Şimdi Ara

Liseye Yeni Başldaım Bakın Acilll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkar vur masaya sana doğru gelirse senindir ama gelmesse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka çıkarıp masaya vursam kız korkar kaçar knk keklik avı gibi düşün sen kekliğe doğru koşarsan oda ölmemek için kaçar :) ama alıştırısan kendini iş tamamdır :D
  • hemen bodozlama girersen kızın vereceğim tepki :

yada

bu olur
  • Sakın atağa falan geçme. Ayrılırsan 4 yıl yüz yüze bakacaksın. Hem ayrılmasan bile bir süre sonra sıkılacaksın yine ayrılacaksın. Sen boşver kız işlerini derslerine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEng

Beyler biliyosunuz okullar dün açıldı bende 9 a başladım tabi lisedeyiz heycanlıyım ama sınıfa girer girmez 1 kız dikkatimi çekti cidden hoşlandım biraz oda benden hoşlandı sanırım sürekli bana bakıyo falan ne önerirsiniz hemen atakmı yapmalıyım yoksa biraz cool takılıp 1 2 ay sonramı atak yapmalıyım lütfen acill cevap tecrübelileriniz vardır :) şimdiden teşekkürler :)

Bende 9um sınıftan 2kız hoşlanığını söyledi ama pas vermedim.12den bi kıza cıkma teklifi edicem.tipsizsen şansın yok boy ve kas da olacak.benim boy 1.83 mesela

• benim boy 1.70 birazcık karın kaslarım belli oluyo çok mekik çekiyorum zaten :D öyle işte :)
  • 1-2 ayı bırak 2 haftaya kaparlar o kızı hızlı ol

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEng

SayisalMan kardeş forumlarla çok aram yok ama cidden açıcaktım üyelik dh ye arkadaşımda vardıda bırak onu sen öneri ver kardeşine ne yapam :D :)

Ust siniflardan bi cocuk ondan hoslandiysa vay haline . Fazla tuvalete gitme kistirirlar :D 11. Sinifim Bazi egolari tavan yapmis insanlar ne yapacagini bilmiyor dikkatli ol yinede bir abi tavsiyesi :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.