalırsın. Atar yaparsan kazırlar seni. Tuvalette sigara içerler kolay kolay işeyemezsin.

Sakın para verme , sende para olduğunu anlarsa çömerler , onlar istemeden sen onlardan para iste

Ohooo Napcam ben bişey yok :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tupalka -- 6 Haziran 2010; 22:01:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.