Evet arkadaşlar konu başlıkta. Tüm yazılılara sadece son gün akşam 10da başlayıp gece 2.30a kadar çalışarak girdim ve aldığım notları yazıyorum. 10.sınıf bu arada. SAYISAL Matematik 72 (AÇIKLANDI) Fizik 71 (AÇIKLANDI) Kimya 56 (AÇIKLANDI) Biyoloji 96 (AÇIKLANDI) SÖZEL Edebiyat 77 (AÇIKLANDI) Felsefe 88 (AÇIKLANDI) İngilizce 88 (AÇIKLANDI) Bilgisayar Bilimi 75+ bekliyorum. (AÇIKLANMADI) Din Kültürü 62 (AÇIKLANDI) Temel Dini Bilgiler 72 (AÇIKLANDI) Almanca 55 (AÇIKLANDI) Müzik 95 (AÇIKLANDI) Tarih 58 (AÇIKLANDI) Coğrafya 42 (AÇIKLANDI) Sözlülerimin yüksek gelmesini planlıyorum. Matematikten Proje, Edebiyattan proje, Fizikten Proje aldım onlar da yükseltecektir. Sözlülerim de nasip kısmet matematikçi yüksek verir sever beni. Fizikçi yazılının altında vermem dedi. Edebiyatçı da 100 verir tahminimce sözlüye. Hayırlısı be (YTD) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 1 Aralık 2021; 19:53:34 > |
Yazılıya bir önceki gece çalışarak ne kadar not alınır?
-
-
iyi notlar alınabilir tabi benim zamanımda bu kadar yazılıya hazırlık tekrar videoları yoktu hatta hiç yoktu hocalara geldik, şenol hoca farklı ders vardı 2015-2018 arasından bahsediyorum.(2019 mezunuyum) şimdi eminim o videolar işleri kolaylaştırmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 10 Kasım 2021; 19:42:40 > -
Aynısını 4 sene yaptım (son gün bazen +1,2 gün)
Ödevi düzgün yapınca dersi dinleyince yetiyordu(bizim okul öyleydi değişir tabii)
Din düşük ona çalış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Din coğrafya zor geliyomuş hocam sizde. Son gece çalışarak din 95+ coğrafya 85 falan alınıyodu bizde.
Hocam ortaokul sandım burayı ben de öyle hayal ediyordum. Değişik değişik şeyler çıktı karşıma. Yok kıyam bi nefsihi muhalefetün lil havadis parçada anlatılanlardan Allahın isimlerini bulma falan filan zordu. Coğrafya'da deprem çeşitlerini, Püskürük Kayaçlar, İç Püskürük Kayaçlar, Dış Püskürük Kayaçlar vb çok şey vardı. COğrafya çok zorlayıcıydı ha Din kolaydı yalan söylemiyim kolaydı derken coğrafya ve din aynı gündü. Ben de zor diye coğrafya çalıştım ve dine okulda baktım. O gecenin 1 saatini dine ayırsam 80 alırdım
-
Hocam dinde benim sevmediğim konular var. Ben hadislere inanmam mesela ve saçma saçma yok ilim adamı din adamıymış da onun şeyinde yazan inanmanın esasları varmış falan. Kurandan sorsalar bilirim de yok din adamı min adamı yemiyoruz biz onları artık
-
0-100
-
Hocam son zamanlarda yanıtlarınızı çok faydalı buluyorum sabahları kahvaltıda neyle besleniyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9 ve 10. Sınıflarda rahat 85+ alınır 11 ve 12 sıkar orası
Alınmıyormuş hocam. Sandığınız kadar kolay değil rahat 85 olmuyor yani.
-
kaf peyniri ve b vitamini ile besleniyorum
-
Fizik 72 (AÇIKLANDI)
Biyoloji 85 (AÇIKLANMADI)
Tarih 50+ (AÇIKLANMADI)
İngilizce 88 (AÇIKLANDI)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 11 Kasım 2021; 20:27:43 > -
9-10-11 ve 12 ilk dönem 1. yazılılarına son gün çalışıp girdim, 94-95 arası obp bekliyorum(4 yılın)
Okuldan okula ve kişiden kişiye değişir bazılarının geçici sözel ders hafızası ezber hafızası gibi birşeyi olur onu iyi kullanarak baya sözellerde 80-90lari görebilir ve maalesef ondan bende yoktu.
bizde mat fizik hariç son hafta normal çalışarak 65-70 alınırdı hatta 10. Sınıfta hergün iki sınavımız olduğundan okulda boş derste çalışırdım bir kısmına.sorumluluk listeleri olurdu okul 600 kişi 300 kişi edebiyattan kalırdı , almanca, fizik, kimya, ingilizce bunlardan da çok sınıfta kalan olurdu. Bizim de s*çp sıvayıp 31 aldığımız yazılılar oldu ama yükseltirdik hiç sorumluluğa kalmadım mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 12 Kasım 2021; 10:36:53 >
bence tam tersi ortaokuldan liseye geçince neyle karşılacağını bilememeden dolayı 9 daha sıkıntı. 11-12 daha rahat bence, özellikle 11.
-
konuyu okurken aklıma açıklandı başlıkları geldi, zaman ne kadar hızlı geçiyor
Biyoloji 96 (AÇIKLANDI)
-
Coğrafya 42 (AÇIKLANDI)
Almanca 55 (AÇIKLANDI)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 18 Kasım 2021; 20:4:0 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
0-100 |
Benzer içerikler
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- sabahlamak için ne yapmalıyız
- diş hekimliği pişmanlıktır
- psikolojik karın guruldaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X