Şimdi Ara

liss veya ziggs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyleyeyim.oyunu eğlenmek için oynuyorum ve meta umrumda falan değil.metada değil denilen champların ne kadar yaptığını biliyorum.
    bu yüzden liss veya ziggs almak istiyorum eğlenmek adına (liss aslıdna o kadar eğlenmek için olan bi şampiyon değil belki ama bence öyle)
    ama eğlenmenin yolu da kazanmaktan geçiyo
    ziggs alırsam eğleneceğime ve oyunu daha rahat kazanacağıma daha eminim diyebilirim.
    ama liss le arasında kaldım ikisinin.hani ziggsin ultisi tamam minyonlar açısından avantajlı vs ama tfde liss daha çok iş yapmaz mı?
    lissi eskiden kullanırken(4-5 el attım) ve lane kaybetmedim belkide bu yüzden sıcak bakıyorum lissandraya.
    evet siz olsanız sadece keyfiniz için oynuyosanız bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz

• Liss tabii. En sevdiğim yanı tf başlatabilmesi. Ulti + zhonya ile 5 sn hedef alınamaz oluyorsun
  • Ziggs daha safe pick. Ama ben de lissandrayi cok severim ve bence guclu de. Ozellikle dfg baslayinca cok tehlikeli.
  • Ziggs eğlencenin dibidir bence.
  • Lissandra. Uzun zamandir sklmadan oynadigim nadir herolardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Liss tabii. En sevdiğim yanı tf başlatabilmesi. Ulti + zhonya ile 5 sn hedef alınamaz oluyorsun

bende öyle düşünüyorum doğrusunu söylemem gerekirse.tfde baya avantajlı geliyor gözüme ama ziggste mesela poke açısından daha avantajlı geliyor(Türkçe'si ni tam bulabilirmiyim bilmiyorum da siege) sırasında rakibi bayağı rahat hasar verip geri çekilmesini sağlayabiliyoruz gibi.tek sorunu o sanırım tfden önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Ziggs eğlencenin dibidir bence.

seslendirmesi vs çok hoşuma gidiyo :D
    ama bi liss gibi tf de iş yaparmı çok şüpheliyim.hesabı da baştan kastığım için öyle ikisni birden alayım diyemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ziggs bence. Hatta oyundaki en zevkli sampiyon diyebilirim syndra ile birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Ziggs bence. Hatta oyundaki en zevkli sampiyon diyebilirim syndra ile birlikte.

Syndra çok seviyorum ve oynuyorum doğrusu.hatta bikaç skin önerim falan vardı şu ez kata vs deki gibi hakem vs gibi skin falan ama Tr suppu takmıyo işte :/

ziggs de slam dunk olayı falan var (phantomlord evet )o açıdan eğlenceli gibi

aklım lissi alsam ziggsde kalcak gibi ama lisse güveniyorum biraz

bide pek oynayan yok lissi o da iyi oluyor adam bilmiyo pek heroyu. hani e ye tekrar gidebildiğimi bilmeyen kişiler çıkabiliyo
  • Çok kararsız kaldım ikisiyle de lane kaybetmedim tfde daha çok iş yapmak istiyodan Lissa ama eğlenmek istiyosan Ziggs reyiz tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Çok kararsız kaldım ikisiyle de lane kaybetmedim tfde daha çok iş yapmak istiyodan Lissa ama eğlenmek istiyosan Ziggs reyiz tabiki.

3-4 kere liss oynadım lane kaybetmedim ama AŞIRI da ezmedim doğrusnu söylemem gerekirse. ama oyunu çok rahat kazanmıştım
    ama 7-8 kere ziggs oynadım hepsinde lane i aşırı ezmeme rağmen en fazla ezdiğim 3 oyunda oyunu kaybettik.tf riske etmek istemiyorum yani ben kasıldım uu direk tf kazanırız olayından biri değilim öyle çok çok iyi oynamayan biri olduğumu söyleyeyim o yüzden tfde daha garanti bişeyler istiyorum.
    zten liss alsam ziggsi ziggs alsam lissi de alcam da önceliği önemli bu ipyi 3 haftada kasabildim hesap yeni zaten :D
    hani ziggs alıp oyun kaybetmektense (önceki oyunlarımı baz alarak) liss alır lanei ezmem oyun kazanırım daha iyi gibi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Katss

quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Çok kararsız kaldım ikisiyle de lane kaybetmedim tfde daha çok iş yapmak istiyodan Lissa ama eğlenmek istiyosan Ziggs reyiz tabiki.

