Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın üniversite sınav sonuçları açıklanacak. Benim oğlum da sizzler gibi bu yıl üniversite sınavına girdi. Hal böyle olunca forumda gezerken çeşit çeşit fikirlerle karşılaştım. Ben de sizlerle tecrübelerimi paylaşayım istedim.

En önemlisi mutlaka üniversite okuyun. Hayatta yapacağınız en büyük iyilik kendinize yapacağınız yatırımdır

Üniversiteye başlamak için asla geç kalmazsınız. Sizin yaşlarınızdayken biraz daha heyecanlı oluyor insan. Hayat biraz daha toz pembe oluyor. Ama beraber çalıştığım çoluk çocuk sahibi kadın veya erkek genç arkadaşların iş güç arasında üniversite okumaya çalıştığını görünce bunun öneminin ileri yaşlarda daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum

Dersleriniz istediğiniz kadar kötü olsun. Siz karar verdiyseniz gelecek yıl emin adımlarla hedefinize yürürsünüz. Benim dayım 1980 öncesi terör olaylarının en yoğun olduğu dönemde endüstri meslek lisesinde okuyordu ve dili de almancaydı. Terör olayları yüzünden okula bile doğru dürüst gidemeyen 7 yaşından beri yetim olan birisiydi. Üniversite sınavına girip ilk yıl kazanamadıktan sonar belediye otobüsünde ben ne yapacağım diye düşünürken İngiliz kültür ingilizce kursunu görüp hemen otobüsten inip kayıt oluyor. Ve o yıl Hacettepe Amerikan Dili Edebitanı kazanıyor. Şimdi Emekli bir ingilizce öğretmeni

ÜNiversitede okuduğunuz bölümle ilgili bir iş yapmak zorunda değilsiniz ama size katacağı vizyonlar sayesinde farklı işlere daha kolay adapte olursunuz.

Yani kısaca moral bozmak yok başarmak için asla geç kalmadınız

• Universite şart araba şart ev şart aylik duzenli 5k maas şart
  • diploma için surunuyoruz işte
  • aslinda degil abi,meslek okullari gerekli bu ulkeye.herkes universite mezunu olmak zorunda degil,ama işini iyi yapmak zorunda
  • 22 Yaşında başlayıp 27 yaşında bitirmek geç midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.