Şimdi Ara

Japonya'dan iPhone almak hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, apple tr'yi arayabiliyor fln olsam arayacağım da sadece net olan simkart var şu an, o nedenle danışmayı deneyeyim dedim.

Japonya'dayım şu an, cumartesi döneceğim. Gelirken telefon almayı düşünüyorum fakat garanti olsun vs sorun oluyor anladığım kadarıyla ama her türlü bilgi dolanıyor sonuçta. Belki biraz saha net bilgisi olup öneride bulunabilecekler vardır dedim.

Bu kadar garanti vs kasmamın nedeni 15 düşünmem ve internette bu telefonda sorun olduğu söylenmesi, işimi sağlama almak istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniqloud -- 27 Eylül 2023; 11:52:53 >

• Türkiye'de cihaza garanti veya servis hizmeti alamazsınız, onun dışında kamera Shutter sesi kapanmıyor ancak Japonya dışında kullanıldığında kapanabildiğini söyleyenler var.

Bunlar dışında cihazı kullanmanızda bir farklılık olmaz.

• Yanıt için teşekkürler

• Yıllar önce Japonya cihazı kullanmıştım, telefon sessiz modda iken kamerada flaş sesi kapatılamıyordu buna dikkat edebilirsiniz mesela.
    Çok yüksek bi sesle şaaak diye çekim yapıyor:) sebebi de Japonya’da taciz çekimlerini enegelleme üzerineymiş..
  • alacağınız yerden önce model numarasını kontrol edip, apple destek ile konuşun. onlar model numarası ile teyid ederler.

en garanti yöntem bu. hatta mümkün ise seri numarası ile de olabilir.

• Hocam telefonum aldınız mı Japonya dan. Burada kullanırken foto çekim sesi geliyor mu yoksa konumu algılayıp sesi kesiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 1 Eylül 2024; 13:43:15 >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt

gelmiyor benim cihaz jp. sessize alınca deklanşör sesi de kapanıyor

• Şampiyon GALATASARAY kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kafamdaki soru işareti gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.