Şimdi Ara

Öss gircem yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ytü Makine son sınıf öğrencisiyim bu sene sınava girip Tıp okumayı istiyorum.4 yıl geçti nasıl çalıştık ettik pek hatırlamıyorum açıkcası bu nedenle dershanelerin konuları hangi sırayla işlediklerine dair herhangi bir çizelge, program vs. lazım ki programımı oluşturayım malum okulla beraber hazırlanıcam.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Uniqloud

Merhaba arkadaşlar Ytü Makine son sınıf öğrencisiyim bu sene sınava girip Tıp okumayı istiyorum.4 yıl geçti nasıl çalıştık ettik pek hatırlamıyorum açıkcası bu nedenle dershanelerin konuları hangi sırayla işlediklerine dair herhangi bir çizelge, program vs. lazım ki programımı oluşturayım malum okulla beraber hazırlanıcam.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

Neden Tıp?
  • Benden yaşça büyüksün ama bu son seneye gelip bölüm değiştirmek ..? sana dalasım geldi fakat dayak yiyeceğim kesin. kendini iyi hazırla yurt dışında çok iyi bir üniversitede yüksek lisans yap ya
  • Neden tıp?hmm.. xD Tıp istiyordum zaten ama okul puanım benım 10-12 bin kişi geriye atıyordu girdiğim zaman ham puanla 17 bindeydim okul puanıyla 28bin e geriledim 2011 de.Şimdi sistemde değişiklik olmuş okul başarısı aradan çıkmış.Önümde bir engel yok şuanda, motivasyonumda var(motivasyonum yoktu girdğimde).Çalışarak,azimle kazanırım diyorum ama bakalım okulla beraber işler nasıl gider bilemiyorum
  • 17 binle zaten giremiyordum tabii ama olmayacak şeylerin peşinden koşmam pek onun için kafamda gideri olan netler vardı ona gore çalışıp onları yapmıştım yanlış anlaşılma olmasın
  • quote:

Neden tıp?hmm.. xD Tıp istiyordum zaten ama okul puanım benım 10-12 bin kişi geriye atıyordu girdiğim zaman ham puanla 17 bindeydim okul puanıyla 28bin e geriledim 2011 de.Şimdi sistemde değişiklik olmuş okul başarısı aradan çıkmış.Önümde bir engel yok şuanda, motivasyonumda var(motivasyonum yoktu girdğimde).Çalışarak,azimle kazanırım diyorum ama bakalım okulla beraber işler nasıl gider bilemiyorum

okul başarısı hala var
    seni kandırmışlar :)
    şimdi birden tüm hayallerini yıktım mı

• kolay gelsin benzer drumdayız konu anlatımlı kitap alsan sıradan çalışsan programa gerek kalmaz heralde internettemebin kitap pdfleri var onlrda işine yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul başarısı derken biz girdiğimizde okul herkese sabit aynı yüzdeyle gitmiyordu.Benim okulum önceki yıllarda fazla kazanan çıkarmadığından benide etkiliyordu bu durum.2011de yaptığım netleri yapsam 11 Tıp fakültesine kayıt yapabiliyorum puanmatiklere göre.Diğer yorum atan arkadaşa yazıyorum;kaynaklar elimde var zaten ondan yana sıkıntım yok , sonuçta dershanelerde bu çizelgeyi hazırlayan adamların işi bu en iyi biçimde hazırlıyorlardır bu programları ben ondan istemiştim yoksa bende oluştururum program ondan yana sıkıntı yok :D
  • Öss bitti kardeş kaç yıl oldu. Çok istiyorsan önce zaman makinesi icat etmen gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülmem gerekiyormuydu çözemedim ne demek istediğimi anladın sonuçta konuyu bulandırmazsan memnun olurum :)

• Şuan 22-23 yaşındasın bence ilk sene kazanman çok zor. 24 yaşında olacaksın kazandın 30 yaşında bitireceksin 31-32 gibi işe başlayacaksın hımm git git
  • Peki.

• quote:

Peki.

neymiş bu sene kazanamazmışsın

hacı adam ytü makina son sınıf öğrencisi
    makina mühendisliği boru değil
    okuması çile ve son sınıfa kadar gelmiş

bence pek zorlancağını düşünmüyorum kazanarsın
    tabi çok gevşememek şartıyla rakiplerin güçlü hany :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottis

quote:

Peki.

neymiş bu sene kazanamazmışsın

hacı adam ytü makina son sınıf öğrencisi
    makina mühendisliği boru değil
    okuması çile ve son sınıfa kadar gelmiş

bence pek zorlancağını düşünmüyorum kazanarsın
    tabi çok gevşememek şartıyla rakiplerin güçlü hany :D

Kolay değil tabii ama azim işi

• niye herkes olumsuz, moral bozucu yorum atmış anlamadım. Tıp hedefleyenler rakip elemeye falan mı çalışıyor acaba? Hacı makinede kalmadan 4. sınıfa gelmişsin daha ne olsun, sıkı çalışmayla tıpa da kapağı atarsın bence. Diploma notu (hangi okulda olursa olsun) 0,6 ile çarpılıp yerleştirme puanına ekleniyor. Eğer diploman 75-80 civarıysa çok sorun olmaz zaten. Ama neden son sene karar verdin o tuhaf geldi, ytü de iyi okul?
  • Uniqloud kullanıcısına yanıt
    troll olmadığını anlamak ve senin gerçekten bu bölümde okuduğunu anlamamız için öğrenci belgen veya transkriptinin fotoğrafını ekler misin konuya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sınıfta bırakmaya karar vermiştim ailem bu bitsin ondan sonra keyfine göre demişti :) biraz araştırdım okul puanından dezavantajından azalma olduğu görünce yapıcam dedim olay bu :):)

• Mobildeyim pc geçince atarım sıkıntı yokta,troll olup olmadığımı anlamak için yorumlara bakabilirsin hani gayet ciddiyim

• quote:

Mobildeyim pc geçince atarım sıkıntı yokta,troll olup olmadığımı anlamak için yorumlara bakabilirsin hani gayet ciddiyim

özel bir sebebi yoksa niye bırakıcam dedin 2. sınıfta?
  • Meslekten beklenti önemli benim için, mesleğimi yaparken keyif almak istiyorum.Okula girip ortamı görüp , mesleği görüp tanımadan buna karar veremiyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.