3-4 kere liss oynadım lane kaybetmedim ama AŞIRI da ezmedim doğrusnu söylemem gerekirse. ama oyunu çok rahat kazanmıştım
    ama 7-8 kere ziggs oynadım hepsinde lane i aşırı ezmeme rağmen en fazla ezdiğim 3 oyunda oyunu kaybettik.tf riske etmek istemiyorum yani ben kasıldım uu direk tf kazanırız olayından biri değilim öyle çok çok iyi oynamayan biri olduğumu söyleyeyim o yüzden tfde daha garanti bişeyler istiyorum.
    zten liss alsam ziggsi ziggs alsam lissi de alcam da önceliği önemli bu ipyi 3 haftada kasabildim hesap yeni zaten :D
    hani ziggs alıp oyun kaybetmektense (önceki oyunlarımı baz alarak) liss alır lanei ezmem oyun kazanırım daha iyi gibi :D

Alıntıları Göster
    Mid oynayanlar için ikisi de bulunması gereken herolardan. Ziggs kesinlikle daha iyi bir koridor safhası sunuyor o tartışılmaz. Farm kolay, dürtmek kolay, sağdan soldan ulti ile kill toplayabiliyorsun. Oynayabildiğim az sayıda APC'den birisi.

• Ziggs safe pick. Lissandra ise baya güçlü ve dediğin gibi tf de ziggs'den daha fazla iş yapabilir. Ayrıca baya cool
  • Ziggs cok eglenceli tfde uzaktan bombalar lane de cok kolay

Syndra karşında assasin varsa tfdede lanedede zorlanirsin ama ap varsa lane kolay tf zor

Lissandra lanede kolay tfde 1 kisiyi goturebiliyor direk tehlikeli bi champ
  • Lissandranın q sesi yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soraka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Ziggs cok eglenceli tfde uzaktan bombalar lane de cok kolay

Syndra karşında assasin varsa tfdede lanedede zorlanirsin ama ap varsa lane kolay tf zor

peki liss bir kişiyi çıkardıktan sonra tf ye rahatça devam edebiliyormu bu da önemli.yani ziggs mesela adcyi aldı diyelim bi şekilde q menzili sayesinde rahat devam edebiliyo ama lissin e skili baya uzun bi dolma süresine sahip yanlış haıtrlamıyorsam.
    gerçi kasılmış bi lissin neler yaptığını biliyorum bide takım dipdibe durmak için kendini zorluyodu tüm skillerini yemek için.
    ziggs ne kadar süre geçsede q çok kısa olduğundan rahat vurabiliyoda liss içeri girmek zorunda olduğundan terslik olmasın?

• quote:

quote:

peki liss bir kişiyi çıkardıktan sonra tf ye rahatça devam edebiliyormu bu da önemli.yani ziggs mesela adcyi aldı diyelim bi şekilde q menzili sayesinde rahat devam edebiliyo ama lissin e skili baya uzun bi dolma süresine sahip yanlış haıtrlamıyorsam.
    gerçi kasılmış bi lissin neler yaptığını biliyorum bide takım dipdibe durmak için kendini zorluyodu tüm skillerini yemek için.
    ziggs ne kadar süre geçsede q çok kısa olduğundan rahat vurabiliyoda liss içeri girmek zorunda olduğundan terslik olmasın?

Alıntıları Göster
    ikiside çok iyi

• quote:

quote:

Lissde q spamlar ama ziggsin q gibi degil tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Lissde q spamlar ama ziggsin q gibi degil tabiki

demek istediğimde o zaten içeri girmesi lazım e skili öyle üstüste kullanılcak bi skill değil sıkıntı çıkarıyor mu çok yani?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.