Şimdi Ara

Lisenin İlk Günü Ne Yapılır? (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    /
    /
    /
    /
    /

Dinliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tupalka -- 6 Haziran 2010; 21:54:01 >

• hocalar gelir kendini tanıtır.

Ne yapmalıyım dersen

Tıfılsan serserilerle arkadaş ol (fazla samimi olma)

Kalıplıysan ezik görünme yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktirgit -- 6 Haziran 2010; 21:27:51 >
  • ilk gün , ilk izlenim önemlidir.. mesela lise 1' ben ilk gün sınıfta oturdum hep dışarı fln çıkmadım biraz çekingen bir yapım vardı.. bir kız bu kim fln diye sormuştu benden hoşlanmıştı 1. veya 2. gündü fln.. neyse tanışmıştık ama benim çekingenliğim sessizliğim yüzünden o iş olmadı :D

yani çok fazlada yapmacık olma kendin ol... büyük ihtimal okula sadece laf olsun diye elen tipler olcaktır.. belki daha ilkgündün birkaçkişiyi ezmeye başlıcaklardır.. bunlardan biri olma... birkere ezmeye başlarlarsa seni. bütün yıl maalesef öyle olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktirgit

hocalar gelir kendini tanıtır.

Ne yapmalıyım dersen

Tıfılsan serserilerle arkadaş ol (fazla samimi olma)

Kalıplıysan ezik görünme yeter
    Çok kötü la gitme liseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epiphania

ilk gün , ilk izlenim önemlidir.. mesela lise 1' ben ilk gün sınıfta oturdum hep dışarı fln çıkmadım biraz çekingen bir yapım vardı.. bir kız bu kim fln diye sormuştu benden hoşlanmıştı 1. veya 2. gündü fln.. neyse tanışmıştık ama benim çekingenliğim sessizliğim yüzünden o iş olmadı :D

yani çok fazlada yapmacık olma kendin ol... büyük ihtimal okula sadece laf olsun diye elen tipler olcaktır.. belki daha ilkgündün birkaçkişiyi ezmeye başlıcaklardır.. bunlardan biri olma... birkere ezmeye başlarlarsa seni. bütün yıl maalesef öyle olur..
    ilk günden once süper olca düşünülür ve ilk gün sınıftaki çirkin + işi gücü sms atan kzları görünce hayal kırıklıgına urarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNİnVisOlrm -- 6 Haziran 2010; 21:27:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

ilk günden once süper olca düşünülür ve ilk gün sınıftaki çirkin + işi gücü sms atan kzları görünce hayal kırıklıgına urarsın

Alıntıları Göster
    Ya apaçilik yapacaksın ya da sap gibi oturacaksın. Seçim senin .

• quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Alıntıları Göster
    İlk gün liseye gidilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Alıntıları Göster
    azcık geç git ama çokda geç olmasın kıvamı tuttur.

ilk gördün kıza aşık olma ne kızlar görecen hayatın çok değişcek ondan dedimi dinle

sınıf boş kaldığında bi erkek gelirse adını sor ya lise oturduğn yerdeyse elbet arkadaşında çıkarda uzaktaysa nerelisin gibi bi muhabbete gireblrsn onla sıraya git sonra onun sayesnde tanşrsın herkezle ilerde o arkadaşının yüzüne bile bakmama ihtimalinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstros

Alıntıları Göster
    İlk Gün Bıraktığın İzlenim Önemlidir Sempatik Görün Başlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstros

Alıntıları Göster
    Her hoca gelir tek tek hangi okuldan mezunsun adın ne babanın annenin mesleği ne sorar bu hiç şaşmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

azcık geç git ama çokda geç olmasın kıvamı tuttur.

ilk gördün kıza aşık olma ne kızlar görecen hayatın çok değişcek ondan dedimi dinle

sınıf boş kaldığında bi erkek gelirse adını sor ya lise oturduğn yerdeyse elbet arkadaşında çıkarda uzaktaysa nerelisin gibi bi muhabbete gireblrsn onla sıraya git sonra onun sayesnde tanşrsın herkezle ilerde o arkadaşının yüzüne bile bakmama ihtimalinde var

Alıntıları Göster
    tabikide

• quote:

Hayallerimi yıktın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

tabikide

Alıntıları Göster
    ilk iki derse gir sonra kaç 2gün gitme okula yoklama almıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotarubi

Alıntıları Göster
    git en arkadaki yerini sağlamlaştır
  • quote:

Alıntıları Göster
    Lise 1 isen zaten çöm oluyosun.Genelde mahalleden tanıdığın arkadaşların yoksa yalnız takılırsın.Hocalar felan gelir tanıtırlar.1 hafta boş geçer :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hiç çekingen davranmamanı tavsiye ederim. Çünkü daha sonra samimi olduğunda pişman olursun ben niye bu kadar kasmışım diye. Rahat ol muhabbet etmeye çalış milletle fazla cıvıtmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tupalka

quote:

Hayallerimi yıktın.

tabi herzaman boyle olmaz ama düz lise , meslek lisesi veya bazı anadolu liselerinden pek umutlanma.

• quote:

quote:

Hayallerimi yıktın.

Alıntıları Göster
    Lise ortamı manyak derler zamanla görürsün ki kocaman bir fosss
    Üni. için artık hayaller kuruyorum oda lise gibiyse ben çok yaşamam

• quote:

quote:

quote:

Hayallerimi yıktın.

tabi herzaman boyle olmaz ama düz lise , meslek lisesi veya bazı anadolu liselerinden pek umutlanma.

Turizm?

• quote:

quote:

quote:

Hayallerimi yıktın.

Alıntıları Göster
    sınıfa girerken takla atarak gir ilgi çekersin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.