Şimdi Ara

liss veya ziggs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Katss

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

quote:

Ziggs cok eglenceli tfde uzaktan bombalar lane de cok kolay

Syndra karşında assasin varsa tfdede lanedede zorlanirsin ama ap varsa lane kolay tf zor

Lissandra lanede kolay tfde 1 kisiyi goturebiliyor direk tehlikeli bi champ

peki liss bir kişiyi çıkardıktan sonra tf ye rahatça devam edebiliyormu bu da önemli.yani ziggs mesela adcyi aldı diyelim bi şekilde q menzili sayesinde rahat devam edebiliyo ama lissin e skili baya uzun bi dolma süresine sahip yanlış haıtrlamıyorsam.
    gerçi kasılmış bi lissin neler yaptığını biliyorum bide takım dipdibe durmak için kendini zorluyodu tüm skillerini yemek için.
    ziggs ne kadar süre geçsede q çok kısa olduğundan rahat vurabiliyoda liss içeri girmek zorunda olduğundan terslik olmasın?

Lissde q spamlar ama ziggsin q gibi degil tabiki

demek istediğimde o zaten içeri girmesi lazım e skili öyle üstüste kullanılcak bi skill değil sıkıntı çıkarıyor mu çok yani?

Girer 1 ini alir e ile kacarsin birdahada ult ile e gelene kadar giremezsin ama arkanda takim varsa 5 saniye dayanırsin ( ult zhonya ) takim girer duruma gore dalar veya kacarsin

Yani tfde cok etkili degil ama 1 kisiyi goturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam tersi ziggs tflerde daha etkili liss 5 sn hedef alınmaması var ama ziggse zaten ulaşamıyprlar üzerine atlayan khazixi w e q aa lb pasifi ile alıorsun ultisi 1200 vuruyor full buildle

• liss menzili çok sıkıntı

• quote:

quote:

Ziggs cok eglenceli tfde uzaktan bombalar lane de cok kolay

Syndra karşında assasin varsa tfdede lanedede zorlanirsin ama ap varsa lane kolay tf zor

Lissandra lanede kolay tfde 1 kisiyi goturebiliyor direk tehlikeli bi champ

peki liss bir kişiyi çıkardıktan sonra tf ye rahatça devam edebiliyormu bu da önemli.yani ziggs mesela adcyi aldı diyelim bi şekilde q menzili sayesinde rahat devam edebiliyo ama lissin e skili baya uzun bi dolma süresine sahip yanlış haıtrlamıyorsam.
    gerçi kasılmış bi lissin neler yaptığını biliyorum bide takım dipdibe durmak için kendini zorluyodu tüm skillerini yemek için.
    ziggs ne kadar süre geçsede q çok kısa olduğundan rahat vurabiliyoda liss içeri girmek zorunda olduğundan terslik olmasın?

E ile tf ye atlayıp w atarsın ( herkesi yerine mıhlar ) sonra q falan atarsın ultiyi başkasına atıp zhonya açabilirsin sonrasında q ile w dolmuş olur büyük ihtimalle devam edersin savaşmaya.

• imo ziggs daha eğlenceli
  • quote:

arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyleyeyim.oyunu eğlenmek için oynuyorum ve meta umrumda falan değil.metada değil denilen champların ne kadar iş yaptığını biliyorum.
    bu yüzden liss veya ziggs almak istiyorum eğlenmek adına (liss aslıdna o kadar eğlenmek için olan bi şampiyon değil belki ama bence öyle)
    ama eğlenmenin yolu da kazanmaktan geçiyo
    ziggs alırsam eğleneceğime ve oyunu daha rahat kazanacağıma daha eminim diyebilirim.
    ama liss le arasında kaldım ikisinin.hani ziggsin ultisi tamam minyonlar açısından avantajlı vs ama tfde liss daha çok iş yapmaz mı?
    lissi eskiden kullanırken(4-5 el attım) ve lane kaybetmedim belkide bu yüzden sıcak bakıyorum lissandraya.
    evet siz olsanız sadece keyfiniz için oynuyosanız bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz

Lissandrayla tfleri kendi takimin lehine cevirebilirsin ve bana bu cok zevkli geliyor. Bence lissandra tflerde ziggsten daha etkili. Pasifi de cok iyi bence. Mana harcamadan midi domine edebiliyorsun. 6 oluncada istedigin gibi kule alti vs. dalip kill cikartabiliyorsun. Ustune Lb atlayinca w-r basip kesmek kadar eglenceli bir sey yok.. Ziggs te cok iyi bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Anonymusadamus

quote:

arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyleyeyim.oyunu eğlenmek için oynuyorum ve meta umrumda falan değil.metada değil denilen champların ne kadar iş yaptığını biliyorum.
    bu yüzden liss veya ziggs almak istiyorum eğlenmek adına (liss aslıdna o kadar eğlenmek için olan bi şampiyon değil belki ama bence öyle)
    ama eğlenmenin yolu da kazanmaktan geçiyo
    ziggs alırsam eğleneceğime ve oyunu daha rahat kazanacağıma daha eminim diyebilirim.
    ama liss le arasında kaldım ikisinin.hani ziggsin ultisi tamam minyonlar açısından avantajlı vs ama tfde liss daha çok iş yapmaz mı?
    lissi eskiden kullanırken(4-5 el attım) ve lane kaybetmedim belkide bu yüzden sıcak bakıyorum lissandraya.
    evet siz olsanız sadece keyfiniz için oynuyosanız bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz

Lissandrayla tfleri kendi takimin lehine cevirebilirsin ve bana bu cok zevkli geliyor. Bence lissandra tflerde ziggsten daha etkili. Pasifi de cok iyi bence. Mana harcamadan midi domine edebiliyorsun. 6 oluncada istedigin gibi kule alti vs. dalip kill cikartabiliyorsun. Ustune Lb atlayinca w-r basip kesmek kadar eglenceli bir sey yok.. Ziggs te cok iyi bu arada

silence yiyince w atmak iyimiş

• ziggs
  • Ziggs çok eğlenceli.Ultidende kaçışı zor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.