< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılıya bir önceki gece çalışarak ne kadar not alınır? (2. sayfa)
-
-
Kopya mopya olmadan böyle oluyor reis napim Almancaya hiç çalışmadım meyve sebze kahvaltı cümle kurma falan sordu
-
Canın sağolsun s**ine kuvvet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarih 58 (AÇIKLANDI)
-
Din Kültürü 62 (AÇIKLANDI)
Temel Dini Bilgiler 72 (AÇIKLANDI)
Müzik 95 (AÇIKLANDI)
Kimya 56 (AÇIKLANDI)
Bir tek bilgisayar bilimi kaldı o da girilsin ortalamayı açıklayıvericem
-
...
Kimya tarih cografya da sicmissin ustad
Bunun üniversite versiyonu çok dengesiz oluyor. Tamamen senin çalıştığın kısımla, hocanın sorduğu kısım arasında değişiyor olay.
sadece 1 gün çalıştığım derste, tamda çalıştığım yerden sordu hoca ve 95 gibi bir not aldım ama aynı şekilde farklı sınavda da tamamen farklı bir yerden sordu sonuç 20 aldım.
son güne bırakmak risk işi, tavsiyem bırakmayın. En az 1 hafta önceden başlayın, lise-üni fark etmez.
-
Yok ede çok iyi
-
Büyük ihtimalle dandik bi lisedesin yoksa son gün çalışarak bu notları biraz zor alırdın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dersten akılda kalanlar ve de ne bileyim ben hızlı çalışırım ve sadece önemli yerleri öğrenirim. Lise şehrin iyi anadolu liselerinden fakat ortalam bir istanbuldaki anadolu lisesiyle aynıdır tahminimce.
-
Knk ben Tahran’da okuyordum k.köyde iyi bi lise son gün çalışarak max 60 alıyordum alah belasını versin o lisenin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X