Merhabalar bu sene Yks puanımla akdeniz ünivertesi yönetim bilişim sistemlerine yerleştim ve memnun değilim dondurup yks ye tekrar çalışmayı düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversiteye yerleştim ama yapamıyorum
-
-
Bol şans hocam. Ama daha okul başlamadan mı karar aldınız? Hani yoksa 23te başladınız 1 sene bitti mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam gittiğimde hiç memnun kalmadım bu sene o yüzden kaydı dondurup yks ye çalışıp girmeyi giremezsemde yatay geçiş yapmayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir süre tanısaydın, şans vermek...
İyi yaparsın bence dandik bölüm üni kombinasyonu
-
Kolay gelsin hocam. Mutlu değilseniz hemen değişin zaten.
Genelde ilk izlenim kötüyse kötü oluyor. Şans vermek, işi uzatmak sadece kişinin kendinden ve amaçlarından ödün vermesiyle devam ediyor.
Sorun sadece çevreye uyumi arkadaş falansa dediğiniz doğru, ama eğer okul/bölüm/hocalar/kalite kötüyse bunda bir değişiklik beklemek kendini kandırmak oluyor.
Bunları demiş olsam da şöyle bir durum da var; ilk sene bölümle ilgisi olmayan havuz derslerini alırsınız calculus, fizik gibi; bunlar bittiğinde üniversiteyi, bölümü, dersleri ve hocaları sevme ihtimaliniz bir miktar olabilir.
-
Şans tanısaydım dondurma şansım kalmayacaktı bide hocam ordaki çevredende memnun kalmadım aşırı pahalı ve kyksındanda memnun kalmadım
Yatay geçiş
Akdeniz YBS den geçen yıl mezun oldum. Şimdi IT alanında istediğim işi yapıyorum. Boğaziçinde vb okumuyosan kimse sana üniversite sormuyor ki. Ne arayıp da bulamadın? Gideceğin yerde bu var mı? bu soruları sordun mu?
-
Hocam PAÜ YBS ye geçmeyi düşünüyodum bide hocam ilk sene kendimi nasıl geliştirebilirim YBS de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X