Şimdi Ara

Garanti belgesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereye yazsam tam bilemedim, yanlış geldiysem lütfen düzeltin.

Geçen yıl nisan ayında gamergaraj isimli siteden sistem aldım. Ekran kartı ve işlemciyi elden çıkarıp, üzerine ekleyip yükseltme yapmak istiyorum.

Kutuların içinde garanti belgeleri var fakat her parça için fatura yok diye hatırlıyorum, arayıp bulmam lazım ama büyük ihtimal yoktur, tek fatura vardır kanımca.(Eposta ile istesem, gönderirler mi merak ettim şuan)

Kutuların içindeki garanti belgeleri yeterli midir garantili satış yapmam için? Fatura bulmam gerekli mi? Adabı nedir bu işlerin hiç bilmiyorum, ilk defa ikinci el işini yapıyorum, ne sattım ne de aldım bugüne kadar.

Bir sorum daha olacak, işlemciyi satarken, temizleyip göndermek doğru olandır değil mi? Alıcıya bırakmamak gerekir o işi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniqloud -- 6 Şubat 2021; 15:55:23 >

• Garanti belgesinin önemi yok, asıl önemli olan fatura, fatura olmadan garanti işlemi yapmazlar. E-faturayı alıcıya digital olarak yollmalısın.

CPU soğutucusunu sökünce cpu soketteyken kolonyalı mendil ile CPU üstünü silersin olur biter bu kadar dert edilecek birşey degil.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Teşekkür ettim.

Satılan parçanın yada bütün sistemi kapsayan fatura olması fark eder mi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniqloud -- 6 Şubat 2021; 16:39:55 >
  • Farketmez hocam fatura olsun faturada parça gözüksün yeter.
  • ~~hyperion kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.