Şimdi Ara

Liseye Yeni Başldaım Bakın Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biliyosunuz okullar dün açıldı bende 9 a başladım tabi lisedeyiz heycanlıyım ama sınıfa girer girmez 1 kız dikkatimi çekti cidden hoşlandım biraz oda benden hoşlandı sanırım sürekli bana bakıyo falan ne önerirsiniz hemen atakmı yapmalıyım yoksa biraz cool takılıp 1 2 ay sonramı atak yapmalıyım lütfen acill cevap tecrübelileriniz vardır :) şimdiden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEng

Beyler biliyosunuz okullar dün açıldı bende 9 a başladım tabi lisedeyiz heycanlıyım ama sınıfa girer girmez 1 kız dikkatimi çekti cidden hoşlandım biraz oda benden hoşlandı sanırım sürekli bana bakıyo falan ne önerirsiniz hemen atakmı yapmalıyım yoksa biraz cool takılıp 1 2 ay sonramı atak yapmalıyım lütfen acill cevap tecrübelileriniz vardır :) şimdiden teşekkürler :)

1-2 ay sonra atak ha? 1-2 ay sonra avucunu yalarsin anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim kızı korkutmak istemediğim için daha tanışamadık doğru düzgün o yüzden hahaha :D lisede nasıl tiplerin olduğunu biliyom kardeş dikkat çekmemek için biraz daa :D
  • ooo :D:D:D:D:D:D
  • arkasından habersizce yaklaşıp üzerine atla bir ahtapot misali sar gerisini biliyorsun koç
  • Keep
    Calm
    And
    Wait
    B4 18
  • Adam bu konuyu açmak için üye olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SayisalMan kardeş forumlarla çok aram yok ama cidden açıcaktım üyelik dh ye arkadaşımda vardıda bırak onu sen öneri ver kardeşine ne yapam :D :)
  • kız zaten seni keserek vizeyi vermiş.gidip konuşup muhabbet bağ kurucaksın.kurmazsan özgüvensiz damgasını yersin.kafanda kurgula,güncel 2-3 olay güzel espriler cebinde olsun ilk sohbeti çok uzatmamaya çalış.bittiğinde ben arkadaşların yanına gidiyorum sonra görüşürüz de.arkanı dön 1-2 adım atmadan geri dön, kafa kıza benziyorsun numaranı versene de.verirse al ve oradan uzaklaş.vermezse neyse seninle konuşmak güzeldi de.numarayı vermezse bi daha yanına gitme gelecekse o gelsin.konuşurken göz temasına dikkat et.özgüvensizliğin olmasın olsa bile belli etme.
    kolay gelsin.ilk konuşma sırasında ve ondan sonra neler oldu,ayrıntılı bir anlat,analiz edelim.

• Uğraşma başkasını bulucaksın zaten sonra.
  • Mösyö knk zaten bende gercekten espiri yaparak kazandım sanırım kızı yani ama hani erken değilmi bide ne konuşcam :( çok yakınlaşamıyoruz biraz utangaç sanırım ve telini vermez knk sanırsam hemen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

kız zaten seni keserek vizeyi vermiş.gidip konuşup muhabbet bağ kurucaksın.kurmazsan özgüvensiz damgasını yersin.kafanda kurgula,güncel 2-3 olay güzel espriler cebinde olsun ilk sohbeti çok uzatmamaya çalış.bittiğinde ben arkadaşların yanına gidiyorum sonra görüşürüz de.arkanı dön 1-2 adım atmadan geri dön, kafa kıza benziyorsun numaranı versene de.verirse al ve oradan uzaklaş.vermezse neyse seninle konuşmak güzeldi de.numarayı vermezse bi daha yanına gitme gelecekse o gelsin.konuşurken göz temasına dikkat et.özgüvensizliğin olmasın olsa bile belli etme.
    kolay gelsin.ilk konuşma sırasında ve ondan sonra neler oldu,ayrıntılı bir anlat,analiz edelim.

Kafa kiza benziyosun deme sakin

• quote:

Orijinalden alıntı: broxx

quote:

kız zaten seni keserek vizeyi vermiş.gidip konuşup muhabbet bağ kurucaksın.kurmazsan özgüvensiz damgasını yersin.kafanda kurgula,güncel 2-3 olay güzel espriler cebinde olsun ilk sohbeti çok uzatmamaya çalış.bittiğinde ben arkadaşların yanına gidiyorum sonra görüşürüz de.arkanı dön 1-2 adım atmadan geri dön, kafa kıza benziyorsun numaranı versene de.verirse al ve oradan uzaklaş.vermezse neyse seninle konuşmak güzeldi de.numarayı vermezse bi daha yanına gitme gelecekse o gelsin.konuşurken göz temasına dikkat et.özgüvensizliğin olmasın olsa bile belli etme.

sebebini söylersen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEng

Beyler biliyosunuz okullar dün açıldı bende 9 a başladım tabi lisedeyiz heycanlıyım ama sınıfa girer girmez 1 kız dikkatimi çekti cidden hoşlandım biraz oda benden hoşlandı sanırım sürekli bana bakıyo falan ne önerirsiniz hemen atakmı yapmalıyım yoksa biraz cool takılıp 1 2 ay sonramı atak yapmalıyım lütfen acill cevap tecrübelileriniz vardır :) şimdiden teşekkürler :)

Dur hele genç bi soluklan
    Önce bi gruplaşmalar başlasın
    Hatta rahat ol ben sana bi senaryo yazayım

İkiniz ayrı gruplarda olursunuz
    Kızla meraba faslını geçince çekersin bi kenara konuşursun

İşte farketmişsindir gruplaşmayı bu bu adamları gözüm tutmadı uyarım hesabı çekersin
    Eğer neden beni savundun filan derse aynen cevabı yapıştır
    Belki diğerlerini daha az önemsiyorumdur,belki rahat bir vicdan istiyorumdur belki de sadece seni tavlamaya çalışıyorumdur dersin
    Kezban değilse karşılığı gelir

Ama burda bitti mi hayır
    Gün içinde ona gülersin falan sonra 1 gün sonra soğuk yapıp farklı guruptan bi kıza aynı numarayı çekersin ama tabi son cümle olmadan

1 hafta sonraya garanti veriyorum

İstediğin gibi yardım istiyebilirsin

• ağırdan alma derim, sonra kızı üst sınıflardan biriyle gezerken görürsün üzülürsün
  • kızı açıklıyorum gözlüklü saçı tek örgü ile sol tarafa doğru yatırıyor zayıf ve bildiğin sekreterlere benziyor (CİDDEN) ss atmak isterim ama foto çekicek cesaret bulamıyorum :( YANLIŞ ANLAŞILIR DİYE
  • la çöm sen kuralı bilmiyon heralde daha. ilk 1 ay 9. sınıf kızlarından uzak durcan. 11ler ve 12 ler emecek önce. sonra 10lar ve kırıntılar size.
  • Bado sanırsam üst sınıflardan çok çekmişin :) ama o tip de bi kız değil yani üst sınıflara bakacak olsa zaten ilgilenmem :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: broxx

quote:

sebebini söylersen sevinirim

Garip

• 1-2 ay sonra ortada kız kalmaz hemen atağa geç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.