Şimdi Ara

Lissandra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lissandra yüksek eloda gözü kapalı alınmakta fighta e ile girip w ile herkesi yere mıhlamakta tamam gayet güzel sonra kendini ultilemekte (bildiğim kadarıyla rakip ad'de cıva yoksa) kenidini ultilediğinde 2.5saniye alana slow atmakta ve hasar yememekte ultisi bitincede hemen zhonya basıyolar peki neden hemen zhonya basıyolar? rakip önemli yeteneklerini atmış oluyo zaten bastığı zhonya gereksiz değil mi ve Lissandra hakkında tavsiyelerinize açığım

• Ulti biter bitmez yiyeceği focustan kurtulmak için. Çevresinde rakip yoksa zaten zhonya basmaz. Ayrıca sürekli Q hasarı var. Roa aldıktan sonra mana bitirmek kolay değil. Bla bla. İzle çözersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Ulti biter bitmez yiyeceği focustan kurtulmak için. Çevresinde rakip yoksa zaten zhonya basmaz. Ayrıca sürekli Q hasarı var. Roa aldıktan sonra mana bitirmek kolay değil. Bla bla. İzle çözersin.

Her türlü compda alınabilicek bi şampiyon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABA_PARASI_YİYEN

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Ulti biter bitmez yiyeceği focustan kurtulmak için. Çevresinde rakip yoksa zaten zhonya basmaz. Ayrıca sürekli Q hasarı var. Roa aldıktan sonra mana bitirmek kolay değil. Bla bla. İzle çözersin.

Her türlü compda alınabilicek bi şampiyon mu?

SoloQ için ideal. Çoğu compa gider. Hatta Lissandraya göre comp kurulur. Ccler yağmur gibi yağar.
  • Rakip önemli yeteneklerini atmış olmuyor hatta tam tersi lissandrayı bekliyorlar " zhonyası bitsin de ona odaklanalım " diye . Bazen lissandra nden girdiği için takım arkadaşları yetişemezse sıkıntı oluyor
  • zhonya basıcan diye kural yok. genelde 3-4 kişinin arasında kabak gibi kaldığından takıma zaman kazandırmak için atarsın zhonyayı yine ultiyi kendine atıcan diye kural yok. iyi pozisyon al pençeye git flashla adcye at ultiyi oh mis.
  • Geçen yıl az mı elo kastık be,solo q'nun kraliçesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Azıcık yaşlı ama xd
    Soloqnun kraliçesi mi nerede? Hiç sanmıyorum.
  • Geçen yıl Q hasarı çok daha fazlaydı. Hem turnuvalarda hem de soloQ'da fazla picklendiği için nerflenmişti hatta.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    20 fazlaydı diye hatırlıyorum ama ne kadar etki eder bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Soloqnun kraliçesi mi nerede? Hiç sanmıyorum.

Sayesinde bronz 1'den golda kadar çıkmıştım geçen sene Biraz modası geçmiş olsada hala kraliçe
    Doğru haklısın o elolarda kraliçe olmaması için hiçbir sebep yok.
  • katılıyorum
  • Ultiyi kendine atınca ultinin içindekiler hasar yiyor gayet iyi bir alan hasarı. Zhonya basmanın amacıda ölmeden biraz daha durabilmek 2.5 saniye daha kazandırıyorsun takım arkadaşlarının yeteri kadar hasar çıkartabilmesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tavsiyeleri için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.