Şimdi Ara

Liseyi dışardan bitirmek mantıklımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Yaşındayım 1 sene geç 1 senede kaldım liseyi dışardan bitirmek istiyorum, sizce mantıklı bi fikirmi yoksa değilmi abilerim, akranlarım. Değilse nedeniyle yazarsanız sevinirim.

• +
  • Düzenli çalışırım hiç aksatmam günü gününe çalışırım dersin. Emin olki çalışmazsın. Normal oku bişe olmaz. İmkanın varsa meslek lisesi oku. Ah şimdiki aklım olacaktıki gider meslek lisesinde okurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Düzenli çalışırım hiç aksatmam günü gününe çalışırım dersin. Emin olki çalışmazsın. Normal oku bişe olmaz. İmkanın varsa meslek lisesi oku. Ah şimdiki aklım olacaktıki gider meslek lisesinde okurdum.

Zaten meslek okuyorum, ve hiiiiiç ama hiçbişey bilmiyorum diyebilirim. İlk haftalar girmedim girdiklerimdende bişey anlamadım geçen seneden kalan çok az bilgiler (hiç seviyesinde) onlarla duruyorum diyebilirim bu yüzden açıktan okumak kolaymı diye sordum. :(
  • -Guerilla- - kullanıcısına yanıt
    Daha yaşın genç, sık dişini oku orda. İnan ilerde pişman olmazsın.
  • lise ortamını doya doya yaşayamadığın için hayatın boyunca pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

lise ortamını doya doya yaşayamadığın için hayatın boyunca pişman olursun

Ya asosyal ise okulda tek başına sıranın arkasında oturuyorsa gene pisman olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Üniversiteyi 3 yılda bitirmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen oda var lise ortamı gibisinden fakat yarın öbür gün bi iş sahibi oldugunda lisedeki anılarınmı daha önemli olacak yoksa ailene çoluguna çocuguna daha fazla ekmek getirebilip daha iyi yaşam şansın olacakmı ? biyandada bunu düşünüyorum çünkü okulda vasat bir ögrenciyim diyebilirim. Gerçekten ortam vb şeylerden elbet pişmanlık yaşarım fakat sadece gelip geçici ögrencilik bu ileriye dönük bakmalı, o okuldan mezun olduktan sonra en fazla 3,5 arkadaşınla tekrardan konusup bulusabileceksin herkes mazide kalıcak bunlarıda ortaya katıyorum o yüzden soruyorum yani herkese sizce açıktan okumak mantıklımı ?
    @Forsaken okulda çevrem oldukça geniş yani tanımadıgım insan yok gibi hemen hemen ve karakter olarak ögretmenler ve arkadaşlarımdan hiçbir kınama almadım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Guerilla- -- 24 Kasım 2014; 2:57:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

quote:

Ya asosyal ise okulda tek başına sıranın arkasında oturuyorsa gene pisman olurmu

asosyallik başlı başlına pişmanlıktır bence, bu dünyaya bir kez geliyoruz hayatı arka sıralarda tek başına ziyan etmemek gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.