Biliyorsunuz Fırat diş 1 im ama tıpı bu kadar istedigimi bilmiyordum cerrah olmak istiyorum kütüphane de cerrahi kitaplari çok ilgimi cekiyor sanırım tıp için tekrar sınava giricem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapamıyorum tıp için tekrar sınava giricem
-
-
ağız diş çene cerrahisi kazan dusta onlar da ameliyata giriyorlar ortognatik cerrahi vb.
-
Kendi hayatın dostum cidden ilgin varsa 2 sene bir kayıp değil ama tip kazanamazsan işin baya zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 5 Kasım 2022; 15:39:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortodonti veya çene cerrahı ol tıptan daha rahat nöbet filan da yok özelde klnigini acarsan doktoru katlarsın
-
şuan 18-19 yasındaysan 20-21 gibi başlayacaksan dondur okulu kaydın kalsın gene
-
Yks gireceksen diş kaydını silme, dondur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende çene cerrahisi için diş yazdım zaten ama maksillofasiyal cerrahi Türkiye'de pek gelismemiş kanser vakasi alan doktor sayısı çok çok az tatmin eder mi beni bilemiyorum kütüphane de ortognotik cerrahi kitaplarini inceledim Türkçe olanlar genelde dişlerle ilgili dediğim gibi bizim ülkede çene cerrahisi pek gelismemis
Öyle düşünüyorum hocam
Aynen hocam sonra taklaya gelme
destekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
komplex vakaları kbb veya plastik alıyor zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet öyleymiş çok hasta alamazmışım
1 yıl mezuna kalmıştım ama 18 im hala
o zaman sorun değil 2 yıl dene
-
Diş mis gibi bölüm yirmilik çekimine 3k para alıyorlar özelde
La diş mis gibiyse niye kimse forumdaki diş okumuyor diş sıralamaları düşüyor sürekli??? Foruma gelip dişi birakcam diyorum kaçtır biri bişey deyip vazgeciyorum skxndkdkdk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X