Hasta geçmişi hk
selamlar, bir iş durumu ile alakalı bir teyit yapmam gerekiyor da, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
enabız'da en eski 2016 görünüyor. fakat doktorların daha geçmiş dönemleri görüntülemek için aktif bir sistemleri var mı? eğer varsa, kaç yıl öncesine kadar gösteriyordur?
Sağlık raporu almam gerekiyor, aldığım bilgiye göre karar vereceğim. teşekkürler
Japonya'dan iPhone almak hk
Selamlar, apple tr'yi arayabiliyor fln olsam arayacağım da sadece net olan simkart var şu an, o nedenle danışmayı deneyeyim dedim.
Japonya'dayım şu an, cumartesi döneceğim. Gelirken telefon almayı düşünüyorum fakat garanti olsun vs sorun oluyor anladığım kadarıyla ama her türlü bilgi dolanıyor sonuçta. Belki biraz saha net bilgisi olup öneride bulunabilecekler vardır dedim.
Bu kadar garanti vs kasmamın nedeni 15 düşünmem ve internette bu telefonda sorun olduğu söylenmesi, işimi sağlama almak istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
9100f´den r5 5500- 5600 mü?
i3 9100f ve 1660 super var.
İşlemci yükseltmek istiyorum. 9400f almayı düşündüm ama kararsız kaldım, sonra dedim ki amd geçeyim.
5500 ve 5600 oldukça fark olduğu söyleniyor ama 1.3k fark var aralarında. Ne kadar değer kestiremiyorum. Ve şöyle bir şey daha var, 9100f´den 5500´e geçmenin çok bir anlamı var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kulaklık Arıyorum
Oyun oynarken kullanmalık ucuz yollu, mikrofonlu bir kulaklık almaya karar verdim, Corsair Hs35 alacaktım fakat insanlar sesinin çamur gibi olduğundan bahsetmişler vazgeçtim o nedenle.
Ses kalitesi açısından, en kötü şu> https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00I3LUY68/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1 kulaklık kadar olacak mikrofonlu, oyun vs oynarken iş görecek bir kulaklık önerir misiniz?
Gamepad Tavsiyesi
Merhaba, gamepad alacağım, bu yeni monster pusat pro´yu düşünüyordum başta fakat önceki modelinde takılmalar olduğunu okudum sol analogda, bu modelin de benzer problem yaşama ihtimali olduğu kanısındayım, nitekim çin´de falan yaptırıyorlar, tam karar verebilmiş değilim.
Logitech f310/710 da alabilirim, yorumlarında çok büyük bir problem görmedim, yabancılar tetiklerde çökme olduğundan bahsetmişler bir tek. Bunların benim açımdan 2 problemi var, ps düzeni ve uyduruk analog tasarımı, sağlamlık konusunda bir problem yok tabii.
Msi Gc20/30, analoglar problemli olduğu söyleniyor.
Orj Xbox kontrolcü almayı düşünmüyorum.
Yurt dışından istemiyorum, garanti vs. olmadan rahat edemem ben.
Kısaca, bu ürünleri kullanan arkadaşlar varsa, fikirlerizi paylaşabilir misiniz? Özellikle bu Msi veya Monster kontrolcü kullanan arkadaşlar. Ürünler ile tecrübeleriniz nasıl?
Ekran Kartı seçimi -- rx 5500 xt 4gb
Selam, bende 1050 ti var yaklaşık 10 aylık,değiştirmeye karar verdim ama piyasa malum. Fakat çok abartılı bir kart almaya niyetim de yok zaten, bütün ayarlar ultrada 144fps oyun oynama gibi bir derdim yok, 1080p/60 benim olayım,ama stabil tabii. Mart başına kadar beklemeye karar verdim, piyasa yönelimine göre karar vereceğim, düzelme görünmezse, mart başında alacağım bir kart, çok fazla beklemem gereken durumlardan kaçınmak için.
Çok uçuk fiyatlı olmayan bir 1650s bulursam alırım diyorum ama aklımın bir köşesinde rx 5500 xt(4gb)´de var. Pcie 4.0 olmayan anakartlarda, darlanma yaptığını, dalgalanmalar yaptığını öğrendim bu kartın, bant genişliği kaynaklı. Kullanan arkadaşlar varsa, tecrübelerini paylaşabilirler mi? 1650s ile karşılaştırmalarını sormuyorum yalnız. Bu kartı kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Ne gibi sorunlarla karşılaştılar vs?
Garanti belgesi hakkında
Nereye yazsam tam bilemedim, yanlış geldiysem lütfen düzeltin.
Geçen yıl nisan ayında gamergaraj isimli siteden sistem aldım. Ekran kartı ve işlemciyi elden çıkarıp, üzerine ekleyip yükseltme yapmak istiyorum.
Kutuların içinde garanti belgeleri var fakat her parça için fatura yok diye hatırlıyorum, arayıp bulmam lazım ama büyük ihtimal yoktur, tek fatura vardır kanımca.(Eposta ile istesem, gönderirler mi merak ettim şuan)
Kutuların içindeki garanti belgeleri yeterli midir garantili satış yapmam için? Fatura bulmam gerekli mi? Adabı nedir bu işlerin hiç bilmiyorum, ilk defa ikinci el işini yapıyorum, ne sattım ne de aldım bugüne kadar.
Bir sorum daha olacak, işlemciyi satarken, temizleyip göndermek doğru olandır değil mi? Alıcıya bırakmamak gerekir o işi?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 5.313 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar